18 Şubat 2022 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Aziz | Show TV

Oy: 0 0.0%
  • Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
Dedi girdiği her diziden birkaç bölüm sonra kovulan çakma senarist.

Reactions: batuhankaralar
Bir K A D I N gününün daha sonuna geldik. Darısı @Aserat'ın diğer dizilerine inşallah. Sağlıcakla kalın, hoşçakalın.

Kargaya yavrusu şahin görünürmüş ya aynı hesap

Reactions: Maskeli Fedai
En azından namımızla veda ettik
Senin dizini en son TRT dizileri bile geçmekle meşguldü
Namusuyla mı.
Eylülde başladınız ekimde bittiniz üstelik oyuncular bile dizinin devam etmesini istemeyip üvey evlat muamelesi yapmış Allah hiçbir diziyi bu duruma düşürmesin.

Reactions: Maskeli Fedai
Evet tutmaz dedikten 2 sene sonra falan.
Kazandığın tek bir savaş bile yok şunu kabul et artık.
Evet öyle zaten
Loser kariyerimle çığır açtım ama yine de bu durum Kırmızı Oda hakkındaki ileri görüşlülüğümü değiştirmiyor

Son kez reytinglerini merakla beklediğim cuma da geride kalmış oldu bundan sonrası beni ırgalamıyor.
Neyse ki Kırmızı Oda az da olsa yükselerek veda etmiş. Fragmanı Youtube'da trendlere giren, Twitter'da da TT olan bir bölümden daha yükseğini beklerdim ama en azından biten çoğu dizinin aksine karizmayı çizdirmeyip AB'de günü yine üst sıralarda tamamlamış. Geçen sezonu çift haneli reytinglerle, üstelik 42 haftanın 41'inde AB ve ABC'de 1. olarak bitirdikten sonra şimdiki cuma işlerinin 5-6 reyting alıp kendini nimetten sayması aşırı komiğime gidiyor ne yalan söyleyeyim.

Cuma günlerinde sezon başından beri ilginç bir durum var. İyi reyting alan diziler var ama hiçbiri tam olarak ağırlığını koyamıyor. 3.78 reytingle 4-5. olunması da bunu gösteriyor. Üstelik sürekli yeni işler başladı ve hepsi de ilk bölümlerinde yüksek reytingler aldı ama sonradan niyeyse düşüşe geçtiler. Aziz günü bir şekilde idare ediyor ama mesela Kaderimin Oyunu'nun bu kadar hızlı başlayıp bu kadar erken çökeceğini hiç düşünmemiştim. Star garibim kırk yılda bir dizisi tuttu diye sevinmişti o sevinci bile kursağında kaldı yazık.

Aynı şekilde 8 reytingle başlayan Yalnız Kurt'un hemen 4-5 bandına düşmesi, Aşkın Yolculuğu'nun merak gazının geçmesi derken izleyici hala alternatif arıyor belli ki. Aşk Mantık İntikam'ın da ufak ufak yükselmesini buna bağlıyorum çünkü boşlukta izlenebilecek, her hafta takip etmeyi gerektirmeyen ve neresinden girersen gir anlayabileceğin basitlikte bir iş. Muhtemelen TV8 gelecek hafta Survivor'ı cumaya koyup hem zirveyi alıp hem de dengeleri değiştirir ve tablo o zaman netleşir. Yeterince az izliyoruz ya bir de gelsin buraya salça olsun.