Tuz yara yapıyor ve sevmem çok tuzlu
A evet yanlış olmuş
Bol tuzlu en iyisi çit çit çitlemeye başladım, siz kaosa başlayın, dinliyorum ben sizi
Hahahah hatlar karıştı iyice
Kadın kelimesini yasaklamak lazım forumda
En sağda bulunan İbrahim abimiz gibi ben yemeye başladım, kaos gecikti bugün olmadı böyle ama. Yakışmadı size
Attın zehirli oku, toplanıyoruz.
Dün yada bugün bir tane daha öyle olmuştuA evet yanlış olmuş
yazık ne yapsın, son günlerde kaos hakim forumda ve 1 yıllık üyelik tarihinde belkide ilkkez bukadar üst üste olmasına şahit olduHahahah hatlar karıştı iyice
Bol tuzlu en iyisi çit çit çitlemeye başladım, siz kaosa başlayın, dinliyorum ben sizi
aa yok olmaz, zaten şurda aktif kaç kadın üye varKadın kelimesini yasaklamak lazım forumda
Ben bile ilk kez bu kadarına şahit oluyorumyazık ne yapsın, son günlerde kaos hakim forumda ve 1 yıllık üyelik tarihinde belkide ilkkez bukadar üst üste olmasına şahit oldu
Kız derizaa yok olmaz, zaten şurda aktif kaç kadın üye varbizim için var olmalı o kelime
Bugün heriflerden geçilmiyor gerçekten
Evet hikayemiz bitmesine rağmen, başrol oyuncularımızın diziden ayrılmasına rağmen, en sıkıcı bölümlerimizde bile zar zor geçebildiniz bizi. Ki o da 2 ay sürdü sadeceAma Edho'ya geçiliyordunuz.Bu yüzden abartılı övgü kasmaya gerek yok.
Haha cidden haklısınBugün heriflerden geçilmiyor gerçektenKonudaki fotoda olmayan Survivor ile Tutunamayanlar'ı da katsak durum değişmiyor, onların da başrolü ve sunucusu herif yine
Spoilera aldaEvet hikayemiz bitmesine rağmen, başrol oyuncularımızın diziden ayrılmasına rağmen, en sıkıcı bölümlerimizde bile zar zor geçebildiniz bizi. Ki o da 2 ay sürdü sadece
İlk 2 senemizde edho bizim özetimizle yarışıyordu. 5-6-7 reyting fark attıgımız zamanlar oluyordu
Bunlar da dursun burda. İnsan aklı, geçmişi unutabiliyor bazen
Ekli dosyayı görüntüle 75555Ekli dosyayı görüntüle 75554
Ekli dosyayı görüntüle 75556
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?