18 Şubat 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Allah Allah kaliteyi senin gibiler mi belirliyormuş iyi güldüm
ben çöp dizilerden kaçarım zaplarken bile denk getirmem Allah korusun ne işin olur boş işlerle
kaliteyi herkes kendisi belirler takas, bu dünyada yeni keşfettiğin bir durum değilki ? niye çok güldün anlamadım
doğru olanda herkesin kaliteyi kendisinin belirlemesidir senin kaliteni başkası belirliyorsa yandın demektir

işte sen başkalarının kalitesini belirlemeye çalışıyorsun çelişkili ve sakıncalı bir durum
senin izlediğin dizi 38 şehide rağmen yayınlandı asıl utanç burdadır gerçi başrolüne bakınca normal bir durum olarak görüyorum

başkasını kalitesini belirlermiyorum kendi kalite standardımı açıklıyorum
başkaları benim açıklamalarımdan etkilenir veya etklenmez o onların bileceği iş

senin dizi şehitlere saygısındanmı geri çekildi yoksa her sene maç günleri yayından kaçtığı içinmi yayından çekildi bir kere onu doğru tespit etmek lazım

Demek ki tns kulumuzun denekleri uydurma tarih seviyormus
devletlu sultanimiz safiye darbe yapinca artmisiz
bence hasmetli sultanimz safiye onumuzdeki bolum herkesi zindana attirip iskence ettirsin

dün hangi kanalda maç vardı bundan haberin var mı senin maçı açık kanalda gösteren bir kanal bile yoktu boş boş konuşuyorsun her zamanki gibi. üstelik düne kadar yayınlanacaktı fragman çıkmış aynı gün bu karar verildi. başrollerinin ne olduğu belli olan diziler anlamaz bundan

sinirlendirsede insanı gerçekler acıdır takas
maçın kokusunu aldığınız an yayından kaçtınız? bu artık bilinen bir gerçek isterse maç amerikada yayınlansın

ayrıca bir kanalda bir dizinin yayınlanıp yayınlanmamasını belirleyen oyuncular değil kanalın kendisidir bunu her ortalama zekaya sahip insan bilir
bunun aksini iddia eden ya art niyetlidir ya da ortalama zekanın altında bir zekaya sahiptir

Demek ki tns kulumuzun denekleri uydurma tarih seviyormus
devletlu sultanimiz safiye darbe yapinca artmisiz
bence hasmetli sultanimz safiye onumuzdeki bolum herkesi zindana attirip iskence ettirsin
gerçek tarih sıkıcı monoton kim izler gerçek tarihi şimdi game of thrones niye çok izleniyor masalsı bir tadı olduğu için yoksa bir yıl boyu haremde oturup çiftleşen padişahı kim seyreder

Züğürt tesellisi)). Kalite herkese göre değişmez bırakın avutmayi kendinizi

game of thrones ne la tudors desen neyse

gördün mü takas vadinin yayınlanmamasını şehitlere bağlamış diyemiyor ki bnm güzel vadim her sene 34 bölümlük anlaşma imzalar o yüzden her sene kafasına göre 7-8 kere ara verir

vadi yüzlerce kez belki maçlarla çakışmıştır ara verse zaten fragman bile çıkmıyor ama sen lafı anlamak istediğin şekilde anladığın için boş boş konuşmaya devam ediyorsun. maçı yayınlayan kanal yoktu diyorum adam hala maç diyor asıl haftaya 2 tane maç var ara verse haftaya verir. bizim dizimiz vatansever bir dizidir duyarlıdır hassastır herşeyleri para değildir bazı terör destekçileri gibi

desene haftaya kaçmak için bahaneniz hazır yani
dizinizin başarısızlığına kılıf bulmak kolayda bunu mantıkla izah etmek zor

tudors u izlemedimki nasıl örnek vereyim ondan

ama game of thrones mesela tamamen gerçeklerin dışında bir dizi ama seyretmesi çok zevkli hayal dünyamıza hitap ediyor

hahaha
biz ismimizle zirvedeyiz siz diplerde fark büyük

sizin hala 6 reytingle zirvede yer alıyor olmanız diğer dizilerin başarısızlığı bunu hep söylüyorum zaten
ama vadinin başarısı değil bunuda bilesiniz bunu inkar ettiğiniz an gerçeklere gözünüzü kapamış olursunuz

6 değil 7 algı yapma 6 diyerek siz o kadar reklama şişirmeye rağmen 2 reytingle 25. sıralardayken
biz tarihimizin en düşük sezonunda birçok olumsuzluğa ve yeni başlayan bir ton diziye rağmen 7 reytingle zirveyiz hani büyük takımlara derler ya ismi ilk 3 e girmeye yeter vadininde ismi 7 reyting almaya ve zirvede olmaya yetiyor
bu da büyüklüğünü gösterir

Birkez daha totalci olduğun kanıtlandı.

Dün dedim ama sana AB ve ABC1 daha yüksek olabilir diye.

Bu arada yükselişin sadece KVP ile alakalı olduğunu zannetmiyorum. Bu bölümün son sahneleri iyiydi mutlaka etkili olmuştur.

6 veya 7 bişey farketmez bir reytingin algısımı olur al o da sizin olsun
ben daha bundan iki sezon önce seninle böyle atışırken bişey söylemiştim dedim vadinin kemikleşmiş sabit kitlesi total 6 veya 7 civarı ab 4 veya 5 civarı en boş bölümlerde alacağı oran budur dediğim aynen gerçekleşiyor orda bir şaşma yok
vadinin bu perişan haline rağmen diğer diziler 10 reytinge ulaşıp vadiyi ikiye katlamıyorsa bu vadinin başarısını göstermiyor diğer dizilerin başarısızlığını gösteriyor şu an perşembe günü en az bir 15 reytinge yakın kararsız bir kitle var başarı bu kitleyi kendisine çeken diziye ait olacak
vadi zaten başarılı olmuş olsa kemikleşmiş seyircisine bu karasız kitleden en az 3 veya 4 reyting katması lazımdı demekki başarısız her hafta 6 reytingle birinci oluyorsanız yatın kalkın diğer dizilerin başarısızlığına dua edin biz başarılıyız diye övünmeyin adaletli olun

kızı değil miydi o
Oğlu oğlu

Yahu KVP ile kitle bir değil. Eğer haftaya da bu tarz heyecanı bol bir bölümle gelirlerse AB grubunda 6'ya dayanabilir.
Analizlerime kurban.