18 Şubat 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

O ses Turkiye ab grupunda iyi oranlar almis
ilk 5'te olan tum yapimlara tebrikler
kpa hazirani gorurmu bilmem ama bu reytinglerle devam edecekse kanala tesekkur borclari var hayranlarin

Kara Para Aşk'ın Nisan ayında biteceğini düşünüyorum..

O ses 'in finali sebebiyle Poyraz Karayel düşmüş haftaya oranlarını artırır umarim

Beş Kardeş dizisinin tekrarları hiç iyi gitmiyor tutar mı ki?

Diriliş ve O Ses Türkiye coşmuş.

İkisine de büyük tebrikler!

Diğer gariban dizilere de gemiş olsun.

Özellikle de Kara Para Aşk'a.
@Bully

Hangi gariban gocunuyorsa alınsın, ben lafı ortaya koyuverdim. 😉

Zaten tek yaptığın lafı ortaya koyuverip kaçmak.
@Bully

Burdayım, cesareti olan varsa alındığını söylesin.

Zaten tek yaptığın lafı ortaya koyuverip kaçmak.

@Bully

Burdayım, cesareti olan varsa alındığını söylesin.
Kimsenin senin mesajlarına alınacağını sanmıyorum, aksine mesajların eğlendiriyordur insanları.

Mesela Kanal D <3 tarzı mesajların beni çok eğlendiriyor.

Kimsenin senin mesajlarına alınacağını sanmıyorum, aksine mesajların eğlendiriyordur insanları.

Mesela Kanal D <3 tarzı mesajların beni çok eğlendiriyor.
@Bully

Ne güzel işte o zaman ne diye yarım saattir asena gibi kıvırıyorsun.

Laflarına dikkat et, haddini bil. Neyse senle muhattap olmakla hata yapmışım, senin gibi birisiyle konuşulmayacağını bilmem gerekirdi, benim hatam.

Laflarına dikkat et, haddini bil. Neyse senle muhattap olmakla hata yapmışım, senin gibi birisiyle konuşulmayacağını bilmem gerekirdi, benim hatam.​
@Bully

Hatanı erken anlamana sevindim.

Farkındaysan yazdığım yoruma sen haddini bilmeyerek kpa yorumunu yaptın.

Bana saygılı yorumlar yazana benim de saygım sonsuz olur ama aksi olursa ben de ağzımı açarım.

Ben bu forumda ezebileceğin diğer kuzulardan değilim bunu unutma. 😉

Mesajından alıntı yapmam, had bilmemek mi oldu. Tabii senin foruma giriş amacın aklınca insanları kışkırtmak. Ama bu yolu nedense sen seçtin. Halbuki insanlarla karşılıklı seviyeli bir şekilde yorumlaşabilirsin de bu zor bir şey değil, ama demek ki sana zor geliyor, yapacak bir şey yok.

Sana saygı duyulmasını istiyorsan önce sen saygı göstereceksin insanlara.

Beni bilen bilir forumda, herkesle çok iyi anlaşırım, buradaki herkes benim arkadaşım. "Ezmek" ve "kuzu" gibi kelimeleri nerden çıkardın anlamadım. Bu forumda anlaşamadığım tek insan sensin, çünkü senle iletişim kurmak mümkün değil.

Niye bu kadar uzun yazdım çünkü bu mesaj sana forum hayatım boyunca yazacağım son mesajımdır. Hadi sağlıcakla.

Yazdığımı iyi okusaydın anlardın.

Öncelikle mesajıma alıntı yapmanı değil mesajıma alıntı yapma maksadını hadsizlik olarak niteledim. Bu 1.

Ben iyi niyetli olan herkese inan saygı gösteriyorum bunun aksini gösteremezsin. Bu 2.

Herkes herkesle mümkün değil anlaşamaz. Eğer herkesle anlaşan biri varsa o ya yalakadır ya da yalnız kalmak istemeyen bir korkaktır. Bu 3.

Hayatımın her anında her açık oldum ne yandaş toplama gibi bir megalomanlık ne de yandaş olmak gibi bir eziklik içerisinde olmadım. Bu 4.

Son cümlene yönelik olarak da; Hayatının hiçbir anında büyük konuşma, bu da benim sana abi tavsiyemdir. Bu da 5.

Haydi kendine iyi bak, esen kal.

dipnot: Koyu yazılan kelimeler meclisten dışarı. 😉