Özellikle de Kara Para Aşk'a.Diriliş ve O Ses Türkiye coşmuş.
İkisine de büyük tebrikler!
Diğer gariban dizilere de gemiş olsun.
Zaten tek yaptığın lafı ortaya koyuverip kaçmak.Özellikle de Kara Para Aşk'a.
@Bully
Hangi gariban gocunuyorsa alınsın, ben lafı ortaya koyuverdim. 😉
Kimsenin senin mesajlarına alınacağını sanmıyorum, aksine mesajların eğlendiriyordur insanları.Zaten tek yaptığın lafı ortaya koyuverip kaçmak.
@Bully
Burdayım, cesareti olan varsa alındığını söylesin.
Laflarına dikkat et, haddini bil. Neyse senle muhattap olmakla hata yapmışım, senin gibi birisiyle konuşulmayacağını bilmem gerekirdi, benim hatam.Kimsenin senin mesajlarına alınacağını sanmıyorum, aksine mesajların eğlendiriyordur insanları.
Mesela Kanal D <3 tarzı mesajların beni çok eğlendiriyor.
@Bully
Ne güzel işte o zaman ne diye yarım saattir asena gibi kıvırıyorsun.
Mesajından alıntı yapmam, had bilmemek mi oldu. Tabii senin foruma giriş amacın aklınca insanları kışkırtmak. Ama bu yolu nedense sen seçtin. Halbuki insanlarla karşılıklı seviyeli bir şekilde yorumlaşabilirsin de bu zor bir şey değil, ama demek ki sana zor geliyor, yapacak bir şey yok.Laflarına dikkat et, haddini bil. Neyse senle muhattap olmakla hata yapmışım, senin gibi birisiyle konuşulmayacağını bilmem gerekirdi, benim hatam.
@Bully
Hatanı erken anlamana sevindim.
Farkındaysan yazdığım yoruma sen haddini bilmeyerek kpa yorumunu yaptın.
Bana saygılı yorumlar yazana benim de saygım sonsuz olur ama aksi olursa ben de ağzımı açarım.
Ben bu forumda ezebileceğin diğer kuzulardan değilim bunu unutma. 😉
Yazdığımı iyi okusaydın anlardın.Mesajından alıntı yapmam, had bilmemek mi oldu. Tabii senin foruma giriş amacın aklınca insanları kışkırtmak. Ama bu yolu nedense sen seçtin. Halbuki insanlarla karşılıklı seviyeli bir şekilde yorumlaşabilirsin de bu zor bir şey değil, ama demek ki sana zor geliyor, yapacak bir şey yok.
Sana saygı duyulmasını istiyorsan önce sen saygı göstereceksin insanlara.
Beni bilen bilir forumda, herkesle çok iyi anlaşırım, buradaki herkes benim arkadaşım. "Ezmek" ve "kuzu" gibi kelimeleri nerden çıkardın anlamadım. Bu forumda anlaşamadığım tek insan sensin, çünkü senle iletişim kurmak mümkün değil.
Niye bu kadar uzun yazdım çünkü bu mesaj sana forum hayatım boyunca yazacağım son mesajımdır. Hadi sağlıcakla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?