vadikızını üzmeyin ya. vadici zaten alır pompalıyı dalar ha
vadikızını üzmeyin ya. vadici zaten alır pompalıyı dalar ha
hele şükür beni destekleyen biri geldi yaaGüneşin Kızları senaryo olarak bu yazın en iyi dizisi olmaya aday.
ortalığı karıştırdım burda milllet birbirine girdi silahlar bıçaklarGüneşin Kızları senaryo olarak bu yazın en iyi dizisi olmaya aday.
Sen az değilsinortalığı karıştırdım burda milllet birbirine girdi silahlar bıçaklar
sadece 1 dizi izliyorum oda yazın en iyi dizisi zaten kaliteden anladığım ortadaSen az değilsingeçen yıl kiralık aşk gibi dizileri kötülerken şimdi "dizi türümü değiştirme kararı aldım. Kararımdan memnunum" gibi bir açıklama yapıp elimden kurtulamazsin.internetim düzelsin bu konunun üstüne gidicem.
İtiraflarda sana yüklenecekler kendini hazırlasadece 1 dizi izliyorum oda yazın en iyi dizisi zaten kaliteden anladığım ortada
ayy boşuna dememişler kadınların en büyük silahı dili diye bir kelime söyledim forumda kim varsa birbirine dalmaya basladı savaş çıkartıyordum ayoll nerdeyse hahaha
ben kanıtlarla konusuyorum güneşin kızları yeni bölüm 6 alırken kiralık aşk özeti 5 alıyor ve 9 reyting yeni bölüm reytingi diğer diziler bizim özetimizle yarışıyorlarİtiraflarda sana yüklenecekler kendini hazırla
aa yeter ama şurda yorum yapalık dedik pişman ettin şaka ettiğini
farz ediyorum ben rezil olmuyorum gülücük attım şaka yapalım
dedik yeter ama
Ayy Allahtan şakaymis kalpten gidiyodum yoksa bende @Çiğdem- gibi yorum yapcaktimçiğdem kiralık aşk bence yeni sezonda olmayacak
Ömer'e dublaj yapılmıyor, kendi sesi.
Güneşin Kızları önce 9 reyting alabilsin, sonra tekrar görüşürüz.Kiralık Aşk hak ettiği oranlara dönüş yapmış.
Güneşin Kızları A/B ve ABC1'de geçti ka'yı.
Önemli olan 9 reytingi koruyabilmek.Ömer'e dublaj yapılmıyor, kendi sesi.
Güneşin Kızları önce 9 reyting alabilsin, sonra tekrar görüşürüz.
Güneşin Kızları 6 reytingi koruyabilecek mi, ona bakmak lazım. Kiralık Aşk başlangıcını bile 5 ile yapmıştı. Gelecek hafta yine muhteşem reytinglerine geri döner.Önemli olan 9 reytingi koruyabilmek.Bakalım bayramdan sonra dengeler ne yönde değişecek.
Bekleyip göreceğiz.Güneşin Kızları 6 reytingi koruyabilecek mi, ona bakmak lazım. Kiralık Aşk başlangıcını bile 5 ile yapmıştı. Gelecek hafta yine muhteşem reytinglerine geri döner.
Yalnız Kırgın Çiçekler dram sevenler için benim gibi muhteşem bir dixi tavsiye ederim onun için bu reytingler konular oyunculuklar cok iyicnm senin sevmen başka birşey benim dediğim başka birşey bu dizi 6 reyting ortalamalı bir dizi 7 reyting görme ihtimalleri yok
kiralık aşk 9 reyting ortalamayı şimdiden yakaladı 10 nuda görücek belliki zaten güneşin kızları bayram olmamasına rağmen 5 reytinge düştü kiralık aşk bayram günü yayınlanıp 6 reytingi yine gördü şuan kiralık aşk en iyi yaz dizisi tartışılmasız 2. sıradan ise @denizz19 un kırgın çiçekleri geliyor atv normal sezonda 2 reytingi geçemiyorken yaz sezonunda 5-6 ortamalı dizi tutturdu güneşiz kızları ilk 2 ye giremez kiralık aşk ve kırgın çiçekler şuan bu yazın en iyi işleri senin sevmenle olmuyor bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?