17 Temmuz 2015 Cuma Reyting Sonuçları

ortalığı karıştırdım burda milllet birbirine girdi silahlar bıçaklar
Sen az değilsin
geçen yıl kiralık aşk gibi dizileri kötülerken şimdi "dizi türümü değiştirme kararı aldım. Kararımdan memnunum" gibi bir açıklama yapıp elimden kurtulamazsin.
internetim düzelsin bu konunun üstüne gidicem.

sadece 1 dizi izliyorum oda yazın en iyi dizisi zaten kaliteden anladığım ortada

ayy boşuna dememişler kadınların en büyük silahı dili diye bir kelime söyledim forumda kim varsa birbirine dalmaya basladı savaş çıkartıyordum ayoll nerdeyse hahaha

İtiraflarda sana yüklenecekler kendini hazırla

@xemrexxx ömere dublajmi yapiyilar 😱
Ben gerçek Sesi sanmıştım

Kiralık Aşk hak ettiği oranlara dönüş yapmış.

Güneşin Kızları A/B ve ABC1'de geçti ka'yı.

Ömer'e dublaj yapılmıyor, kendi sesi.

Güneşin Kızları önce 9 reyting alabilsin, sonra tekrar görüşürüz.
Önemli olan 9 reytingi koruyabilmek.
Bakalım bayramdan sonra dengeler ne yönde değişecek.

Önemli olan 9 reytingi koruyabilmek.
Bakalım bayramdan sonra dengeler ne yönde değişecek.
Güneşin Kızları 6 reytingi koruyabilecek mi, ona bakmak lazım. Kiralık Aşk başlangıcını bile 5 ile yapmıştı. Gelecek hafta yine muhteşem reytinglerine geri döner.

Dizlerin bayram dolasıyla düşüşünü pazartesiden beri izliyoruz. Bu gibi durumlarda genelde reyting düşer ama share düşmez ama kiralık as güneşi beklerken çilek kokusunun shari de düştü inadına aşkın ve kirgin ciceklerin reytingi dusse de shari pek düşmedi. Bu diziler için tehlikeli bir durum özelikle karşılarına güçlü rakipler gelince dağılacak gibiler.

Dün Kiralık Aşk'ın birazına baktım oğlan soyunuyor arkadan Sezen müziği... Sırf ergen kızları çekmek için böyle ucuz şeylere gerek yok bence.

Çalar Saat ve Acil Aşk Aranıyor'un gündüz yayınlanmasına rağmen TOTAL'de ilk 10'a girmeleri dikkat çekmiş, Mali de iyi gitmiş yine.

Yalnız Kırgın Çiçekler dram sevenler için benim gibi muhteşem bir dixi tavsiye ederim onun için bu reytingler konular oyunculuklar cok iyi