Total | (16) | 1,74Çifte milyon reytinglerini paylaşabilir misiniz ?
Keşke dijital platform yangını yapmak yerine sosyal medyada başka kanala transfer etme yangını çıksaydı belki cumartesi akşamı başka kanalda yayınlanabilirdi.Ben Leman olmayınca günün tatsızlığı ve sıkıcılığı.![]()
Teşekkürler.Ben Leman olmayınca günün tatsızlığı ve sıkıcılığı.
------
Total | (16) | 1,74
AB | (11) | 1,60
ABC1 | (11) | 1,86
Zaten Disney ve NOW'da prim için yapmıştır yoksa hangi dizi Tv'de ilgi görmedi diye dijitalde yayınlansın ?Çifte Milyon 2 reytingi hak eden bir yapım.
Gönül Dağı rakibin dönmesine rağmen 6+ almış, tebrikler.
Güller ve Günahlar'ın TR'de kim izlediğini bilmiyorum ama Avrupa'da özellikle çevremde 50+ yaş grubu her cumartesi bu diziye bağlanmış
Keşke dijital platform yangını yapmak yerine sosyal medyada başka kanala transfer etme yangını çıksaydı belki cumartesi akşamı başka kanalda yayınlanabilirdi.
Bu dizinin kitlesini Disney+ için 'para verecek' bir kitle olduğunu düşünmüyorum.
NOW ve Disney'in yakında bir sürü yeni dizisi başlayacak hepsinde fan kitlesi yüksek oyuncular var onlardan prim kasmak varken bitmiş diziye mi kaldılar?Zaten Disney ve NOW'da prim için yapmıştır yoksa hangi dizi Tv'de ilgi görmedi diye dijitalde yayınlansın ?
İnsanlar herşeyden medet umar.NOW ve Disney'in yakında bir sürü yeni dizisi başlayacak hepsinde fan kitlesi yüksek oyuncular var onlardan prim kasmak varken bitmiş diziye mi kaldılar?