17 Nisan 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 23.5%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 2 11.8%
  • Çınar Ağacı - T.S. (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 4 23.5%
  • Firar (Star)

• Bayern Münih - Real Madrid Maçı (Star)

Oy: 5 29.4%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 3 17.6%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 11.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Salı neler oldu ?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta ne kadar izlendi ?

Bayern Münih - Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final maçı reytingleri nasıl etkiledi ?

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yine açık ara zirvede.

Bayern Münih - Real Madrid maçı iki grupta da yüksek oranlar alarak ilk 5'te yer aldı.

Pis Yedili totalde 3. sırada yer alırken A/B'de yine ilk 10 sıranın dışında kaldı.

Seksenler bu hafta A/B'de düşüş yaşasa da iki grupta da başarısını sürdürüyor.

Kazanmak İçin 1 Dakika özellikle A/B'de çok iyi giderek 20 share barajını aşmayı başardı.

Uçurum, A/B'de atağa kalkarak 5. sıraya kadar yükselmeyi başardı.

Çınar Ağacı, Firar ve Araf Zamanı düşük oranlar alarak yarışta gerilerde kaldılar...

Son düzenleme:
Oyle bir gecer zaman ki yine superrrdi.. Gercekten çok başarılı ve kaliteli...

Bu bölümü baya heycanliydi.. Mac olmasaydı totelde 15 Lerde , ab de ise ; 18'e cikardi. Ama bu mac bence 1 yada 2 reyting düşürür.

kurtlar vadisi pusu tekrar biraz pis yedili biraz maç izledim

son dakka golü bayern den :D ben bekliyodum zaten bayernden böyle bişey ama turu madrid her türlü geçer

Deniz Yıldızı , Dinle Sevgili , Pis Yedili , Bayern M - Real M maçını izledim :)

ÖBGZ'ye baktım, çok kötüydü, durağandı, resmen sıkıntıdan psikolojim bozuldu. :D

Sanırım iki grupta da izlenmeme rekoru kıracak, son dakikası olmasa boş bir bölümdü.

uçuruma hafif baktım. sizi iyice ezelin 2. sezonuna sardı. kabadayı filminin tekrarı çekiliyor gibi.. eski mafyacı abi sevdiklerini korumak için tekra mafya olmaya karar verir :))))) ama son sahnesi çok komikti dışardan mafyalar evi kurşun yagmuruna tuttor ama camlar kırılıyor camın önündeki perde bir gram kurşun izi yok camı delen mermi perdeyi delemiyor :))))))) tabi polis molis hikaye gelen giden yok :)))) komşularda tatile çıkmış sanırım kimsecikler yoktu :)))))

Tek gözüme çarpan Benim Güzel Evim'in a/b 90. olup totalde listeye bile girememesi. Melek, Soframız, Benim Güzel Evim, Üstün Dökmen... hepsi yalan oldu Star için. 😛

Öbgzk'nin de reytinleri çok iyi ha.:)

ö.b.g.z total artmıs ab düsüs yasamıs

maç iki gruptada üst sıralarda yer almıs

uçurum reytingleri düsüs devam ediyor

total unutma beni aldıgı &30:00 Share dıkkat çekti

Pis Yedili Totalde İyi A/B 10 Share altında kaldı

Tek gözüme çarpan Benim Güzel Evim'in a/b 90. olup totalde listeye bile girememesi. Melek, Soframız, Benim Güzel Evim, Üstün Dökmen... hepsi yalan oldu Star için. 😛

Öbgzk'nin de reytinleri çok iyi ha.:)

ab de iki tekrar sokmus 10 share geçen tkr var :))) hemde yen bir hayat arkasindan verildi yani maç bitince verilmedi :)))))))))

ayrica o sahatte evim sahanenin izlenmesi dogal ilk o baslatildi :) toplam 4 program sokmus :))))

yeni bir hayat tkr çok iyi gitmis geceleri iyi izlenio :)))))))))))))))

atv çınar agaci vasat gitmis

Son düzenleme:
ö.b.g.z total artmıs ab düsüs yasamıs

maç iki gruptada üst sıralarda yer almıs

uçurum reytingleri düsüs devam ediyor

total unutma beni aldıgı &30:00 Share dıkkat çekti

Pis Yedili Totalde İyi A/B 10 Share altında kaldı

ab de iki tekrar sokmus 10 share geçen tkr var :))) hemde yen bir hayat arkasindan verildi yani maç bitince verilmedi :)))))))))

ayrica o sahatte evim sahanenin izlenmesi dogal ilk o baslatildi :) toplam 4 program sokmus :))))

yeni bir hayat tkr çok iyi gitmis geceleri iyi izlenio :)))))))))))))))

atv çınar agaci vasat gitmis

Tekrarların reytingleri de iyi değil ki bu iş tekrarla yürüseydi... kreys kabul et işte star'ın gündüz kuşağı ölü.

Tekrarların reytingleri de iyi değil ki bu iş tekrarla yürüseydi... kreys kabul et işte star'ın gündüz kuşağı ölü.

rahat bana göre canlı süper en kalitelisi zaten hepsi sponsorlu 10 yıl gider

sadece üstün dökmen yerine bi günlük dizi olsa iyi olurdu dökmenin söylesi gerçekten can sıkıcı :D devamlı vır vır konusuo adam :)

bugün m.yüzyıl var kuzeyi bi ezsinde görelim :)

Kreysin gozu stardan baska bisey gormedigi icin reytingleri yanlis okuyor. gecen haftaya gore iki guruptada reyting ve sira artisi yapan tek dizi ucurum hatta maca ragmen reyting artirmis.

birde pis yedili totalde iyi demis ama oda gecen haftaya gore iki gurupta reyting kaybetmis hatta ab deki oranlari akasya duragini aratmiyor :))) demek dizi iyice sacmalamis :))))))) bu da demek oluyor ki kanal d akasya duragi biterse transfer edecegi yeni dizisini bulmus oldu. kanal d bayram vardir :))))))))))

Kreysin gozu stardan baska bisey gormedigi icin reytingleri yanlis okuyor. gecen haftaya gore iki guruptada reyting ve sira artisi yapan tek dizi ucurum hatta maca ragmen reyting artirmis.

birde pis yedili totalde iyi demis ama oda gecen haftaya gore iki gurupta reyting kaybetmis hatta ab deki oranlari akasya duragini aratmiyor :))) demek dizi iyice sacmalamis :))))))) bu da demek oluyor ki kanal d akasya duragi biterse transfer edecegi yeni dizisini bulmus oldu. kanal d bayram vardir :))))))))))

uçurum maça karsi boynu bükük gezmiş :D

ö.b.g.z totalde yükselmis beyaz soy :D

Son düzenleme:
Oyle bir gecer zamanki totelde yukselmis. :) 15 e kadar çıkmış büyük bı basarı ama AB'de düşüş yasamış o da mac sayesinde.. Çünkü maçta iyi gitmiş eğer mac olmasaydı ab de 18 'i bulurdu.. Ama yinede çok iyi oranlar.. Pis yedilide baya düşmüş hele ab de vasat olmuş..