17 Mayıs 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

@kvp-medya evet cevher öldü 24 bölüm bir cevherle uğraştılar ama ekip rahat nefes almaz gördük birilerinin ayağına basarlar yine bir 5 bölümde onunla geçer yada her bölüm bir felaket olur 336.bölümde sezon finali olacak dizi 28 haziranda

@Bully

Şefkat Tepe'nin daha sezon finali mi final mi olacağı belli değil

bdp yayından kalkmasını istiyor terör örgütünü gösteriyor diye süreci bozan dizi olarak gösteriyorlar sefkat tepeyi konu değiştirmeliler bence başbakanla fettuhlah gülenin arasıda iyi gelir bir ysk ya şikayet ettimi Akpnin oylarıyla yayından kaldırılır @kvp-medya

Ben hiçbir şeyi inanmadan yazmam. Sen bölümü izlesen rakipleri olurken bile ( Survivor, fatih harbiye, bugünün saraylısı ) birinci olduğu zamanları hatirlardın çok değil bir iki ay önce üç dört hafta birinciydi dünkü bölümde öyleydi. Ayrıca my bitiyor hatırlatırım.

Son düzenleme:
Arka Sokaklar boşluktan her iki gruptada iyi reyting çıkarmış ama daha yüksek olabilirdi .AB grubunda baya yüksek çıkmış
Diğer Kanallarda yayınlanan fiomlerde kanalları idare etmiş🙂

cevher ölmeden önce arka sokakları zirvede brakarak görevini tamamlamıs artık arka sokakalr reytingleri düşmeye baslar yine nail kırmızıgül yeni teklifler alır umarım başrolde görürüz kendisini

ayyy sincaplarım gayet iyi gitmiş

evet olduğunu biliyorum ama bundan sonra olamaz artık 6-7 almaya başladı rakipleri yokken 8 aldı yani çarşambaya gelse şu andan sonra en çok 7 alır

evet olduğunu biliyorum ama bundan sonra olamaz artık 6-7 almaya başladı rakipleri yokken 8 aldı yani çarşambaya gelse şu andan sonra en çok 7 alır
Evet haklısın en çok belki 7 olur ancak o bile onu birinci yapar diye düşünüyorum sonuçta rakip yok. Bence bazı bolumler 7 de geçer.