Seniha napacak onu merak ediyorumbukadar erken olucağını sanmıyordum vlla ama aksiyonun açılması açısından iyidir fragmanda çok iyiydi vlla
Seniha napacak onu merak ediyorumbukadar erken olucağını sanmıyordum vlla ama aksiyonun açılması açısından iyidir fragmanda çok iyiydi vlla
Arka sokakların fragmanındaki şarkıya baktınmı şu foxun derdi ne dayan yüreğimi bitirmiyor Arka sokaklarında Dayan yüreğiminde senaristi aynı ozan yurdakulbukadar erken olucağını sanmıyordum vlla ama aksiyonun açılması açısından iyidir fragmanda çok iyiydi vlla
Cuma totali alabiliriz diyordum cidden, yine hayal oldu gibi. sscuma toteli almayı hayal ediyordu bunlar ama ab grubu bile elden gitti ayoll abdülhamit daha bırakmaz zirveyi@Bully
Hasibe diziden çıkmadan totali alamazsınızCuma totali alabiliriz diyordum cidden, yine hayal oldu gibi. ss
Umutlar yine Perşembe'ye kaldı, O Ses'in bitmesini bekliyoruz artık
O ses yarın bitiyormuş Çarşamba ve Perşembe yarışma var gibiCuma totali alabiliriz diyordum cidden, yine hayal oldu gibi. ss
en uygun günde ab bile elden gitti ayollCuma totali alabiliriz diyordum cidden, yine hayal oldu gibi. ss
Şimdi de Perşembe hayali kuruyor Survivorcular.
Haftaya Perşembe Survivor var sonun geldi
bu perşembemi varHaftaya Perşembe Survivor var sonun geldi
O ses yarın final yapıyormuş perşembeyede Survivor geliyorbu perşembemi var
çoban yıldızının gelmesi iyi olmuşO ses yarın final yapıyormuş perşembeyede Survivor geliyor
Çoban 5,6 arası değişiyor Survivorda 7 alıyor garanti liderizçoban yıldızının gelmesi iyi olmuş
maç falan yokmu ayollÇoban 5,6 arası değişiyor Survivorda 7 alıyor garanti lideriz
Bügünküne de İstanbullu Gelin yazarım o vakit. Birbirlerine hakkı geçmemiş olur.@sürgünüm şimdi dikkatimi çekti İstanbullu Gelin yerine Yeni Gelin yazmışsın etikete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?