Gecen hafta pazar sabahtan aksama kadar trt1de filinta vardi kiz 5-6 saatayrılsakta beraberiz iyi falan başlamadı ilk bölüm olmaına rağmen hem diğer dizi izleyicileri hemde survivorcular en azından ilk bölümden 3 aldırır demiştim ama demekki onların çoğuda benim gibi 10 dakika sonra diziyi kapatmışlar ilk bölüm gazı olmasa 2 reytingte alamazlardı bu bölüm 1 reyting bekliyorum kesinlikle 😵😵😵
karakutu ilk bölümden demiştim 4.bölüme finl yapar diye kanal d 5 reyting alan totel dizilerini bile bitiryor 3 reytingli karakutuy sabretmez aa şeref meelesi gibi ab gurubunda en azından biraz reyting alsa idare ederdi ama ab gurubuda 2 reyting 3.bölüm son şansları yine totel 3 ab 2 gelirse 4.bölümde final yaparlar 🙄🙄🙄
atv kaçaktan sonra ne yapsa olmuyor kaçak en kötü haliyle bile maçlardan dolayı 1 hafta olup olmamasına rağmen geç yayınlanmaına rağmen 4 reytingi hep alıyordu yerine gelen sevdam alabora ve racon olmadı 🙂🙂
salı günü yine filinta izlemeye devam diğer dizilere bakmıcam en azından filintanın ab gurubunda 3 reytingle 2. sezon umudu var ve en önemlii senaryosu izlettiriyor kendisini
hahahahahahah sadece orada turguta benzeyen bir adm var zaharyasmı ne onun kızı var adece dizide oda ara sıra görünüyorGecen hafta pazar sabahtan aksama kadar trt1de filinta vardi kiz 5-6 saat
Bende 1.30 saatini falan izledim ama naz yoktu kız onu gectim kız yoktu doğru düzgün .ss .ss tam dizini bulmussun
Naz ne kadar görünüyor bir bolumde 1 dkmi .sshahahahahahah sadece orada turguta benzeyen bir adm var zaharyasmı ne onun kızı var adece dizide oda ara sıra görünüyor
onun hiçbir ağırlığı yokki cnm başrol yazılarına bakma sen yan oyuncu bile nazdan daha aktif durumda vllaNaz ne kadar görünüyor bir bolumde 1 dkmi .ss
benim seyrettiğim dizi kara kutu için harcandıonun hiçbir ağırlığı yokki cnm başrol yazılarına bakma sen yan oyuncu bile nazdan daha aktif durumda vlla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?