17 Mart 2013 Pazar | Bugün TV'de Ne Var ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Stadyum (TRT 1)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star TV)

• Tozlu Yollar (ATV)

• Ben Bilmem Eşim Bilir (Kanal D)

• Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma (Show TV)

• Farklı Desenler: Feride (Samanyolu TV)

• Televizyon İzlemeyeceğim / İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
tvdebugun.gif

Bugün hangi yapımlar yayınlanacak?

İşte liste;

TRT 1 PRİME TİME KUŞAĞI
19.50 Avrupa Avrupa (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 67. Bölüm

22.00 Stadyum (Spor Programı - Canlı)

STAR TV PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Survivor (Yarışma Programı - Yeni Bölüm) -
*YENİ SEZON

STAR TV GECE KUŞAĞI
23.30 Bir Erkek Bir Kadın (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 97. Bölüm
00.30 Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (Yerli Dizi - Tekrar)

ATV PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Tozlu Yollar (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 2. Bölüm
22.00 Güven Bana (Yarışma Programı - Tekrar)

ATV GECE KUŞAĞI
23.15 Alemin Kıralı (Yerli Dizi - Tekrar)

KANAL D PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Ben Bilmem Eşim Bilir (Yarışma Programı - Yeni Bölüm)

KANAL D GECE KUŞAĞI
23.15 Büyük Fırtına (Yabancı Sinema - TV'de İlk Kez)

FOX TV PRİME TİME KUŞAĞI
19.30 Umutsuz Ev Kadınları (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 56. Bölüm
21.00 Ali Ayşe'yi Seviyor (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 8. Bölüm

SHOW TV PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma (Yabancı Sinema - Tekrar)

SAMANYOLU TV PRİME TİME KUŞAĞI
19.50 Farklı Desenler: Feride (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 108. Bölüm
22.00 Ekip 1 (Yerli Dizi - Tekrar)

SAMANYOLU TV GECE KUŞAĞI
23.45 İntikam Yarışı (Yabancı Sinema -Tekrar)

KANALTÜRK PRİME TİME KUŞAĞI

19.50 Ejderin Yumruğu (Yabancı Sinema - Tekrar)
21.40 İstihbarat (Yabancı Dizi - Tekrar)
22.30 Top Bizde (Spor Programı - Canlı)

TV8 PRİME TİME KUŞAĞI
19.15 İnfaz: Sınır Devriyesi (Yabancı Sinema - Tekrar)
21.00 Telegol (Spor Programı - Canlı)

Hangi Yapımı İzleyeceksiniz ? / İzlediniz ?

Günün Dizileri:

Avrupa Avrupa / TRT 1
66. Bölüm
(Yeni Bölüm)
19.50

Can ve Gül'ün ayrılma aşamasına gelmesi iki ailenin arasını iyice gerer. Can girdiği bunalım yüzünden odasından hiç çıkmazken, Gül'ün kocasından haber alamamasından dolayı iyice siniri bozulur. İki çift birbirlerinden ayrı kıskançlık oyunları çevirir. Tekin, Matmazel ve Muhtar üçlüsü duruma el koymaya karar verirler. Mahir ve Ferdi'nin, Can'ların evini kiralama girişimlerine ortak olan Tekin ve Muhtar'ın niyeti evin çocuklarda kalmasını sağlamaktır.. Sonunda Matmazel, Tekin ve Muhtar'ın çabalarıyla kendi evlerinde buluşan Can ve Gül , gelecekleri için bir karar vermek zorundadırlar..

301657_570924706259021_1794916023_n.jpg

Bir Erkek Bir Kadın / Star TV
97. Bölüm
(Yeni Bölüm)
23.30

Ozan öğretmen olursa...
Ozan öğretmen olursa ne olur? Hem de 3 tane genç güzel kızın öğretmeni. Peki ya Zeynep bu durumda ne yapar?

Ozan için vergi zamanı...
Ozan ofiste vergi ayı münasebetiyle çok yoğun çalışmaktadır. Zeynep bu kadar stres yapmamasını söylediğinde pastanesinin de maliye kontrolüne girebileceği gerçeğini bilmemektedir. Ozan’ın yardımıyla vergi, maliye, kasa defteri gibi terimlerle tanışır.

Erkek kafası nasıl çalışır!
Zeynep’in stresli günler geçirdiğini fark eden Ozan, Zeynep’in rahat davranmayı bilmediğini söyler. Zeynep’in erkekler gibi rahat ve kaygısız olmasının kendisini rahatlatacağını söyler. Ve erkeklerin neler düşündüğünü öğretmeye çalışır.

420448_10150588281776008_1537648014_n.jpg

Tozlu Yollar / ATV
2. Bölüm (Yeni Bölüm)
20.00

Ağabeyi Orhan'ın öldüğünü düşünerek çılgına dönen Fikret, hayatının en büyük ikilemi ile karşı karşıyadır. Feraye'nin hayatı, Fikret'in vereceği karara bağlıdır. Kız kardeşi Gülcan'ı bulmak için herkesi ayağa kaldıran Şerife'yi dehşet verici bir gerçek beklemektedir. Tayfun ile karşılaştığı andan itibaren hayatı altüst olan Pınar bir karar verir. Ancak bu karar İmran'ın hiç de hoşuna gitmeyecektir. İmran'ın Pınar'a olan davranışları Tayfun'un yaşadığı büyük çaresizliği giderek öfkeye dönüştürecektir. Kocasının hayatında biri olduğundan şüphelenen Mürüvvet, haklı olduğunu acı bir şekilde anlayacaktır. Kendine saldıranın Orhan olduğunu düşünen Feraye onunla konuşup gerçeği öğrenmek istemektedir. Ancak Orhan'ın evinde onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

577314_508287995900325_952155433_n.jpg

Umutsuz Ev Kadınları / Kanal D
56. Bölüm (Yeni Bölüm)
19.30

Zeliş Kudret’e olan kızgınlığıyla evlenmeyi kabul eder. Ancak düğün gecesi Kudret’in büyük bir sürprizi olacaktır. Nermin karnı burnunda hamile olarak döner mahalleye. Arkadaşlarından gizlediği gerçek ise bambaşkadır. Yasemin, Sinan’ın yeni başladığı işten haberdar olur. Sinan’ın zor durumda kalmasına gönlü razı olmaz ve tüm düğün hazırlıklarını iptal eder. Gamze’yle beraber hazırlayacağı sürpriz ise Sinan’ı şaşkına uğratacaktır. Elif’in kemoterapi sonrası saçları dökülmeye başlar. Bu duruma alışması hem kendisi hem de Ömer için hiç kolay olmayacaktır. Annesinin ise bir çözümü vardır! Emel, Kudret tarafından terk edilmeyi hazmedemez ve kendini asar.

544221_470650109673930_731508900_n.jpg

Ali Ayşe'yi Seviyor / Fox TV
8. Bölüm (Yeni Bölüm)
21.00

Ayşe, Ali ile aralarındaki kırgınlığa bir son vermek için Ali’yle buluşmaya karar verir. Ayşe’yle ayrılığından sonra tam bir derbedere dönüşen Ali’nin, Ayşe’nin bu atağından haberi yoktur. İki sevgili Kemal’in evinde buluşur. Ayten’de tıpkı kızı Ayşe gibi Kemal’le aralarındaki dargınlığa bir son vermek için soluğu Kemal’in yanında alır. Kemal dışarıda buluşmak yerine evde bir araya gelmelerinin daha doğru olacağını söyler. Bekir içine düştüştüğü borç batağından kurtulmak için Ali’den yardım istemeye karar verir ve Kemal’in evine gider. Böylelikle asla bir araya gelmemesi gereken insanlar aynı anda, aynı mekanda buluşur. Ne mi olur? Tam bir karmaşa, köşe kapmaca... Aynı gün Ali’nin doğum günüdür. Ahu herkesten habersiz Ali için bir doğum günü kutlaması hazırlar. Ahu’nun amacı doğum gününde Gülnihal’i, Ali’ye yamamaktır. Tüm bu karmaşanın içine bir de Ahu’nun sürprizi eklenince işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

487815_163360373818718_1605065711_n.jpg

Farklı Desenler: Feride / Samanyolu TV
108. Bölüm (Yeni Bölüm)
19.50

Bir kadın ailesini bir arada tutmak için neleri göze alabilir? Feride, hayatının en zor dönemlerinden geçiyor.

553266_353237121392372_819454840_n.jpg

YASAL UYARI:
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Son düzenleme:
20.00 Survivor (Yarışma Programı - Yeni Bölüm) - *YENİ SEZON

Survivor 19:30-23:30 arasında mı yayınlanacak?İlk gün 4 saat yayın çok uzun,ne olur ki ilk programda?

Umutsuz Ev Kadınları'nı ve Ben Bilmem Eşim Bilir'i seyretmeyi düşünüyorum,ikisinin tanıtımlarını da beğendim.

19.30 Umutsuz Ev Kadınları (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 56. Bölüm

Hiç izlemedim. İlk defa izlemeye çalışacağım.

Bir az da

20.00 Ben Bilmem Eşim Bilir (Yarışma Programı - Yeni Bölüm)

16.30 Kayserispor - Galatasaray

19.00 MP Antalyaspor - Fenerbahçe

20.00 Survivor ( Yeni Sezon )

20.00 Survivor (Yarışma Programı - Yeni Bölüm) -
*YENİ SEZON

STAR TV GECE KUŞAĞI
23.30 Bir Erkek Bir Kadın (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 97. Bölüm