17 Kasım 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

İki Dünya Arasında ne yapmış öyle 😱
Neredeyse az kalsın ULAN İSTANBUL u geçiyormuş 😉 ' KALİTELİ ' GÜNLÜK DİZİ SAMANYOLU'm da SEYREDİLİR

İki Dünya Arasında harika

Ötesiz İnsanlar geçen haftaya göre artmış iyi ama artık 3'ü geçmeli
keşke PERŞEMBE den hiç oynatmasaydık yerini
KURTLARA TEK İYİ DİRENEN DİZİMİZDİ 😉 SÜREKLİ 3 alıyordu RAHAT !

Zaten niye Pazartesi'ye aldılar anlamamıştım, en azından Vadi olmadığı haftalar rahat ilk 10'a giriyordu

Zaten niye Pazartesi'ye aldılar anlamamıştım, en azından Vadi olmadığı haftalar rahat ilk 10'a giriyordu
aslında önce PAZARTESİ Günü ne daha uygun gibi geldi bana da Perşembe ye göre.. ama olmadı
bari 3-4 bölümden sonra yeniden Perşembe ye alsalardı ya ? Hadi o da olmadı 2.Sezon da PERŞEMBE başlatsalardı.. Yok yok bu böyle olmuyor olmayacakta.. Benim Acilen BAŞA GEÇMEM LAZIM

Karadayı gayet iyi gitmiş, dizi son sezonunu güzel bir şekilde sonlandıracak.
Helal olsun diziye..

Ulan İstanbul geçen haftaya göre düşüş yaşamış malesef. Umarım haftaya daha da yükselir. Bölüm güzeldi ama durağandı. Konukda istiyoruz aynı zamanda.

Emanet aslında çokda kötü gitmemiş, 1-2 hafta sonra oturabildirdi gibi, Fox Tv bu dizininde fişini çekti. Geçmiş olsun diziye.

Beni Affet dizisine helal olsun, umarım son sezondur. Diziyi bozmadan güzel bir şekilde bitirmeliler bence. İki Dünya Arasında diziside gayet güzel gitmiş, listenin şoku olmuş.