17 Kasım 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Alakasi yok canım ya dizi bayramda ara verdi kaybetti sonra maç olduğu hafta 1 haftalik aradan döndü ve göçtü.Mac zamani ara vermeleri şarttı bayramda vermeselerdi iyiydi

İki Dünya Arasında harika

Ötesiz İnsanlar geçen haftaya göre artmış iyi ama artık 3'ü geçmeli

[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] şov yapmış, kendini bozmadan hala iyi gidiyi ulan istanbul helal
ab de o ses yükseldi karaday yükseldi ui hala ab dizisi

karadayı idare eder oranlar almış geçen senekine yaklaşmadıkça iyi diyemeyeceğim

reaksiyon ab de abc1 de idare etmiş

ida ne ara bu ka yükseldi

Ulan İstanbul her zaman ki gibi çok iyi gitmiş.

Karadayı iki grupta da başarılı oranlar almaya devam ediyor. Zirvenin şuan için tek sahibi olarak görünüyor.

Ulan İstanbul düşüş yaşamış ve tehlike hattına girecek havası yaratmış. 5 reyting altına düştüğü anda kanalın affetmeyeceğini bildikleri için diziye hareketlilik kazandırmak şart.

Beni Affet PT dizisi olsa daha da iyi gider eminim. Şuan bile 5 reyting alıyorsa pt dizisi olsa rahatlıkla 6'ya yükselebilir.

Reaksiyon son haftaki düşüşüne genel anlamda bir son vermiş ve özellikle AB grubunda 5 reytinge dayanmış yeniden. Tabiki yetersiz ama hiç yoktan iyidir diyebiliriz.

Emanet total fena sayılmaz, AB vasat oranlarla devam ediyor.

O Ses Türkiye AB grubunda oldukça başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

Ve son olarak Şeref Meselesi çok başarılı gitmiş tanıtımıyla. Pazar gününü bekliyoruz.

Karadayı, Pazartesi günü zirveyi kimseye bırakmamaya devam etmiş. Tebrikler.
Reaksiyon'da başroller ölmeye devam etse de dizi için faydası olmuyor. Zaten dizi yakında bitecek ve bitmesi de doğru bir karar.
Bu Tarz Benim, Nur'un elenmesine rağmen reytingleri düşmemiş.

Karadayı'm yine çok iyi gitmiş.
Özellikle ABC1'de farkını ortaya koymuş. Tebrikler dizime.

Ulan İstanbul başarısını koruyor. Dizinin AB oranları gayet iyi.

Reaksiyon yükseliş yaşamış sanki ama daha fazlası olmaz.

O Ses Türkiye 00.22'de bitmiş ama yine de geçen haftaya göre düşmüş.

Emanet Total'de gayet iyi AB'de ise kötü gitmiş.

Aşkın Kanunu Beni Böyle Sev'e göre kötü gidiyor.

Pretty Little Liars in Saner Ayar 03 Production tarafindan uyarlanacak olan dizisi zannedersem Show da
Bilgim Yok yapimci kim ama yeni uyarlama dizi daha bslicak dediler

Son düzenleme:
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm uçmuş
ABC1 reytingleri süper gitmiş
Öyleki özeti bile ilk 5'te

Kadın ve Erkek oranlarında arada 1± reyting fark var
İşte dizinin gerçek kitlesi 20+

Gözüm Üstünde güzel program olmuş ama bu reyting ne😱 Star bence günü ve saatini değiştirsin. Yazık olacak programa. Olmadı TV8'e geçsin

Karadayı ve Ulan İstanbul'a tebrikler. Bu Tarz Benim, Beni Affet de o saatte iyi gidiyorlar tebrikler.

Gözüm Üstünde kötü başlamış Kadırgalı beklediğimden düşük başlamış ama sorun değil yükselecektir her Caner Erdem işi gibi zamanla.

@Forumdash Ulan İstanbul artı'larda kaç almış?
Bu arada SMG çok saldı kendini.

Acun geçen haftaki uçuşundan sonra normal oranlarına geri dönüyor.

Alakasi yok canım ya dizi bayramda ara verdi kaybetti sonra maç olduğu hafta 1 haftalik aradan döndü ve göçtü.Mac zamani ara vermeleri şarttı bayramda vermeselerdi iyiydi
dizi zaten totelde iyiy değildi ab ve abc gurubunda çöküş haftasını necati bey hastaneye kaldırıldığı haft yasadılar ab ve abcde bile 3 reytinge düştüler ve sonra başroller ayrıldı dizi final kararı aldı aynı şey o hafta içinde beyaz karanfilede oldu cnm perşembe 4 reytingten 2 reytinge düştüler o hafta içinde cüneytlerin dizileri büyük çöküşe geçtiler nedenide onları az çok vadiciler destekliyordu ama ziyaret olmamasından dolayı kimse bakmadı dizilerine şu 2 haftada🙂

Aynen. 5 reyting ve 25 share almış. Program rekorlar kırıyor.
Ben biraz düşer diye bekliyordum, yükselmesi çok sevindirdi.

Ulan İstanbul reytinglerde düşsede, hayla çok iyi durumda...

KARADAYIM zirvede!!!! Gerisi yalan)