17 Kasım 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 44.4%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 4 44.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 11.1%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Akasya Durağı (Star)

• Kutsal Damacana 2: İtmen - T.S. (Show)

• Vavien - T.S. (Show)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne rakiplerini katlayarak yine zirvede yer aldı.

TNT'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu eski günlerinden uzak olsa da başarısını sürdürdü ve günü 3.tamamladı.

Cuma oldukça iyi reytingler alıp zirveyi zorlamaya başlayan Alemin Kıralı, Perşembe'ye alınınca reytinglerinde önemli oranda düşüş yaşadı ve ilk 10'a giremedi.

Akasya Durağı eski günlerini mumla arıyor. Star'a geçtikten sonra zirve yarışını unutan dizi, artık ilk 20'ye dahi giremiyor!

Uğur Dündar'ın bırakmasından sonra onun reytinglerini de alan Birand, A/B'de 22 shareyi bile geçti, rekora gidiyor!

Var Mısın Yok Musun ise Fox'ta tutmadı. Yarışı çok gerilerden takip etti. Özellikle 1.5 saatlik ilk kısmı ilk 100'e dahi girmekte zorlanıyor!

Son düzenleme:
FGSN bu hafta Reytinglerini önemli ölcüde yükselterek iki gurbtada zirvede.

Vadi dün aksam müthis bir bölümle izleyicilerinin karsisina cikti sahsen ben 2 saatin nasil gectigini anlamadim, Reytinglerine gelirsek AB de 6 dan 8 reytinge yükselmis, Total de gecen hafta oldugu gibi 9 Reyting de kalmis ama Bölüm sonu öyle bir bittiki bence haftaya en az 10 Reyting alacaktir.

Atv Alemin Kirali ni cok yanlis bir güne koydu yinede dizi iyi direnerek iki grubtada 4 reyting almayi basarmis, bence Atv bu diziyede yazik edecek.

Akasya Duragi da tipki Kücük Sirlar ve Genis Aile gibi Kanal D den Star Tv ye gecince cok düstü bence Final yakin.

Var Misin Yok Musun Fox Tv nin bu sezonki en büyük hayal kirikligi diyebilirim.

Buhafta A/b Kazanan Muhteşem Yüzyıl Totalde Kazanan Fatma Gülün Suçu Ne Oldu :)
İki Yapımıda tebrik Ediyorum Dün Kvp İzledim Gayet güzel Reytingler almıs

Alemin Kıralı harika bir dizi görünümünde şuan tek hataları kendileri için rahat bir gün bulmak.:) 2 çok güçlü rakip arasında izleme oranlarının düşük olması gayet normal seyirci alışmamışken diziye hele bu güne almak oldukca .. bir davranış..

Tebrikler Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk, Hilal Saral, Kerem Çatay, Ece Yörenc-Melek Gençoglu ve "Fatmagül'ün Suçu Ne" dizisinde bu bölüm için emege geçen herkese..

Fatmagül uçmuş.Vadi Tnt ye göre oldukça iyi oranlar almaya devam ediyor.Alemin kralı yeni gününde atv yi idare etmiş umarım ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alır.

Fatmagül bu hafta geçti Öbgzk

Alemin Kralı Atv nedeni ile ilk 10'a giremedi ve tutmuşken tehlike çanları başladı

Kurtlar Vadisi şu anda mükkemelin ötesinde alıyor Tnt için

kurtlar vadisi dün süperdi.ab de artış var.ama reytinglerin gerçeği yansıtmadığına inanıyorum.