-17 Haziran 2012 Pazar- Bugün TV'de Ne Var ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz ?

• 2 Yaka Bir İsmail (ATV)

Oy: 3 33.3%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 2 22.2%
  • Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Star TV)

Oy: 2 22.2%
  • Acayip Hikayeler (Star TV)

Oy: 1 11.1%
  • Survivor (Show TV)

Oy: 3 33.3%
  • Almanya - Danimarka Futbol Maçı (TRT 1)

• Portekiz - Hollanda Futbol Maçı (TRT Spor)

Oy: 4 44.4%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%
  • Televizyon İzlemeyeceğim

• Kullanılan toplam oy
    9
forumu bırakıyorum artistliği yapıp bırakamayanlar gelip Vadiye sataşmaya çalışıyorlar ne kadar komik :D

niye arkadaşın yazıları seni rahatsız ettiki nasıl senin yazdıkların kendi yorumunsa onun yazdıklarıda onun yorumu cevap veremeyince bunalım takılıyorsun bakıyorum :)))

niye arkadaşın yazıları seni rahatsız ettiki nasıl senin yazdıkların kendi yorumunsa onun yazdıklarıda onun yorumu cevap veremeyince bunalım takılıyorsun bakıyorum :)))

bazı arkadaşlar her gittiği kanalda en çok izlenen 1. Dizi olduğunu söyleyemiyor acaba neden bak sen şu işe... Kanalın durumu bizi ilgilendirmez atv den ayrıldıktan 1 yıl sonra satılma durumu ortaya çoktı , star zaten batmamıştı satıldıktan sonra reytingleri düştü , tnt desen zaten riskli bir işe kalkışmıştı olay budur.

bakın atv ilk satışa ne zaman çıkmış Süper Poligon: FLAŞ- Çalık Grubu medyadan çekiliyor! Sabah, ATV, A Haber satılacak! bir yıl sonra değil. kurtlar atvden ayrıl ayrılmaz satışa çıkmış.. tüm satılan kanallar aynı şekilde kurtlar ayrılınca satış süreci başlıyor. tabi yumurta satmıyorlar :))) satş süreci bir yılı buluyor ..

ayrıca ben her zaman yazıyorum gittii kanalın en çok izlenen dizisi dedim ( atv de bir iki hafta başka dizilere geçildi ama olsun :)))) ve ekledim buna ragmen kanallar diziyi bırakıyorsa buda dizinin zarar etiğinin göstergesi kim elindeki kar eden diziyi bırakır :)))))))))))))