Ben artik evlerinde olan reyting cihazi kisilere birsey demiyorum. Iffet gibi çok güzel bir dizi ve çok emek harcanmis bir dizi bile zirvede yer alamiyorsa PES artik diyorum. Ve Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi bir programda sanki ne var? Kopamiyorlar nedense.
Herkesin zevki farklıdır.
Herhalde farklidir. Zevkler ve renkler tartisilmaz ama Twitter'da o kadar konusuldu, o kadar olumlu yorumlar alindi. Deniz Çakir Trend Topic oldu..
iffet beklentilerin altında kalmış ama star için gayet iyi bu senede bir aksilik olmazsa geniş ailenin reyting olarak rekoru kırılmıyacak herhalde geniş aile star tvde 8 reyting almıştı
Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin ilk kısmı güçlü rakipleri karşısında gerilerde kalmış. Uzun kısmının karşısında fazla rakip olmayınca 1. olmayı başarmış.
Lale Devri Totalde 2. , A/B'de 5. olmayı başarmış.
İffet iyi bir başlangıç yaparak her iki grupta da 3. olmayı başarmış. Tekrarı da iyi gitmiş.
Bizim Yenge güçlü rakipleri karşısında gerileyerek Totalde 4. sıraya düşmüş. A/B'de iyi giderek 2. olmuş.
Yahşi Cazibe bu hafta gerilemiş. Dizi Totalde 10. olurken A/B'de 6. olmuş.
Şefkat Tepe gerilemiş. Haftaya tekrar yükseleceğini düşünüyorum.
Şanslı Masa gerilerde kalmış. Yakında yayından kaldırabilir. Haftada 2 gün olması programın sonunu hazırladı diyebiliriz.
Kuzey Güney'in tekrarı geç saatte yayınlanmasına rağmen iyi gitmiş.
gözümü aldı bu nasıl renkler ne ararsan var
çok göz alıyor onu diyorum
ben geçen sezon için söylüyorum anlamadın herhalde geçen sezon star tv oldukça kötüydü ama zaten geniş ailenin rekor reytingi 14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?