17 Eylül 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 7.1%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 2 14.3%
  • Al Yazmalım - Tekrar (ATV)

• Hakan Bey (ATV)

Oy: 3 21.4%
  • İffet (Star)

Oy: 9 64.3%
  • Hayrettin (Star)

• Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 35.7%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 4 28.6%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Merakla beklenen Cumartesi reytinglerinde bu hafta ne oldu ?
Star'ın daha başlamadan büyük ses getiren yeni dizisi İffet ilk bölümüyle nasıl bir başlangıç yaptı ?
Yetenek Sizsiniz Türkiye 3.sezonun ilk programında geçen sezonki gibi zirvede yer alabildi mi ?
Son iki haftanın Cumartesi galibi Bizim Yenge zirvedeki yerini koruyabildi mi ?
Geçen sezondan beri Cumartesi günlerinin iddialı dizileri Lale Devri ve Yahşi Cazibe bu hafta ne kadar izlendi ?
Bir haftalık aranın ardından yeniden ekranlara dönen Şanslı Masa başarısını sürdürebildi mi ?
STV'nin en başarılı dizisi Şefkat Tepe yine üst sıraları zorlayabildi mi ?
Bu soruların ve çok daha fazlasının cevabı yarın reytingler belli olduktan hemen sonra burada olacak.

Program sıralamaları belli oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 1 saatlik kısa olan bölümü iki grupta da zirvede. Uzun olan 1,5 saatlik kısmı ise geride kalmış. Yani Acun Ilıcalı yine her zamanki program bölme hilesiyle zirveyi ele geçirmiş!

Günün gerçek liderleri ise totalde Lale Devri, A/B'de ise Bizim Yenge oldu.

Sezona beklentilerin altında başlayan Lale Devri bu hafta toparlandı. Totalde önceki haftalarda kendisine fark atan Bizim Yenge'yi geçti üstelik epey farkla!

Bu sezonun en iddialı dizilerinden olan İffet, beklentileri tam anlamıyla karşılayamasa da totalde 4. A/B'de 3.olmayı başardı.

Yahşi Cazibe düşüş yaşamasına rağmen iki grupta da ilk 10'a girmeyi başardı.

Şanslı Masa ciddi oranda düştü, totalde ilk 20'ye dahi giremedi.

Şefkat Tepe de günü düşüşle tamamladı. Buna rağmen 13.olarak STV için çok iyi sonuç aldı.

Son düzenleme:
Yetenek Sizsiniz 1. olur bence. Belki iffet'te 1. olabilir....

Büyük bir yarış olacak bence

TOTAL
1-İffet
2-Yetenek Sizsiniz Türkiye
3-Lale Devri
4-Bizim Yenge
5-Yahşi Cazibe
6-Şefkat Tepe
7-Şanslı Masa

AB
1-Yetenek Sizsiniz Türkiye
2-İffet
3-Bizim Yenge
4-Lale Devri
5-Yahşi Cazibe
6-Şanslı Masa
7-Şefkat Tepe

İffet ve Yetenek Sizsiniz Türkiye zirve için yarışırlar.

Lale Devri ve Bizim Yenge günün 2.dizisi olmak için yarışırlar.

Yahşi Cazibe günün 4.dizisi olur.

Şefkat Tepe TOTAL'de STV'ye göre iyi oranlar alır.

Şanslı Masa gerilerde kalır.

Geçen sene reytinglerini mum gibi arıyan Yahşi Cazibe toparlanacak Mı?

Hakan Bey reyting sıkıntısı olmuyan talk show. Peki ne kadar izlenme payı alacak?

Neredese tüm dizilerini fiyasko yaşatan Star yeni dizisi ile çıkışa geçebilecek mi?

Gündüz Yayınlan televizyon Programları ne kadar izlendi?

Yetenek Sizsiniz Bizim Yengeyi koltuktan edebilecek mi?

Bizim Yenge zirvedeki yerini koruyacak mı?

Lale Devri zirve yarışında tekrardan ortak olacak mı?

Reyting FavoriForumum'dan takip edilir...

Benim Merak ettiğim sorular bunlar

Son düzenleme:
Ben de tahminlerimi yapayım

TOTAL
1-İffet
2-
Bizim Yenge
3-Yetenek Sizsiniz Türkiye (Kısa Kısım)
4-Lale Devri
5-Yahşi Cazibe
6-
Yetenek Sizsiniz Türkiye (Başlıyor - Uzun Kısım)
7-Şefkat Tepe
8-Şanslı Masa

AB
1-
İffet
2-Bizim Yenge
3-Yetenek Sizsiniz Türkiye (Kısa Kısım)
4-Yahşi Cazibe
5-Yetenek Sizsiniz Türkiye (Başlıyor - Uzun Kısım)
6-Lale Devri
7-Şanslı Masa
8-Şefkat Tepe

İffet, twitlere bakılırsa çok iyi başladı. Ama aslında bu tahminim gelecek hafta için desem daha doğru olur. Çünkü bu akşam İffet iki kez üst üste yayınlanıyor ve bu nedenle erken başlayıp erken bitecek. Bu yüzden 1.olamayabilir...

Gerçektende zor bir gün olacak ve iddiali yapımlar ekranda olacak. Yüksek bir ihtimal ile 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı yarışma programının 1. olacağını düşünüyorum ve çoğunlukla hep 1. olacaktır.

bende tahminlerimi yapayım

1-) İffet
2-) Yetenek Sizsiniz ( Kısa Kısmı )
3-)Bizim Yenge
4-) Lale Devri
5-)Yahşi Cazibe
6-)Yetenek Sizsiniz ( Uzun Kısmı )
7-)Şanslı Masa

A/B de ise :
1-) Yetenek Sizsiniz (kısa Kısmı )
2-) İffet
3-) Bizim Yenge
4-)Yahşi Cazibe
5-)Şanslı masa
6-)Yetenek Sizsiniz ( Uzun )
7-)Lale Devri

İffet Her iki gruptada 1.olacaktır bana göre.

BENCE TOTAL;
1) YETENEK SİZSİNİZ
2) BİZİM YENGE
3) LALE DEVRİ
4) YAHŞİ CAZİBE
5) İFFET
BENCE AB'DE ;
1) Yetenek sizsiniz
2) bizim yenge
3)lale devri
4)iffet ile yahşi cazibe aynı oranda aldı bence

Dün FOX ile Show tv çok iyi bir gün geçirdiler
KANAL D ise bence hemen FOX'un arkasında.
Star tv orta denilebilecek ratingler alabildi!
Atv allah kerim xD

Total
1-İFFET
2-BİZİM YENGE
3-YETENEK SİZSİNİZ-KISA
4-LALE DEVRİ
5-YAHŞİ CAZİBE
6-YETENEK SİZSİNİZ-UZUN
7-ŞEFKAT TEPE
A/B
1-YETENEK SİZSİNİZ-KISA
2-BİZİM YENGE
3-YAHŞİ CAZİBE
4-İFFET
5-LALE DEVRİ
6-YETENEK SİZSİNİZ-UZUN
7-ŞEFKAT TEPE

İffet bu hafta totalde çok iyi bir başlangıç yapacak. İlerleyen haftalarda ise A/B'de aldığı oranlar Total'deki oranlarından da fazla olacaktır.
Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin yükselebilmesi için gereken tüm şartları Acun çok iyi biliyor. Program ne kadar kötü başlarsa başlasın ne yapar ne eder yine üst sıralara taşır programını.
Lale Devri, çok uzun bir özetin arkasından başladı ve yine çok geç bitti. Share bakımından en yüksek dizilerden birisi olabilir.
Yahşi Cazibe, ise 10-14 share arasında olacak. Çok fazla rakibi var ve artık dayanabileceğini sanmıyorum. Ben ATV'nin yerinde olsam Yahşi Cazibe'yi PT2'ye koyardım.
Bizim Yenge, geçen haftaya göre reytinglerinde düşüş olacaktır.

İzlediklerim;
- Yetenek Sizsiniz Türkiye
- İffet
- Hakan Bey

Yetenek Sizsiniz Türkiye;

Son 1 saatini izledim. Yeni katılan Sergen Yalçın yine kararsızlığa bürünüyordu ama çoğunlukla Hülya Avşar'a katılıyordu. Hülya Avşar ne derse Sergen Yalçın,"Hülya Avşar'a katılıyorum." diyip geçiyordu. Hülya Avşar'ın ilizyonist'in yaptığı numarada açtığı kutular onu öyle bir bıktırdıki tam orasıda komediydi. Top 10 oluşturup, şarkıcıların taklitini yapan bir adam vardı geçen senede katılan bence oda çok iyiydi. Eski formundaydı sayılır.

İffet;
Çok fazla izlemedim ama izlediğim kadarıyla güzel bir film olmuş diyebilirim. İffet yani Deniz Çakır bu dizide güzelliğini ortaya çıkarmayı başarmış. İffet'in o son sahnesi çekilmişti ama göstermediler tabi. Bakalım ilerleyen bölümlerde nasıl olacak.

Hakan Bey;
Konuklar: Şafak Sezer, Fatoş Kabasakal ve Kubat...

Çok güzel bir programdı. Hakan Yılmaz gerçektende çok iyi sundu programı. Şafak Sezer tarzıyla, Fatoş Kabasakal güzelliğiyle ve Kubat'da türküleriyle, şarkılarıyla büyüledi desem yalan olmaz heralde. Hakan Bey'i kaçırmadan izliyorum ve güzel bir talk show. Bitirilmesini istemem ve uzun zaman devam ederse sevinirim.

Young Boy Yetenek Sizsiniz Türkiye ile aynı sahneleri izlemişiz.
Bende sadece o sahneleri izledim.

İzlediklerim:
-İffet
-Yetenek Sizsiniz

İffet ;

İlk bölümüye iyiydi deniz çakır oynadığı karakterin hakkını veriyor cidden.Dizi de Tutacağını gösterdi bu kadar iyi yorum almasıyla bence... Ama tek eksik yanı bence dizinin o meşhur tecavüz sahnesine çok erken girmesi neredeyse ilk bölümde vereceklerdi diziyi nasıl uzun soluklu tutacaklar merak ediyorum...

Yetenek Sizsiniz ;

Ali Taran yerine gelen Sergen Yalçın ilk bölümde çok boştu
Ali Taran gibi değildi sanki biran önce bitsede gitsek havası vardı Sergen'de Ali Taran'ın Yokluğunda Reyting kaybedecektir bence...

Merakla beklenen sonuçta İffet zirvenin en üstünde

Yahşi Cazibe için tehlike çanları başladı.Atv acil müdahale etmesi lazım bir tek bu dizisine değil öteki dizileride dahil buna

Yetenek Sizsiniz Türkiye: Ali Taran olmadığından önemli bir reyting kaybetti bu sefer yapamadı Acun abi dün bakıyorum Sergen aynen şunu diyor;

Acun: Evet Sergen ne diyorsun

Sergen: Ne diyelim abi diyor. Bu kadarına pes yani Ali Taransız olmadı

İffet dün gece özetine baktım ve gayret hikayesi güzel geldi bana.Haftaya büyük farkla birinci olabilir çünkü en meşhur sahnede bitti

Hakan Bey yine çok komik program oldu umarım reytingleride güzel gelir

Lale Devri toparlandı ve zirve yarışında bende varım dedi

Son düzenleme:
sadece bikere tecavüz edmiyorki daha kardesine tecavüz edicek bu dizi en az 3 sezon oynar
bakın görün

Dün aksam ilk bölümüyle ekrana gelen "Iffet" çok basarili bir sonuç elde etmis. Dizi, Star Tv'nin yüzünü sonunda güldürdü. Ve total'da birinci sirada yer aliyor demek ki. A/B'de de iyi gitmis. Ve tutacak sinyallerini vermis.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yeni sezonun ilk bölümüyle Show Tv'nin yüzünü güldürmeye basarmis. Dün programi izlemedim, çünkü bu tarz programlari sevmiyorum. Ama Acun'un O Ses Türkiye yarismasina bakacagim. Bakalim nasil birsey olacak.

Lale Devri, FOX'un yüzünü güldürmeye devam ediyor. Dizi güçlü rakipleri arasinda "biz de variz" cümlelerle kendisini üst siralarda bulundurdu. Dizinin tekrar bölümünü izleyecegim bugün. Bakalim nasil bir bölüm olmus.

Ayrintili reyting yorumu program siralamalari belli olduktan sonra!

SONUÇLAR:

STAR: 13.7​

SHOW: 12.8
FOX: 12.8
KANAL D: 11.3
ATV: 7.9
STV: 5.8
KANAL 7: 2
FLASH: 1.9

Nokta atışı bu olsa gerek birebir tutturmuşum kanal sıralamalarını

Son düzenleme:
Şefkat Tepe düşüş yaşamış. Geçen hafta A/B'de süper gitmişti. Bu hafta gerilerde kalmış. Ayna'da reytinglerini düşürmüş ama.