17 Ekim 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Aşk ve Gözyaşı'nın final haberi hafta içi gelecektir artık.

Taşacak Bu Deniz rezalet ötesi. Yöremizin ruhunu ve gerçeklerini bilmeyen saçma sapan bir dizi. Yazık.
Aşk ve Gözyaşı haftaya da final olmayabilir. Diziyi yakından takip edebiliyorum. (Not: İzleyici olarak yakın takip değil. Diziyi izlemiyorum.)

Reactions: Dante and Alemdar
Deniz'ciler bugün 9-10 reyting bekliyordu hevesleri kursaklarında kaldı çok şükürler olsun çatlayın

Kızılcık Şerbeti senaryo açısından rezalet bir noktaya ulaşmış durumda ama yarattığı alışkanlığın da etkisiyle çok iyi direniyor. Zor şartlarda elde edilen başarılardan sonra hiçbir engel seni deviremez ya kendisi de çok güç şartların içinden sıyrılıp elde ettiği zirvenin değerini bilip kolay bırakmıyor. Gelecek hafta diğer grupları kaybetse bile sonuçta 4 sezon ve 100 küsür bölümü devirmiş bir dizi olarak hala çok iyi bir noktada olacak. Tavrım değişmedi ama bu hafta nedense biraz romantik açıdan bakıp hakkını veresim geldi ben de anlamadım.

Taşacak Bu Deniz için hafta boyunca çok uçuldu yok Masumlar Apartmanı kadar artacak yok çift haneleri görecek yok Şerbo'ya final yaptıracak dendi ama sonucu gördük. Elbette çok iyi bir yükseliş yaşamış ama gereksiz şişirilen beklentilerin altında kalmış. Sonraki haftalarda daha ileri gitme ihtimali mümkün ama karşısındaki eski toprak rakiplerin de yabana atılmaması gerektiği ortada.

Aşk ve Gözyaşı için başlamadan önce "rüya çift" diye haberler yapılmıştı rüyanın kabusa dönmesi uzun sürmedi.
Yurt dışı satışları ayakta tutar diyoruz ama onun için yurt içinde de belli bir reyting alması lazım. MIPCOM'da büyük bir mucize yaşanmadıysa final haberinin çıkması an meselesi.

Kızılcık Şerbeti halen çok iyi. Tebrikler. Eski reytinglerine tabii ki uzak ama helal olsun yine de.
Taşacak Bu Deniz 9'a çıkar diyordu herkes çıkamamış.
Ama çok iyi yükselmiş yine de.
Arka Sokaklar halen çok iyi, ona da helal olsun.
Aşk ve Gözyaşı her an bitebilir. Bölümler düzelmişti halbuki.

Reactions: 12.Adam
Kızılcık Şerbetine helal olsun. Haftalardır düşüş bekleyip reytinglerinin büyük ölçüde eriyeceğini düşünenlerin hevesini kursağında bırakmış. Sadık izleyiciler diziyi bırakmıyor.

Taşacak Bu Deniz iyi bir çıkış yakalamış. Bakalım üstüne daha çok katacak mı yoksa kendini ortalama bu oranlarımı sabitleyecek.

Aşk ve Gözyaşı için 3 Reyting hayal artık. 2 Reyting için son bekleyişler olabilir. 6. Bölüm final yapılmazsa bir kaç bölüm daha denenecektir.

Arka Sokaklar zamanla erir demiştim, öyle olmuş. Yaşadığı büyük artışın kaymağını yiyor daha.
Bu gün bir diziyi daha kaldırabilir.

Ben Onun Annesiyim geldiğinde Aşk ve Gözyaşı ne yapacak merak ediyorum. Bir güne Kore uyarlaması iki dizi çok fazla.

Deniz'ciler bugün 9-10 reyting bekliyordu hevesleri kursaklarında kaldı çok şükürler olsun çatlayın
çok korkuyorsun değil mi denizden daha 2. ci bölümde ab grubundan indirdi sizi bu kadar derin düşünme kasma kendini

Son düzenleme:
ABC
14. DIDEM ARSLAN YILMAZ'LA VAZGECME 2,13 14,11
19. ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYIZ 1,75 10,63
22. GELINIM MUTFAKTA 1,34 12,53
34. YAPRAK DOKUMU (TKR) 11:00 0,99 7,26
35. KADIR EZILDI ILE EN HAMARAT BENIM 0,96 9,23
37. SONGUL VE UGUR ILE SANA DEGER 0,87 6,19
38. GELIN EVI SHOW TV 0,85 7,77
44. ILKER KARAGOZ ILE CALAR SAAT 0,71 9,35
48. ALISAN ILE HAYATA GULUMSE 0,65 4,47
49. CAGLA ILE YENI BIR GUN 0,65 4,36
52. NUR VIRAL ILE SEN ISTERSEN 0,64 6,36
82. ELA RUMEYSA ILE BU SABAH SHOW TV 0,34 4,83
115 ESRA EZMECI ILE YENI BASTAN BEYAZ TV 0,24 2,28

çok korkuyorsun değil mi denizden daha 2. ci bölümde ab grubundan indirdi sizi bu kadar derin düşünme kasma kendini
Kimin kimden korktuğu belli, Kızılcık Şerbeti'ni geçmek için kırk takla attınız, üç grubun ikisinde nal topladınız

Kimin kimden korktuğu belli, Kızılcık Şerbeti'ni geçmek için kırk takla attınız, üç grubun ikisinde nal topladınız
kızılcık şerbeti ilk bölümde kaç reyting almış bak da öğren birde taşacak bu deniz kaç almış karşılaştır asıl taklayı atan sizsiniz 12 reytingten 6 reytinge düştünüz dahada düşeceksiniz fazla üzme kendini

taşacak bu denizin reyting artması en çok mesmeso yu üzmüş hemde diziye rezalat ötesi diyor dizinin başarısını kıskanıyor

Reactions: mesmeso
İkinci bölümde geçemediniz diye ilk bölüm reytinglerini kıyaslamaya kadar düştün mü?

Kızılcık Şerbeti'nin ilk bölümlerinde karşısında 12-13 reyting alan Yalı Çapkını vardı, geçmişe döneceksen iyi dön.

Bir seri katil olan kasap çetesini Cevher’e bağlaması belki dizi ve o kasap öldürdüğü insanların etlerini satıyor belki böyle televizyon denetleyicileri diziye ceza veremez korkudan seyredemezler @Dosi

Reactions: Dosi
@Dosi nasıl taktik İsveç polisiyeside yapıyordur bunları İrlanda Polisiyesi yapıyor bu taktikleri

Reactions: Dosi
bugünkü reyting sonuçlarına bakabildin mi
geçen hafta çok büyük konuşuyordun üç grupta nal toplamışınız biraz gayret edin haftaya bari geçmek için boş boş oturmayın çalışın çatlayında patlayın