Haftaya da özetsiz gidin bence bakarsınız bu ucuz taktiğiniz gelecek hafta en azından Babam ve Ailesi'ni geçmeye yarar.Düşmüşsünüz bırak bahaneyisenin gibi total ne ara AB'ye ABcye bakar oldu
![]()
Haftaya da özetsiz gidin bence bakarsınız bu ucuz taktiğiniz gelecek hafta en azından Babam ve Ailesi'ni geçmeye yarar.Düşmüşsünüz bırak bahaneyisenin gibi total ne ara AB'ye ABcye bakar oldu
![]()
Özet çok mu önemliHaftaya da özetsiz gidin bence bakarsınız bu ucuz taktiğiniz gelecek hafta en azından Babam ve Ailesi'ni geçmeye yarar.![]()
Ne güzel konuşuyorsun bugün ağzını yirim seninİçerde çökmüş , 0.40 reyting farkını sağlam bir bölümle kapatır zirveye otururuz.
İçerde çökmüş , 0.40 reyting farkını sağlam bir bölümle kapatır zirveye otururuz.
siz önce etkinlikte kirginlar oyuncularina oy verinNe güzel konuşuyorsun bugün ağzını yirim senin![]()
RKyi harcadilar.. @sokak sanati
Persembeye Kosem gelicek galiba Salida bosalir gibi Familya kisa surer bence diger dizilere yer acilir Kutside tuttursun artik.ssAynen kanka. Cumartesi umarım Kutsi iyi iş yaparda bizim üzüntümüzü azaltır.![]()
Önemli olan sizin düşmeniz biz totalde daha da yaklaşmışız sizden sıkılmış totalYine birinciyiz
Eee @denizz19 biz ne kadar düşmüşüz? Siz ne kadar yükselmişsiniz? Özetimizi geçmişmisiniz?![]()
Totalde benim hiç umudum yoktuÖnemli olan sizin düşmeniz biz totalde daha da yaklaşmışız sizden sıkılmış total![]()
Songüşümün babası geliyor yeni hikayemizde geliyor seyircimizi geri alacağız totalde bu hafta en az 7Totalde benim hiç umudum yoktuGençlik dizileri bile izlenmiyor artık düşün
o yuzden totalin sizin de bizim de düşük gitmemizin sebebi biraz da bu
siz de şaha kalkamadınız hala
AB'miz hala süper youtubumuz süper, sosyal medyamız süperKeşke reytinge bunlar da katılsa
![]()
Abc1e etki eder. Gençleri neden etkilesin songulun babasıSongüşümün babası geliyor yeni hikayemizde geliyor seyircimizi geri alacağız totalde bu hafta en az 7![]()
Bu sezon Total oranlarına ambargoyu İçerde ve Kırgın Çiçekler koydu zaten üstüne de çıkamıyorlar altına da düşmüyorlar. Bakalım neler olacakAbc1e etki eder. Gençleri neden etkilesin songulun babasıtotale ergenleri çekin.. bak biz çağatay'la bile çekmiyoz. Kiralık aşk ayrı bi facia tablo bu sezon reytingte mesela
![]()
Havaların soğmasını bekliyorumBu sezon Total oranlarına ambargoyu İçerde ve Kırgın Çiçekler koydu zaten üstüne de çıkamıyorlar altına da düşmüyorlar. Bakalım neler olacakABC1 grubunda bu hafta yeniden 5,5 reyting üstüne çıkarız.
Bu hafta soğudu bakalımHavaların soğmasını bekliyorumdenekler eve tıkılsın hele gerçek sonuçlar cıkar
![]()