17 Ekim 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

Düşmüşsünüz bırak bahaneyi :F senin gibi total ne ara AB'ye ABcye bakar oldu :A
Haftaya da özetsiz gidin bence bakarsınız bu ucuz taktiğiniz gelecek hafta en azından Babam ve Ailesi'ni geçmeye yarar. :A

İçerde çok iyi gitmiş tebrikler. :X

Kırgın Çiçekler bundan sonra gün birinciliğini pek göremez gibi. Total'de farkı kapatır gibi olsa da genel anlamda İçerde'nin özetiyle rekabet edebiliyor. Diğer arkadaşlar bu konu hakkında birçok şey söylediği için ben üzerine bir şey koymuyorum. :A

Paramparça fena değil ama yıl sonunda bitmesi konusunda ısrarcıyım.

Babam ve Ailesi AB ve ABC1'de iyi gidiyor ama Total'i yavaş yavaş gerilemeye başlamış. Böyle devam ederse Kanal D'nin pazartesi gününü o kadar kolay idare edemeyebilir.

Rüzgarın Kalbi'ni pisi pisine ateşe atan FOX'a tebrikler, çünkü amaç dizinin düşmesi ve bitirirken de bahane olarak bunu göstermekti. Diziyi pek sevdiğim söylenemez ama izleyicilere büyük haksızlık olduğunu da inkar edemeyeceğim.

Hangimiz Sevmedik bu hafta toparlanmış. Zaten TRT faktöründen dolayı devam konusunda kafası rahat. :)

Yine birinciyiz :oley:
Eee @denizz19 biz ne kadar düşmüşüz? Siz ne kadar yükselmişsiniz? Özetimizi geçmişmisiniz? :A

Önemli olan sizin düşmeniz biz totalde daha da yaklaşmışız sizden sıkılmış total :A
Totalde benim hiç umudum yoktu :X Gençlik dizileri bile izlenmiyor artık düşün :A o yuzden totalin sizin de bizim de düşük gitmemizin sebebi biraz da bu :X siz de şaha kalkamadınız hala:A

AB'miz hala süper youtubumuz süper, sosyal medyamız süper :X Keşke reytinge bunlar da katılsa :A

Totalde benim hiç umudum yoktu :X Gençlik dizileri bile izlenmiyor artık düşün :A o yuzden totalin sizin de bizim de düşük gitmemizin sebebi biraz da bu :X siz de şaha kalkamadınız hala:A

AB'miz hala süper youtubumuz süper, sosyal medyamız süper :X Keşke reytinge bunlar da katılsa :A
Songüşümün babası geliyor yeni hikayemizde geliyor seyircimizi geri alacağız totalde bu hafta en az 7 :D

Songüşümün babası geliyor yeni hikayemizde geliyor seyircimizi geri alacağız totalde bu hafta en az 7 :D
Abc1e etki eder. Gençleri neden etkilesin songulun babası :A totale ergenleri çekin.. bak biz çağatay'la bile çekmiyoz. Kiralık aşk ayrı bi facia tablo bu sezon reytingte mesela :A

Abc1e etki eder. Gençleri neden etkilesin songulun babası :A totale ergenleri çekin.. bak biz çağatay'la bile çekmiyoz. Kiralık aşk ayrı bi facia tablo bu sezon reytingte mesela :A
Bu sezon Total oranlarına ambargoyu İçerde ve Kırgın Çiçekler koydu zaten üstüne de çıkamıyorlar altına da düşmüyorlar. Bakalım neler olacak :D ABC1 grubunda bu hafta yeniden 5,5 reyting üstüne çıkarız.

Bu sezon Total oranlarına ambargoyu İçerde ve Kırgın Çiçekler koydu zaten üstüne de çıkamıyorlar altına da düşmüyorlar. Bakalım neler olacak :D ABC1 grubunda bu hafta yeniden 5,5 reyting üstüne çıkarız.
Havaların soğmasını bekliyorum :X denekler eve tıkılsın hele gerçek sonuçlar cıkar :A