17 Ekim 2015 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Etkisi oluyor tabikide reytinge çok büyük etkisi var toplam 1 milyona yakın abone var bunlardan 400-500 bini izleyici ki bu çok büyük bir kitle çocuk mu kandırıyorsun ?
paralelci kandırıyorum
ne 400-500 bininden bahsediyorsun bunların hiçbiri denek değil yani reytinge etkisi yok
zaten deneklerin toplamı 5 bini geçmez

Reyting için seçilen evlerdeki o 5000 denek dışındaki evlerin etkisi yok diyorsun 70 milyon önemli değil sadece o 5000 deneğin izleme oranı diyorsun emin misin ?
evet aynen öyle hatta @takas 5000 rakamınıda fazla söyledi o kadar bile değil

Reyting için seçilen evlerdeki o 5000 denek dışındaki evlerin etkisi yok diyorsun 70 milyon önemli değil sadece o 5000 deneğin izleme oranı diyorsun emin misin ?
heralde öyle ne sanıyordun sen herkesin evinde cihaz mı var sanıyosun
2 bin-3 bin denek var reyting sistemi içerisinde

Çilek Kokusu gün değiştirmiş.Tahmin ettiğim gibi Cumartesi günü olmuş. Dizide konu gerçekten yok. Aslında hiçbir dizide yok. Çilek Kokusu'nun az önce tekrarı vardı baktım dizi çok değişmiş.Kiralık Aşk'ın da dün tekrarına baktım o da aynı şekilde. Yani bilemiyorum bu kadar romantik komedi tarzında dizi olmamalı.

Ama yine de oranları haftaya biraz daha artar.

İlişki Durumu Karışık çok iyi oranlar alıyor tebrik ederim. Ama yine de güçlü bir rakip karşısında oranları azalabilir.Gerçi tüm kanallarda bugün için dizi var.

kiraz ve çileğin mevsimi geçti

İlişki Durumu Karışık, maçlar yüzünden düzgün yayınlanamamasına rağmen iyi gidiyor

Güllerin Savaşı, bir iyi bir kötü