17 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karagül dizisini İzlemeyenler bilmeden yorum yapiyor, izleyenlerde diziyi savunamiyor ilginç

Karagül dizisini İzlemeyenler bilmeden yorum yapiyor, izleyenlerde diziyi savunamiyor ilginç
Laf bana geldi sanırım ama ben diziye daha bu sezon bakamadım Deniz'im.
Ayrıca RevaN'ın esprisine güldüm sadece, bir yerde haklı çünkü senaryoda boş heyecan yaratmak için oluşturulmuş sahne sayısı çok ve sahneler birbirinin tekrarı gibi duruyor...

Şu güldür güldür gibi basit bir proğram bu oranları alıyor ama komedi dükkanı daha düşük alıyor ya pes yani

Yoo kimseye laf atmadım aslında senin yazdığını görmedim bile @dizi kolik ama dizinin Baranla ilgili olan kısmının sebebini kimse aciklamiyor bildikleri halde.

Kizum sana demedim zaten üstüne alma yani @dizi kolik

Onu bende anlamıyorum zaten @xemrexxx hala bir bölümü yok dizinin. En kötü dizilere bölüm açılıyor ama.

Karagul zirvede ama 10 reytinge sadece 1 kez ulastilar.Her defa bu 11 alacak diyor fanlar yinede 9 reytingde cok cok iyi ,dizi zirvede yakinda ab grupundada zirveyi ele gecirir

Medcezir 6 -7 reytinglerle bence iyi gidiyor o da eski reytinglerden uzak 2 sezonda yukselmesi gerekiyordu

karadayı,küçük ağa,kvp,karagül vb. yüksek reytingli dizilerdeki düşüşü düşünürsek bence medcezir iyi gidiyor reyting anlamnda çok düşmedi

Bölüm için çok reytingin önemi yok forumda izleyen sayısının çok olması lazım.
Ortalığı karıştırıp durma.
izleyicisi de var dizinin
) sessiz sakin izliyorlar diye niye bölümü olmasın
şefj-kat tepenin bile bölümü var
onu geç kpa nı bölümü var yorum yapan 3-4 kişi var
yalan dünyanın da ço ksaylmaz taş çatlasın 6-7 yorum yapan

Var tabiiki ama aktif olarak sürekli yorumlayan kaç kişi var? Ayrıca Karagül bu sezon bitecek 3. sezonda yani.
Şefkat Tepe'nin çok izleyicisi vardı ondan açılmış şimdi azaldı. Bittikten sonra arşive gider o da.

Son kısıma aman tanrım didim.

yalan mı lo
sen ben revan :var
abay medcozur izliyor yatutarsa izliyi mi bilmiyim ozan arada bakiyi

bence bu sezon bitmez avşar film yüksek reytingli işi bitirir mi hiç

karadayı,küçük ağa,kvp,karagül vb. yüksek reytingli dizilerdeki düşüşü düşünürsek bence medcezir iyi gidiyor reyting anlamnda çok düşmedi
Evet ,dedigin dizilerin reytingleri gecen sene 10 reytingi asiyordu ,Medcezir bazen 7 ,en iyi bolumle 9,10 aliyordu yani bu sezon pek dusmedi ama yukselmedide

Diger yariminda bence yakinda final haberi gelir..Gun degisikligi yapsalar ne fayda.Cumartesi bir denesinler belki daha iyi sonuc alir

yalan mı lo
sen ben revan :var
abay medcozur izliyor yatutarsa izliyi mi bilmiyim ozan arada bakiyi

bence bu sezon bitmez avşar film yüksek reytingli işi bitirir mi hiç
Yalan Dünya'da Şefkat Tepe ile aynı işte, ne yani 3 sezonluk diziler gelmişler son sezonuna bölümleri kapansın mı?

Karagül'ün 3. sezonunda bölümü açılmasını bana hiç mantıklı gelmiyor zaten 1 yıl devam edecek.

bence açılabilir izleniyor sonuçta dizi

Karagül resmen düşmüş, Arka Sokaklar güçlenmeye başladı.

Medcezir ortalarda gidiyor.

Karagül bu sezon neden bu kadar düştü anlamadım daha iyi oranları hakediyordu kesinlikle. Bölümü henüz izlemedim ama dilerim ilerleyen haftalarda daha da yükselir.
Arka Sokaklar'ın etkisidir erkek izleyici Kanal D'ye geçiş yaptı artık...