17 Aralık 2025 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Eşref Rüya - 26. Bölüm | Kanal D

• Sahipsizler - 42. Bölüm | Star TV

• Kuruluş Orhan - 8. Bölüm | ATV

• MasterChef Türkiye All Star Altın Kupa | TV8

• Sakıncalı - 5. Bölüm - FİNAL | NOW

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Aaa ne pisi ayol realist davranıyorum. Eşref "TEK" kalmalı ona partner istemiyorum. :A

Ajan bir de bu kız hee. 😱 İhanet eden biriyle olmaz inş. :Z
Kardeşi hapse girmesin diye polise muhbirlik yapmıştı Nisan, o yumuşatıcı sebep olur :A İhanetin cezası ölüm diyor ama Nisan’a kıyamaz :A Ki o Nisan onun “Rüya’sı..

Eşref “TEK” kalmayacak, sen de avcunu yalayacaksın :Z
Eşref daha Rüyasını bulmadı mı? :A
Dizilerin yorumlarında sürekli şu kişi bunu öğrendi ama Eşref daha öğrenemedi kıyaslamalarını görüyorum :A
Eşref'in öğrenmemesi için uzatıyorlar işte :A Diğer dizilerde her şey açığa çıkarken biz ağır ama emin adımlarla ilerliyoruz :A

Kardeşi hapse girmesin diye polise muhbirlik yapmıştı Nisan, o yumuşatıcı sebep olur :A İhanetin cezası ölüm diyor ama Nisan’a kıyamaz :A Ki o Nisan onun “Rüya’sı..

Eşref'in öğrenmemesi için uzatıyorlar işte :A Diğer dizilerde her şey açığa çıkarken biz ağır ama emin adımlarla ilerliyoruz :A
Mosi , Eşref’i TBD sandı ellam. :A @Dosi

Son düzenleme:

İnş. yumuşamaz. Girseydi kardeşi hapse hiç de hafifletici bir sebep değil. O avucu sen yalayacaksın Eşref ecünnüye tekmeyi basınca. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Çok şükür Eşref Rüya artık 10 almış zaten ABC'de almasını tahmin ediyordum.Diğer gruplarda iyi.Nisan olayları patlarsa Total ABC 10'dan düşmez.

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Bulamamış umarım bulamadan ölür ecünnü. :A
Eşref ölüyor (ilk bölüm ilk sahneden görmüştük) :A
Finalde izlettirler herhalde
------

Aynen, onu da finalde öğrenir herhalde :A

Eşref ölüyor (ilk bölüm ilk sahneden görmüştük) :A
Finalde izlettirler herhalde
------

Aynen, onu da finalde öğrenir herhalde :A
Final çok geç olur yahu :A Fanların baskısına daha fazla dayanamayıp yakında patlatırlar :A

3.sezonu da olur gibi dizinin. Daha düşük reyting alan Poyraz Karayel’in bile 3.sezonu olmuştu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Final çok geç olur yahu :A Fanların baskısına daha fazla dayanamayıp yakında patlatırlar :A

3.sezonu da olur gibi dizinin. Daha düşük reyting alan Poyraz Karayel’in bile 3.sezonu olmuştu :A
Senaryo fanların eline düşmüş. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully