17 Aralık 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Ben her Perşembe bu gif'i kullanıyorum; her dizinin süresi eşit biçimde değişiyor.
Sana kalsa tam boy Beren fotosu koy dersin.
aga geçen hafta yerlerde olan kösemin resmini koymuştu arkadaşın biri değiştir dedim değiştirmedi taraflı yapacaksanız bu işi olmaz
15.sıradaki bir dizinin resmini koyamazsınız günün en çok izlenen dizisi vadi bitmiştir.

çok yazık koskoca vadiyi ne hallere düşürdüler ben hep rakip bir dizi toteli alırsa rezillik olur demiştim ama ondan daha büyük bir rezillik yaşandı ana habere geçiliyoruz totali vadinin elinden ana haber alıyor bundan daha büyük rezilliği galiba göremeyiz bela okumak istemiyorum yorumuma devam edersem o senaristlere öyle birşey yazacamki aman neyse en iyisi yorumumu sonlandırmak yoksa benim bile ağzımdan kötü laf çıkacak 🙄🙄🙄

kız dediğin tutacak gibi ama bir farkla kösem değil asla vazgeçmem derdest edecek polat oğlanı

Çok iddialısınız görücez bakalım.
senin eleminden daha büyük değildir onların iddiası

Valla bize Beren takviyesi gelecek sizde de bir takviye olacak mı?

Her hafta koyduğum fotoyu koydum, geçen hafta da ben açmıştım yine bu foto vardı. Fotoda günün en çok izlenen dizilerine göre resim değişiyor zaten.

Kimse konudaki resme bakmıyor mu?

cücük kadar reyting almışsınız ben olsam foruma dahi girmezdim
üç ay inzivaya çekilirdim
) izlediğin diziyi herkese söyleme evde kalırsın
)

)
bence sen izlediğin dizileri kimseye söyleme rezil olursun şahsem ben bir erkeğin bu güne kadar akşam my var kaçmaz dediğini görmedim insan söylerken utanır

bizim ki cücük kadarsa sizin ki
yazamıyorum ama anladın sen

sen kime sürtünücen aman yazıcan yani çiğdem giderse
gitmez bir yere ne desem diyeyim çok yüzsüz kız
benim kösem ab grubunda 3 reytinglere düşsün 3 yıl foruma girmem üzüntüden

AB grubuna bak bakalım orda sizi göremedim
yarım saat aşağı indim en son pepee den sonra sanırım size sıra gelmiş
)

gitmez bir yere ne desem diyeyim çok yüzsüz kız
benim kösem ab grubunda 3 reytinglere düşsün 3 yıl foruma girmem üzüntüden
neyse bak sana laf gelmiş takastan kösem kösem diyen erkek bamyadır demiş
))) neyse arap fanfinolar berenin fotoyu görünce coşmuşlar demek ki dekolteli görseler bayılacaklar el el üstünde el şey üstünde kalacaklar
)

)
Valla bize Beren takviyesi gelecek sizde de bir takviye olacak mı?
kız dediğin tutacak gibi ama bir farkla kösem değil asla vazgeçmem derdest edecek polat oğlanı

senin eleminden daha büyük değildir onların iddiası
bundan büyük rezillik olmaz ayoll bakın kösem haftaya 10 reyting alsa bile yine bugünkü rezilliğin üstüne çıkamaz ana haber toteli elimizden alıyor biz milli maçlara bile geçit vermeyen bir diziydik ana haber ayol toteli alıyor gerçekten yanı ağzımdan kötü şeyler çıkacak zor tutuyorum kendimi diğer haftalar bizi herhangi bir dizi geçse bile bundan büyük rezillik olmaz tarihimizin en büyük rezilliğini yaşattılar bize ama biz bunu hak ettik çok istiyordum zaten şunların rezi olup akıllanmalarını ünyaya rezil olduk vlla bitirsinelr şu diziyi allah aşkına bitirsinler hemen şu dakıka bitirin şu diziyi allah belalarını versin diyecem yine büyüklük bende kalsın sonunda rezil ettiler iziyi başardılar bravo 😵😵😵

sen kendi sistemine bakmışsın heralde benim sistemde sizin dizi görünmüyor mesela 10 a kadar baktım yok daha fazla aşağı inmiyorum seviyeyi o kadar düşüremem

bizim ölümüz bile size fark atmaya yettiği için utanın bence

beren gelince sultan ortağım da biraz zorlasa vadi totalde 3.lüğe düşüyormuş
sen utançtan intihat et dicem de evde kalmışlıktan intihar etmemişsin sen.ss

takasın her zamanki hali erkek adam erkek izler diyor
) ben böyle bir erkek adam profili görmedim
git bak dışarda erkekler bakışıp duruyor kızlara pas vermiyorlar, öylesi tuhaf ilişkilerde ben yokum

Bazı arkadaşlar hayal dünyasından uyansın 15.sıradaki diziden bahsediyoruz kendinize gelin
Bize hayal kurmayın dersin kendin her hafta çok yüksek reytingler alacağız yıkıp geçeceğiz diyorsun ama.
Kanal değiştirme planları da yapıyorsun.
Bırakta bizde sevdiğimiz diziler için diyelim birkaç bir şey.

şimdiki haliniz hal değil birde beren gelince sanırım listenin ilk yüz sırasında sizi göremeyeceğiz