17 Aralık 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Kösem sultanı kutluyoruz helal olsun en azından AB grubunda liderliği var
bazıları gün yüzü görmemiş portakal ların gölgesinde pusu kurmuşlar

@mrt-06 ide taraflı yayın yaptığı için kınıyoruz hiçbir grupta başarısı olmayan polatın resmini koyup AB grubunun şampiyonu muhteşem kösem i es geçmek bariz taraf tutmaktır ...

Kösem adına sevindirici biraz yükselmiş bu arada son denek değişimi ile kadın işlerinin reytingi tekrar artmis gozukuyor.
Paramparça Karagül o hayat benim asla Vazgeçmem. Hepsi son haftalarda artışlarını devam ettiriyor

@mrt-06 bari sultan ortağımı koyaydın pis hain.ss
Sizin gözünüz mü bozuk konudaki fotoda tüm dizilerin resmi var. Bizzat benim icadım.

http://medyatava.com/haber/star-tv-dizisi-abde-birinciligi-kaptirmadi-iste-ratingler_133142

hiçbir grupta 1. olamayan dizinin resmi konmuş 😀
perşembe gününün en çok izlenen dizisinin resmini koyacak tabi ne koyacaktı 15.sıradaki bir dizinin remini koyamaz heralde. hee bu hatayı geçen hafta yapan bi arkadaş olmuştu
reytingleri yorumlamadan önce arkadaşlara bir bilgi vereyim hala öğrenememişler galiba @sokak sanati @Harunnn60 beyler totalle ab abc1 farklı gruplar deil hala anlayamamışsınız
ab abc1 d e vs. bunlar grup bunların toplamı TOTAL
ayrıca vadinin reytinglerine iyi falan demiyoruz berbat rezillik
şu durumda my 15. biz 2.yiz diye sevinecek değiliz ama siz bence üzülün bu durumdaki vadiye rağmen sürünüyorsunuz.

Yorumlayacak pek bişey yok haber bülteninin 1.olduğu bi ortamda ne yorum yapabiliriz ki sadece üzülüyorum kanal d de her anlamda eridik bitirdiler bizi
artık rakiplerin ne yaptığı umrumda değil biz bu durumdan nasıl kurtulacaz onun çıkar yolunu bulmalıyız. vadi tarihinin en çaresiz en zor dönemindeyiz aralık ayının ortası kışın ortası aldığımız bu oranlar sözün bittiği yerdir. PANA gereken ne ise yapmalı artık biz kanal d öncesi totalde hiçbir zaman 7 reytingin altını görmemiştik şuan 7 alsak göbek atacaz nasıl bu duruma geldik nasıl bu kadar düştük

Asla Vazgeçmem'e büyük tebrikler ciddi yükseldi bu sezon. Totalde 1.liği almasına çok az kalmış.

Kösem için yorum yapmaya gerek yok. Tek şansı Beren ile belki biraz ilgi çekebilir. Ama böyle bir dizi için reytingler çok kötü.

Bazı arkadaşlar hayal dünyasından uyansın 15.sıradaki diziden bahsediyoruz kendinize gelin

Sizin gözünüz mü bozuk konudaki fotoda tüm dizilerin resmi var. Bizzat benim icadım.

http://medyatava.com/haber/star-tv-dizisi-abde-birinciligi-kaptirmadi-iste-ratingler_133142

yine olmamış? resim geçiş töreninde her dizi ağırlığı kadar kalmalıydı ekranda, mesela kösem 15 saniye durup öyle değişmeli diğerleri bir saniyede değişmeli
herkesin hakettiği bir değer var ekrana yansımalı
)
geçen hafta niye kösem geçiş töreninde yoktu madem öyle ?

Reyting sonuclari neden 2 . 5 saat gec aciklandi vadi normalindende dusuk oranlar almis hadi hayirlisi haftaya net tablo gorunur herhalde tabi yine mac yoksa

Ben her Perşembe bu gif'i kullanıyorum; her dizinin süresi eşit biçimde değişiyor.
Sana kalsa tam boy Beren fotosu koy dersin.

Ben her Perşembe bu gif'i kullanıyorum; her dizinin süresi eşit biçimde değişiyor.
Sana kalsa tam boy Beren fotosu koy dersin.

bir gün mecburen tam boy beren fotosu koymak zorunda kalacaksın sen şimdi geçiştir bakalım kaçış yok fırtına yaklaştı