17 Ağustos 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Dün gece ne izlediniz ?

• Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 1 8.3%
  • Barcelona - Real Madrid Maçı (Kanal D)

Oy: 5 41.7%
  • Aşağı Yukarı Yemişlililer (ATV)

• Sen Hak Ediyorsun (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 6 50.0%
  • Ay Tutulması - Tekrar (Star)

• Sınav (Show)

• Huysuz'la Dans Eder Misin (Show)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Canan (Fox)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
hacı geçen sene de aynısı oldu bitirmediler ama bu sefer acımazlar belki haftaya yine toparlanabilir çünkü çok tekrar barça real maçı ve sıcak gelişmeler vardı

Başka güne alırlar artık. Diziyi bir anda silip atmak saçma olur. Geniş Aile başka güne alırlar ve bu diziyi harcamak saçma olur.

Başka güne alsalar da çok iyi olacağını sanmıyorum.

Daha önce de dediğim gibi halkımız kaliteli komediden anlamıyor. Dünkü bölüm çok daha iyisini hak ediyordu bu reytinglerin...

Geniş Aile eğer böyle devam ederse yeni dizilerin gelmesiyle beraber artık PT-2'de yayınlanır.

Vay be eskiden ne güzeldi. Salı günleri Kanal D'de yayınlanıyordu ve zirve'yi mutlaka zorluyordu. Hatta hatırlarım ATV'de yayınlanan Aşk ve Ceza ile sıkı bir yarışa girerlerdi.

hacı bizim millete ver çocuklar duymasını 2030'da izler
geniş aile leyla ile mecnunu ver bu ne ne diyor bunlar derler izlemezler televizyonları genellikle +40 yaş üstü bayanlar izliyor bu da böyle güzel yapımların türk televizyon tarihinde ender görülen yapımların düşmesine sebep oluyor bana göre abyi çıkarırsak yine star için iyi reyting almış totalde
edit:geçen sene dönem dizileri ayakta tuttu kanal dyi ama komedide hep bir sıkıntı çektiler geniş aileyi gönderdiler komedide geride kaldılar :S

Vay be eskiden ne güzeldi. Salı günleri Kanal D'de yayınlanıyordu ve zirve'yi mutlaka zorluyordu. Hatta hatırlarım ATV'de yayınlanan Aşk ve Ceza ile sıkı bir yarışa girerlerdi.

Birinci sezon birkaç bölüm dışında her bölümde çok çok iyi reytinglerle birinci oldu ama ikinci sezondan itibaren düşüş başladı ve bu sezon sona gelindi maalesef...

Aslında reyting sistemi olsaydı bütün izleyicilerde falan büyük ihtimal ile Geniş Aile ön plana çıkabilirdi. FavoriForumum Anketine bakarsak, Bizim Yenge ve Geniş Aile en çok izlenmiş mesela.

Birinci sezon birkaç bölüm dışında her bölümde çok çok iyi reytinglerle birinci oldu ama ikinci sezondan itibaren düşüş başladı ve bu sezon sona gelindi maalesef...

Sorun şu ki, 35 yaşının üstünde, espri anlayışı Akasya Durağı olan insanlar bu diziden bir şey anlamazlar. 10 tane reyting ölçme cihazı Ekşi yazarlarında olsa Geniş Aile'nin sırtı yere gelmez.

ben kararımı verdim bizim evde reyting cihazı var
geçen hafta geniş aile ve Aşağı yukarı yemişlileri izlemiştim yüksektiler bu hafta GS - olympiakos maçını izledim diğerlerini izleyemedim düşmüşler her gün doktorları izliyorum
Dün Kenan Işığın Programını izledim oda yükseldi normalde izlemezdim ve yüksek değildi reytingler ama dün yükseldi muhtemelen bizde reyting cihazı var

hacı reyting cihazı verilen evleri bizim mahalleye verilseydi keşke:S
4 5 ay dayanırsa internet reytinglerine geçilecek ama bence hala star için iyi

Barcelona - Real Madrid maçı 2 grupta da zirvede.
Bizim Yenge çok iyi bir başlangıç yaptı.
Aşağı Yukarı Yemişlililer TOTAL'de vasat, AB'de iyi.
Geniş Aile ise TOTAL'de vasat, AB'de kötü...
Canan'ın durumu ise hala çok iyi, diyemeyiz.

arkadaşlar geniş ailenin bitmesi söz konusu dahi etmemeliyiz.... sadeca gün değişikliği yeter bu arada ozan bile ümidi kesmiş korkmadım değil....

evet admin baya bir ümidi kesmiş durumda ama bence biraz gün değişikliğine falan giderler en azından pazar günü denense hem de bu pazar
ama bence geniş aile kanal d'den biraz torpilli izmir çetesini hemen bitirdiler ama geniş aile hala devam ediyor büyük ihtimal totalde ilk 25'e kadar gerilemediği takdirde bu sene sonuna kadar beklenir

Cevahirin değiştirdiyi kaçıncı sevgilisi acaba?

Cevahirin değiştirdiyi kaçıncı sevgilisi acaba?

Olabilir ama Sevgilisini uzun zaman seviyor Cevahir'in terkedildiğinde falan değiştiriyor en fazla. Küçük Sırlar'a bak sen ordakiler birbiri ile ne kadar çok çıktı dikkat etmiyorsun tabi. Fazlasıyla olumsuz davranışlar ile çıktılar karşımıza.