17 Ağustos 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Dün gece ne izlediniz ?

• Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 1 8.3%
  • Barcelona - Real Madrid Maçı (Kanal D)

Oy: 5 41.7%
  • Aşağı Yukarı Yemişlililer (ATV)

• Sen Hak Ediyorsun (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 6 50.0%
  • Ay Tutulması - Tekrar (Star)

• Sınav (Show)

• Huysuz'la Dans Eder Misin (Show)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Canan (Fox)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Gece yarısı başlayan Barcelona - Real Madrid maçı geceye damgasını vurdu. İlgiyle izlenen maç, büyük farkla zirvede yer aldı.
Kanal D'nin yeni dizisi Bizim Yenge de listeye bomba gibi bir giriş yaptı. Dizinin yeni bölümü iki grupta da 2. tekrarı ise 3.olmayı başardı. Aldığı yüksek oranlarla kanalının yüzünü güldürdü.
Unutma Beni ve Dinle Sevgili yine çok iyi giderek kanalını sevindirdi.
Geçen hafta sezonu oldukça iyi reytinglerle açan Geniş Aile bu hafta büyük düşüşe geçerek hayal kırıklığı yarattı. Dizi A/B'de 28.sıraya kadar geriledi. Bu gidişle sevilen dizinin reyting kurbanı olması çok yakın...
ATV'nin büyük umutlar beslediği Aşağı Yukarı Yemişlililer A/B'de iyi reyting almasına rağmen totalde henüz 2.bölümden 14.sıraya kadar gerileyince kanalını düşündürmeye başladı bile...
Ay Tutulması'nın tekrarı yine iyi gitti. Dizi, şu ana kadar Star'a büyük umut veriyor reytingleriyle...
Canan'ın bu hafta yükselişe geçmesi de dikkat çekti. Dizi A/B'de 15.sıraya yükselmeyi başardı.
Huysuz'la Dans Eder Misin de özellikle A/B'de iyi iş çıkardı...

Son düzenleme:
bugün her türlü geniş aileyi seyrettim çok süperdi hele hele ekberin üreyebilecek misin lafında boğazımda su vardı:d
geniş aile muhtemelen düşecektir ama yinede star tvnin yüzünü güldürür tahminim totalde beşinci abde yedinci olacak

TOTAL
1-Bizim Yenge 4-7 arası reyting
2-Aşağı Yukarı Yemişlililer 3-6 arası reyting
3-Geniş Aile 3 - 5 arası reyting

Muhtemelen bu sıralama olacaktır yalnız bu diziyi 3 diziyi kıyaslarsam :)

Bizim Yenge ve Aşağı Yukarı Yemişlililer iki grupta da ilk 5'te olacaktır. Geniş Aile ise ilk 10'a kesin girer.

Tüm kanalların reytinglerinin epey az olmasının iki sebebi var bence. Birincisi TRT'de yayınlanan Sakarya Fırat çok iyi gitmiştir. İkincisi ise akşam gündemde yaşanan gelişmeler haber kanallarının oranlarını arttırmıştır...

Geniş Aile ve Barcelona - Real Madrid maçını izledim.

- Geniş Aile yine çok güzel bir bölümdü. Biraz hızlı gelişti olaylar. Emel Çölgeçen'in kendisinden küçük olan Azra Akın'a film icabıda olsa 'Abla' demesi ilginç bence. Bu dizi ilk sezon müthişti ama daha sonraları düşüşe uğradı.

- Barcelona - Real Madrid maçı çok güzeldi. Lionel Messi, Nou Camp'da 101 golüne imza attı ve ayrıca El Clasico'da 'en çok gol atan' ünvanına eline geçirdi. Lionel Messi o kadar iyi bir oyuncu ki yine iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi herkese. Bu arada Cesc Fabregas'ın daha yeni imza atmış olup nasıl bir anda kadroya girmesi ve oynaması beni şaşırttı açıkcası. Cesc Fabregas 20 dakika falan oyundu kaldı ve kısaca şunu söyleyebiliriz; Fabregas'ın Arsenal'de kazanamadığı kupaları Barcelona'da 20 dakika'da kazandı. Tebrikler Barcelona, Tebrikler Lionel Messi ve Tebrikler Josep Guardiola...

Geniş Aile ve Barcelona - Real Madrid maçını izledim.

- Geniş Aile yine çok güzel bir bölümdü. Biraz hızlı gelişti olaylar. Emel Çölgeçen'in kendisinden küçük olan Azra Akın'a film icabıda olsa 'Abla' demesi ilginç bence. Bu dizi ilk sezon müthişti ama daha sonraları düşüşe uğradı.

- Barcelona - Real Madrid maçı çok güzeldi. Lionel Messi, Nou Camp'da 101 golüne imza attı ve ayrıca El Clasico'da 'en çok gol atan' ünvanına eline geçirdi. Lionel Messi o kadar iyi bir oyuncu ki yine iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi herkese. Bu arada Cesc Fabregas'ın daha yeni imza atmış olup nasıl bir anda kadroya girmesi ve oynaması beni şaşırttı açıkcası. Cesc Fabregas 20 dakika falan oyundu kaldı ve kısaca şunu söyleyebiliriz; Fabregas'ın Arsenal'de kazanamadığı kupaları Barcelona'da 20 dakika'da kazandı. Tebrikler Barcelona, Tebrikler Lionel Messi ve Tebrikler Josep Guardiola...

Hayır, 100. golünü attı.

Real Madrid - Barcelona maçı uçmuş adeta. :D
Aşağı Yukarı Yemişliler biraz gerilemiş.
Bizim Yenge çok iyi bir başlangıç yapmış.
Geniş Aile gerilemiş. A/B'de çok gerilerde kalmış.
Doktorlar, Arka Sokaklar, Hayat Bilgisi, Adanalı ve Aşk-ı Memnu'nun tekrarları 10 shareyi geçmeyi başarmış.

Bizim yenge iyi başlamış özellikle abde çok iyi reyting almış
Geçen hafta iyi başlayan Aşağı yukarı yemişliler ve geniş aile bu hafta düşmüş
Canan ise geçen hafta ab de 36.sıradayken bu hafta 15.sıraya yükselmiş

- Barcelona - Real Madrid maçı yine reytinglerde tavan yapmış ve anlıyoruzki doğru bir hamle Kanal D'den.
- Bizim Yenge maçtan önce olmasına karşın 2. bitirmiş ve iyi bir dizi olduğunu göstermiş.
- Unutma Beni yine iyi bir çizgi yakalamış şekilde devam ediyor.
- Dinle Sevgili aynı çizgisine devam ediyor ama bir düşüşte ve bir çıkışta.
- Doktorlar o kadar çok oynuyorki reytingler zaten iyi geliyor.
- Geniş Aile düşüşe geçmiş ve umarım tekrar eski günlerine geri döner. Büyük ihtimal gün değişir.
- Aşağı Yukarı Yemişliler'de düşüşe geçmiş geçen bölüm daha iyi reyting almıştı.
- Canan reytingleri iyice düştü ve buna göre final'e doğru gidiyor.

Genis Aile zaten kalitesiz bir dizi Küçük Sırlara laf ediyorsunuz ama hep Küçük Sırlar ondan bir adım önde.Bir değil 10 adım.Bence Geniş Aile tadında bitmeli.Ama tabi tadı kaçtı.Hiç olmasa tadsız şekilde bitsin.

yazık ya gerçekten yazık olacak iş değil geniş ailenin dünkü bölümü iki gruptada ilk 10 u hakediyordu. ayıp be bundan bir hafta önce geniş aileyi eritme operasonu diye konu açtım bazı arkadaşlar kanal d ve star kardeş hiç öyle şey olur mu diye. adamlar c.tesi olacak bizim yengeyi koydular üstüne maç oda yemez gibi aşağı yukarı yemişlililer bu dizi bu rakiplere ne yapsın koyun salıya dizi hem şimdi iyi reyting alsın hem de öbgz yi izlemeyenlere alternatif olur aşk ve cezada bittiği için ilk 10 kesin gibi... şu konu şu komedi ayıp be....ha dünkü en güzel replik-kuyi ortağım ceva hap içip intihar etti ben karısız kaldım bana bir manita ayarlasan.AYRICA ULVİYE DAHA ÇOK SAHNEDE İSTİYORUM.........

genis aile zaten kalitesiz bir dizi küçük sırlara laf ediyorsunuz ama hep küçük sırlar ondan bir adım önde.bir değil 10 adım.bence geniş aile tadında bitmeli.ama tabi tadı kaçtı.hiç olmasa tadsız şekilde bitsin.
dÜnkÜ bÖlÜmÜ İzledİn mİ tadindan yenmİyordu.ne kÜÇÜk sirlari ya kÜÇÜk sirlar yayinlandiĞi İlk sezonu kanal d de tamamliyaadan star a geÇtİ genİŞ aİle yainlandiĞi İlk sezon boyunca İlk 3 teydİ ne haber admİn ozaninda dedeĞİ gİbİ Bu Ülke komedİyİ haketmİyor.......:mask:

Genis Aile zaten kalitesiz bir dizi Küçük Sırlara laf ediyorsunuz ama hep Küçük Sırlar ondan bir adım önde.Bir değil 10 adım.Bence Geniş Aile tadında bitmeli.Ama tabi tadı kaçtı.Hiç olmasa tadsız şekilde bitsin.

Küçük Sırlar diyeyene bak kısacası Şaka Gibi! Herkes bir sürü sevgili değiştiriyor, ne olduğu belirsiz bir diziyi savunmaya çalışan biri var. Geniş Aile, gerçektende çok iyi bir dizi öncelikle Aile dizisi. Küçük Sırlar'da Sevgili değiştiriliyor, kimin ne yaptığı belli değil ve sen bunu savunmanı anlayamadım ki seyirciye kötü örnek oluyor demekki sende bundan etkilendin. :)