M MEnes Emekli Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 17,472 Reaksiyon puanı 20,102 Puanı 860 Konum İstanbul 26 Eylül 2018 #41 Güzel kenara çekilmişim. Tam istediğim gibi.
Dosi Co-Admin Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 89,656 Reaksiyon puanı 122,446 Puanı 1,060 26 Eylül 2018 #42 Yakamoz-Asi' Alıntı: Komple forum yasağı getiriyorum kendime. Genişletmek için tıkla ... Sanki çok takılıyorda :S Güle güle...
Yakamoz-Asi' Alıntı: Komple forum yasağı getiriyorum kendime. Genişletmek için tıkla ... Sanki çok takılıyorda :S Güle güle...
destere Favori Üye Katılım 15 Ocak 2012 Mesajlar 67,610 Reaksiyon puanı 41,329 Puanı 1,059 27 Eylül 2018 #43 Bully' Alıntı: 1 mesaj daha yazaymışın iyiymiş. @destere iyice batırır zaten buraları, neyse ki göremeyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Çiğdem-' Alıntı: Aaa olsun ayoll bim fiyatları gibi olduk herşeyde bir eğlence çıkarıyoruz işte bir şekilde tatmin oluyoruz @Arslan Bey @xemrexxx @serhatt @destere Beni geçer zaten biraz forumun ihtiyacı var desterenin batırmasına Genişletmek için tıkla ... geçen sezonki gibi 300 mesaj ortalamayı yakalasam iyidir pek zamanım yok yani zirveye yaklaşmam dahi imkansız
Bully' Alıntı: 1 mesaj daha yazaymışın iyiymiş. @destere iyice batırır zaten buraları, neyse ki göremeyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Çiğdem-' Alıntı: Aaa olsun ayoll bim fiyatları gibi olduk herşeyde bir eğlence çıkarıyoruz işte bir şekilde tatmin oluyoruz @Arslan Bey @xemrexxx @serhatt @destere Beni geçer zaten biraz forumun ihtiyacı var desterenin batırmasına Genişletmek için tıkla ... geçen sezonki gibi 300 mesaj ortalamayı yakalasam iyidir pek zamanım yok yani zirveye yaklaşmam dahi imkansız
Çiğdem Konu Sahibi Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,819 Reaksiyon puanı 126,466 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 27 Eylül 2018 #44 destere' Alıntı: geçen sezonki gibi 300 mesaj ortalamayı yakalasam iyidir pek zamanım yok yani zirveye yaklaşmam dahi imkansız Genişletmek için tıkla ... Aaa @xemrexxx de eskisi gibi yazmıyor bir benim çenem durmadı
destere' Alıntı: geçen sezonki gibi 300 mesaj ortalamayı yakalasam iyidir pek zamanım yok yani zirveye yaklaşmam dahi imkansız Genişletmek için tıkla ... Aaa @xemrexxx de eskisi gibi yazmıyor bir benim çenem durmadı