17 Şubat 2015 Salı ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'da Salı'nın reytingleri belli oldu.

Efsane polisiye serisi NCIS yüksek reytingler alarak özellikle tüm izleyicilerde en çok izlenen yapımlardan biri olmayı sürdürüyor.

ABC'nin yeni komedisi Fresh Off the Boat kuşağındaki ikinci yayınında oranlarını arttırdı ve aldığı 1.9 reytingle günün en çok izlenen ABC dizisi oldu. Bu durum şüphesiz dizi için büyük bir adım. Yeni yarışma Repeat After Me de fena başlamadı.

CW dizisi The Flash yükselişe geçen bir diğer yapım oldu ve başarısını sürdürdü.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam İzleyici (m)
08:00CBSNCIS2.5/817.71
ABCFresh Off The Boat1.9/66.14
FOXMasterChef Junior1.8/55.41
CWThe Flash1.4/43.71
NBCParks and Recreation1.2/42.93
08:30ABCRepeat After Me1.4/44.34
NBCParks and Recreation1.1/32.48
09:00CBSNCIS: New Orleans2.0/614.31
ABCMarvel's Agent Carter1.4/44.14
FOXNew Girl1.4/43.11
CWSupernatural0.9/32.29
NBCMarry Me0.8/22.07
09:30FOXThe Mindy Project1.1/32.51
NBCAbout A Boy0.7/22.38
10:00CBSPerson Of Interest1.6/59.1
NBCChicago Fire1.4/46.19
ABCCountdown to the Oscars0.8/23.06

agent carter tutmamış gibi

@Çiğdem- hem süperportakal hem flash süper gitmiş ne büyüsü yapıyon.ss

the flash cw kanalına göre harika reytingler lmaya devam ediyor 2 reytingi gören ik dizide olucak inş @mrt-06 @cookies

süpernaturalın bu bölümü 1 reytinge yakın gelmiş bölüm ezonun en iyi bölümüydü hak ediyor kesinlikle

Uhhh The Flash à bak.😱 şaşırttı.

Agent Carter kötü devam ediyor ama sanki daha azdı geçen haftalarda.

Geçen hafta da 1.4 almıştık ben de yorumları görünce 2 reytingi geçtik sandım. Dizi mükemmel ama kesinlikle daha da fazlasını hakediyor.

Geçen hafta da 1.4 almıştık ben de yorumları görünce 2 reytingi geçtik sandım. Dizi mükemmel ama kesinlikle daha da fazlasını hakediyor.
1 reytingi geçen 2 dizi var cwde şuan the flashla arrow çok rahat geçiyor
3. en iyi reyting alan dizide süpernatural 1 reyting barajında gidiyor genelde
2 reyting almak çok zor bu kanalda ama ümidim var bakalım cnm

Fresh off the Boat ve The Flash, gayet iyi gitmiş.

Uhhh The Flash à bak.😱 şaşırttı.

Agent Carter kötü devam ediyor ama sanki daha azdı geçen haftalarda.
Yok aynıydı.

Agent Carter baya kötü gidiyor, hayal kırıklığı oldu. İptal bile olabilir ama belli de olmaz. 8-10 bölümlük dizi olduğu için gelecek yıl da bu şekilde kullanmak isteyebilir ABC.

@Çiğdem- in the fallafoş adlı pilli dizisi rekor kırmış 1.4 reyting CW için rekor sayılır

@mrt-06 in süper portakal dizisi 0.9 da, her zamanki gibi korumuş düşük istikrarını

@cevaa nın, gürbüz agent carter ı kendi çapında iyi gitmiş sayılır demekki hala izleyen var

benim fresh off the boat rekor kırmaya devam ediyor, kutluyoruz yapımda ve yayında emeği geçenleri

hahahah the flash 1 4 arrow ise 1 3 alıyor beğenmediğin iki dizide cw de rekor kırıyorlr ve eminimki 2 reytingi ilk gören dizi olucaklar ikisinden birisi

hahahah the flash 1 4 arrow ise 1 3 alıyor beğenmediğin iki dizide cw de rekor kırıyorlr ve eminimki 2 reytingi ilk gören dizi olucaklar ikisinden birisi
ona bakarsan tı.fıl ağa bizde 1 yıl boyu salının reyting rekortmeniydi
çok izlenmesi düzeldiğini göstermezki

@OzaN 18 şubat reytinglerine noldu ? empire ın oranlarını merak etmiştik

empire iki bölüm yayınlanmış hem 6. bölüm hem 7. bölümü ama türkçe altyazıları yok

tbbt den sonra 5 i aşan ilk dizi galiba
maçlardan sonra yayınlanan dizileri saymazsak
dahada yükselir, tbbt komedi ve de 20 dakika, yani empire 45 dakikalık süreyle 5 reytingi geçen ilk dizi ve ilk drama oluyor bu şekliyle.. kutluyorum cookie yi harika gidiyor