17 Şubat 2013 Pazar Reyting Tahminleri

Ben 3 tahmini kastetmemiştim
Hemen yargısız infaz yapmışınız

Ben yüksek reytingli yapımların değilde reytingleri hep sabit olan yapımların tahminleri dışında tahmin yapılmasına tepki göstermiştim

Mesela charming YST'nin BBEB'nin tahminin yapmamış

Onların tahminini yaptığım haftalar da oldu, ayrıca sabit olmuyor reytingleri diğer yapımların.
Ya da madem öyle düşünüyorsunuz, sizi tutmuyorum önce de dediğim gibi siz de bu şekilde tahmin edebilirsiniz..
Tekrar söylüyorum çok zorda kalmadıkça yarışma tahmini yapmıyorum.
Yarışmaları izlemiyorum ve nasıl diyeyim içimden tahmin etmek de gelmiyor açıkçası..
Her neyse iyi tahminler herkese..

öyle bir zorunluluk yok. Total ve AB'de 3er yapimi tahmin etme ve bu yapimlarin Prime-Time'de olmasi, birde sabah 8.30a kadar degistirme hakki. Kurallar belli. YST'ye güvenmiyorsam bende tahmin yapmam.

Öyle bir zorunluluk olduğunu söylemiyorum zaten. Öyle bi zorunluluk olması gerektiğini söylüyorum.

Yüksek reytingli yapımların reytingleri daha değişken olduğu için tahmini daha zor oluyor. Bunların tahminin yapmamak ve diğerlerini yapmak kolaya kaçmak ve haksızlık oluyor. BENCE.

Bu konuyu hayrettin gelecek ay göz önüne alacaktir. Haklisin ve bencede dogrusu dedigin gibi.

Bu durumda böyle yaparak suçlu ben mi oluyorum?
Diğer yapımlara güvenmiyorum ve o yapımları tahmin etmiyorum.
Bunu da mı seçemeyeceğim, kusura bakmayın ama yaptığınıza ne denir bilmiyorum.
Yakamoz-Asi bu konu daha önce açıldığında yanımdaydın şimdi ne oldu onu da bilmiyorum.
2 gün tahmin yapmamama rağmen üstlerde olmam konuşulması gerekirken konuştuğunuz şeye bakın..
Son olarak yaptığım ne kolaya kaçmak ne de haksızlık..
Özgürce seçiyorum ve tahminimi yapıp değerlendiriyorum.
Bu kadar..

Bu olayı sen yaptığın için başlatmadım ben.

Kimin tahmini olduğuna bakmaksızın direk yazdım ben. Olayın senle alakası yok. Ben istediğimi anlattım az önce

Sakin kardes

charming dikkat edersen benim dedigim kurallarda öyle bir zorunlulugun yazmadigi. Yani senin hic bir hatan yok. Gayet normal. Bende yaptim gecen hafta öyle. Ama XanTier'in dedigi mantikli ve bence gelecek ay uygulamaya konmali.

Böyle tahmin yaparsam ben de %100 yaparım

Yetkililerin olaya müdahelesini istiyoruz

Bu yorumunuzu tekrar okuyun derim, yaptığınızla dediğiniz örtüşüyor mu sizce?
1)"Böyle tahmin yaparsam ben de %100 yaparım

Yetkililerin olaya müdahelesini istiyoruz"

2)"Bu olayı sen yaptığın için başlatmadım ben."

Gelecek ay böyle bir kural eklense güzel olur tabi, ben de seve seve uyarım

Bosverin takmayin bu kadar. Sonucta gelip gecici bir oyun.

Hayrettin sagolsun yüzdeleri cikarmakla baya ugrasiyor. Kural koydukca hesaplama daha da zorlasiyor.

Bekleyip görelim neleri degistirecek

Ben çok beceriksizim galiba

Anlatmak istediğim şeyi tam anlatamıyorum bi türlü

1'de tahmini kastettim.
2'de o mesajı özellikle SEN olduğun için değil, senin mesajında bu olaya rastladığımı kastettim ben.

Total Bbeb 7.9 Farklı desenler 3.8 Ali Ayşeyi seviyor 3.5 Ab Bbeb 7.5 Farklı desenler 1.85 Ali ayşeyi seviyo 3.5

Kurallarin disina cikmadigin sürece sorun yok böyle devam

Neyse güzel güzel tahminlerimizi yapmaya devam edelim, farklı kural konulmadıkça ve canım 5'li ya da 10'lu tahmin yapmak istemedikçe böyle tahminler yapmaya devam edeceğimi de belirteyim. Daha sonra sorun çıkmasın.

Total--Yetenek Sizsiniz Türkiye 10,50
Ben Bilmem Eşim Bilir 7,65
Ali Ayşe'yi Seviyor 3,45
Farklı Desenler 3,85
Karayip Korsanları 4,25
1 Erkek 1 Kadın 2,45

AB Yetenek Sizsiniz Türkiye 10,95
Ben Bilmem Eşim Bilir 7,45
Ali Ayşe'yi Seviyor 3,40
Farklı Desenler 1,65
Karayip Korsanları 4,35
1 Erkek 1 Kadın 3,15