17 Şubat 2012 Beyaz Show Konukları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,847
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ozelhaber.gif

Her Cuma gecesi ekranlara gelen Beyaz Show'un bu haftaki konukları belli olmaya başladı. Son dönemde yaptığı başarılı şarkılarla adından sıkça söz ettiren Sıla bu hafta Beyaz Show'un konuğu olacak.

Sıla'nın desteğiyle ilk albümünü çıkaran Gökhan Keser ve Gece grubu diğer konuklar arasında.

Programın diğer konukları da belli olduğunda burada olacak...

Kanal D'nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk- show programı 'Beyaz Show'a bu hafta; Türk pop müziğinin güçlü yorumcularından ve söz yazarlarından Sıla, BKM Mutfak'ta çok güzel hareketlere imza atan komik adam Eser Yenenler, blog sayfasıyla dikkatleri çeken, genç modacı, Fatih Terim'in kızı Buse Terim ve tescilli bir yakışıklı olup, dünyanın en fotojenik erkeği seçilen Gökhan Keser konuk olacak.

Sohbeti, eğlencesi, birbirinden komik vtr'leri, esprisi ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show bu gece de yine şahane! Sakın kaçırmayın!

Moderatörün son düzenlenenleri:
İzlemem için Sıla yeterli :) İnşallah bir tane daha güzel konuk gelir...

Adminim benden önce davrandın bu hafta :D

beyazın en güzel konuğu meryem uzerliydi , bunda meryeminde sempatik yorumlarının çok büyük katkısı vardı .. tekrar meryem uzerli yi davet etmesini isterdim..

sıla ya gelirsek, bende severim sılayı, yalnız yanına ilgi çekecek bir konuk daha lazım...

Olur bence 1 veya 2 kişi daha. Gece kalıcı olmaz büyük ihtimal sadece sahneye çıkıp 2 şarkı söylerler :)

Benim için Sıla direkt izleme sebebidir, yanında kim olduğunun pek önemi yok :)

Benim için direkt izleme sebebi ama bir tane daha kadın konuk olursa daha süper olur :)

izlemicem :D beyaz show u sadece kurtlar vadisi ekibi gelirse izlerim veya çok sevdiğim bi isim gelirse :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy