tam çeviri yapmaya çalıştım ama buraya aktarmaya cesaret edemedim yüzüm kızardıhahhahahahaaz bile tercüme etmişsinincir ağacı doğru bak
tam çeviri yapmaya çalıştım ama buraya aktarmaya cesaret edemedim yüzüm kızardıhahhahahahaaz bile tercüme etmişsinincir ağacı doğru bak
Niye ifşa ediyorsuntam çeviri yapmaya çalıştım ama buraya aktarmaya cesaret edemedim yüzüm kızardıtopaç @xemrexxx ye karşı çok ağır küfürler savurmuşsun tam çeviri yapmak cesaret işiyani topaca üzüldüğümden değil ama yani o da yaratılmış mahlukatlardan biri fazla yüklenmemek lazım
bişey olmaz @xemrexxx tosbağası her tür darbeye alışıktır hafızada balık hafızası tosbağadaNiye ifşa ediyorsun
bişey olmaz @xemrexxx tosbağası her tür darbeye alışıktır hafızada balık hafızası tosbağadabugün dediğini yarın unutur nasıl olsa
Niye ifşa ediyorsun
youtube çalışmıyor bende harbiden göremedim
o virüsü hogatha kalbime atmıştı zamanında@Çiğdem- virus atmıştır PC ne ;
o virüsü hogatha kalbime atmıştı zamanındaondan beri sırtımı doğrultamadım
Hahah artık öyle ecünnüleri göremicek destere bilgisayarı@Çiğdem- virus atmıştır PC ne ;
sözkonusu ecünnüyse bana kimse engel olamazHahah artık öyle ecünnüleri göremicek destere bilgisayarı
en sevdiğim müzik türü
İyy beğenmezsen beğenmeen sevdiğim müzik türü
kız bak aynı @denizz19 un baba olacağı öğrenen @vadikızı tepkisi değil miİyy beğenmezsen beğenme
kuru tebrikte yok sana artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?