@destere yine dizilere daldı ama videosunu gönderdi bana @xemrexxx e ilet dediIyyy bende bugün neden bu kadar kara bi gün diyordum meğerse bu uğursuz 160.000 olmuş
3 günlük yas ilan ediyorum
aman yok olsun,kafamızı dinliyoruz@destere yine dizilere daldı ama videosunu gönderdi bana @xemrexxx e ilet dedi@MasacRE- @mrt-06 @Maskeli Fedai
burda yokken bile bu tosbağayı kutlamayı unutmamışım yani
Kıymetini bilsin diyecemde bir teşekkür etmemiş, gerçi onada cevap vermiş oluyorsunburda yokken bile bu tosbağayı kutlamayı unutmamışım yani
Sana katlanmamızı sağladığın için teşekkürler@Çiğdem- @destere @mrt-06 @denizz19 @Dosi @vadikızı @cookies @papuleoo @Doğu @serhatt @kerem @DarkLegenD @MasacRE- @Maskeli Fedai @MEnes @Sherlock @ozgur2113 @Billy Kane @ömer karataş @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt @dreamy @turkuazz @HachiKo @Ahmed @Thequeer @MelankoliK @gözlemci @ozmoturk veee diğer tüm melunlar...
@destere ne demiş bu,Sana katlanmamızı sağladığın için teşekkürlerbüyük başarı hakikatten.
Hediyem ve en içten duygularımı eve giderken paylaşırım. 1 saat yolcukuk çekilmez. Az faydan olur bana vakit geçirmek için
Diğer etiketlerine bakarım ozaman
Sana katlanmamızı sağladığın için teşekkürlerbüyük başarı hakikatten.
Hediyem ve en içten duygularımı eve giderken paylaşırım. 1 saat yolcukuk çekilmez. Az faydan olur bana vakit geçirmek için
Diğer etiketlerine bakarım ozaman
@destere@destere ne demiş bu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?