16 Ocak 2015 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben senin kimi engellediğini kimi engellemediğini takip etmiyorum zamanında bu konuda konuşuyordunuz onu dile getirdim hemen de lafı değiştir zaten eğer şu anda Muhteşem Yüzyıl yayınlansaydı eminim ki ab grubuna bakardım şimdidde bak hadi arka sokakların absine ama işine gelmiyor

my her grupta lider diziydi istdiğimee bakmanın bir anlamı yok hepsinde 1.
DDD

my her grupta lider diziydi istdiğimee bakmanın bir anlamı yok hepsinde 1.
DDD
Evet ona lafım yok ama ab de öndeydi ve sen her zaman ab grubuna bakıyordun.Şimdi Gönül İşlerinde de ab grubuna bakıyorsun ve Aramızda Kalsında da ama bu dizilere totale bakıyorsun işine gelen gruplara yani.

KARAGÜL, iyi oranlar almış ( haftaya dizi daha heyecanlı olacak) daha güzel oranlar alıp 13' e yaklaşır gibi.

Medcezırı ayrıca tebrik ediyorum ( Totalde Kargül'ün oranlarının yarısını alamayıp ) 5. olmuş
ve bunu sağlayan G.Güldür de iyi oranlar alıp Ab'nin zirvesine yerleşmiş

Yeşil Deniz Ab ve Abc1 gruplarında iyi gitmiş..

İDA iyi oranlar almaya devam ediyor..

Karagül güzel oranlar almaya devam etmiş ama haftalıkalrda zirveyi tammen kaybetti galiba.

Medcezir ilk 5 sıkıntısı mı çekmiş ne.

Güldür Güldür iyi gidiyor Beyaz ve Fatih Portakal'da aynı şekilde.
Totalde hala zirvede haftalıklarda.
@sokak sanati

Tebrikler Medcezir, Beyaz Show, Arka Sokaklar ve Güldür Güldür Show.

Arka Sokaklar iki haftanın arından ekranlara güzel bir dönüş yapmış. Dizi bu şekilde sezonu bitirir bence.

Medcezir bu sezon bitmeli. İstediklerini alamıyorlar bu sezon. Geçen sezon çok rahat AB zirvede, Total'de 7-8'le ikinci olan yapım neredeyse 4 reytingin altına düşecekmiş.

Karagül çok iyi gidiyor. Bu bölümü izleyemedim ama internetten bakarım.

o bölüm uçmalıydı bence mesut delirdi çünkü