16 Nisan 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Evet her diziye aynı şeyi diyorum haklısın çünkü Perşembe bir boşluk olduğu ortada. Bu boşluğu dolduracak bir yapım lazım. Mesela Pzts-Salı-Çarşamba gibi günlerde 2-3 tane çok yüksek reyting alan yapım var. Diğer daha boş günlerde de Survivor-Karagül gibi yapımlar 9-10 alabiliyor. Perşembe ise A/B'de 5.9, Totalde 7.9 reyting zirve için yeterli.

ben necati şaşmaz kaza geçirince söylemiştim ayol bu bıkmış seyircinin karşısına akifi koymayın yoksa zamanı gelir totelde 6 ab 3 gibi korkunc reytingleri görürüz demiştim bunlar ne yaptı ayol akif yetmiyormuş gibi birde cahiti öne sürelek benim dediğim noktaya geldiler vadi totelde 6 alır yorumunu sadece ben yapmıştım tarihimizde ilk defa 6 reytingi geçen haftalarda gördük ve bu haftada dahil 7 reytingleri birkaç kez aldık ab gurubunda 3 alıcağımız dönem olur demiştim tam tutmasa bile ilk defa 5 reytingleri alarak rezalet sonuclara imza atarak yine dediğime geldiler kurtlar vadisi ilk 10 reytingini gördüğü haftadan sonra demiştim totel 6 ab 3 reytingleri görüceğimiz zaman gelicek diye ve totelde 6 aldık ab de ise 3 e yakın olarak 5 aldık keşke bizim söyledikelrimiz çıkmasa keşke biz söylemiştik demesek bundan ben zevk almıyorum ama malesef ben bu duruma geliceğimizide söylemiştim hemde 10 reytingi aldığımız iyi dönemimizde söylemiştim ama bunları bilmek hoşuma gitmiyor🙁🙁🙁

Son düzenleme:
@Ahmad bende diyorum ki o kadar dizi geldi boşluğu doldursalardı o zaman hepsi çöpte
Vadi yeni sezonda uçar yine

@Ahmad bende diyorum ki o kadar dizi geldi boşluğu doldursalardı o zaman hepsi çöpte
Vadi yeni sezonda uçar yine
Aynen haklısın. Perşembeye gelen diziler tutmuyor. Tek Kocamın Ailesi A/B'de bir ara zirveyi zorladı ama o da çabuk düşüşe geçti.
Bakalım İnşallah.

Sezonun şoku.

29SERCE SARAYISTAR TV20:30:5422:29:171.674.11

11SERCE SARAYISTAR TV20:30:5422:29:172.536.82

Vadi birinci olduktan sonra sorun yok, ilk Vadi'yi saymazsak 10 yıllık dizi senaryo eskisi gibi değil beğenmeyenler bırakanlar olacak tabi ki
8-9 reyting alamayan birinciler de var senaryo törpülendikten sonra çift haneleri görür yine vadidaşlarım merak etmesinler.

Kocamın Ailesi düşüşlerde, 2.sezonu görür mü görürse aynı gider mi bilinmez çok baymaya başladı.

Asla Vazgeçmem reyting yönünden Show TV'nin en iyi dizisi, maliyetten kısılması çok anlamsız zaten epi topu 4 dizisi var 3'ü iyi reytingler alıyor.

Maral kanalına göre iyi reytingler almış.

Bedel ve Serçe Sarayı 3-4 bölüm sonra biter.