16 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

Haremde geçen hafta maçtan feci etkilenmişti, bu hafta iyi gidiyor.

Normal reytinglere donebiliriz gibime geliyor, oyle bir 6. his var icimde.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Benim Için Üzülme'yi tebrik ederim.

20 Dakika daha da yüksek sonuçlar hakediyor bence.

Uzun zamandır salı reytinglerine bakmıyordum.AB değişikliğe uğramiş gibi.80'ler zirveden inmiş BİÜ 4'lerden 5'lere çıkmış 20 dk'da düşmeye başlamiş 😕Totaller yine aynı kalmiş

unutma beni süper gitmiş [TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]UNUTMA BENI[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]16.04.2013[/TD]
[TD="align: center"]15:21:41[/TD]
[TD="align: center"]16:42:19[/TD]
[TD="align: center"]5,23[/TD]
[TD="align: center"]28,66[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Her Sey Yolunda Merkez dizisi de Show TV adina gayet basarili sonuclar elde etmis bence.

Dün öngzk o kadar durgundu ki son 15 dk hariç. Zaten son 15 dk heycan girdi diye 10'a fırladı

biü de yangın falan vardı, ben totelde öbgzk ile aralarında daha fazla fark olurdu diye düşünmüştüm ama 0.10 luk bi fark o bölüme göre çok iyi. Haftaya bol heycanlu bölümle anında alır zirveyi. Zaten ab'de zirvedeyiz.
ab'ler farkındaysanız büyük çatışmalı vs olaylarında direk fırlıyor. Misal biü bir iki kez daha 5'i geçmişti ondada büyük olaylar olmuştu.. Öbgzk heycanlı bi bölümle haftaya iki katagoride de reytinglerini daha da yükseltir..

- - - Ekleme - - -

Dün öngzk o kadar durgundu ki son 15 dk hariç. Zaten son 15 dk heycan girdi diye 10'a fırladı

biü de yangın falan vardı, ben totelde öbgzk ile aralarında daha fazla fark olurdu diye düşünmüştüm ama 0.10 luk bi fark o bölüme göre çok iyi. Haftaya bol heycanlu bölümle anında alır zirveyi. Zaten ab'de zirvedeyiz.
ab'ler farkındaysanız büyük çatışmalı vs olaylarında direk fırlıyor. Misal biü bir iki kez daha 5'i geçmişti ondada büyük olaylar olmuştu.. Öbgzk heycanlı bi bölümle haftaya iki katagoride de reytinglerini daha da yükseltir..