16 Nisan 2013 Salı | Bugün TV'de Ne Var ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
tvdebugun.gif

Bugün hangi yapımlar yayınlanacak?

İşte liste;

TRT 1 PRİME TİME KUŞAĞI
19.50 Seksenler (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 59. Bölüm

TRT 1 GECE KUŞAĞI
23.00 Yol Ayrımı (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 18. Bölüm

STAR TV PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 20 Dakika (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 15. Bölüm

STAR TV GECE KUŞAĞI
23.00 İşler Güçler (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 36. Bölüm

ATV PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Benim İçin Üzülme (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 24. Bölüm

ATV GECE KUŞAĞI
23.15 Güven Bana (Yarışma Programı - Yeni Bölüm)

KANAL D PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 111. Bölüm

KANAL D GECE KUŞAĞI
23.15 Şans Kapıda (Yarışma Programı - Yeni Bölüm)

FOX TV PRİME TİME KUŞAĞI
19.30 Deniz Yıldızı (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 800. Bölüm
20.30 Bir Aşk Hikayesi (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 4. Bölüm

SHOW TV PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Her Şey Yolunda Merkez (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 2. Bölüm

SAMANYOLU TV PRİME TİME KUŞAĞI
18.45 İki Dünya Arasında (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 202. Bölüm

19.50 Ekip 1 (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 23. Bölüm

KANALTÜRK PRİME TİME KUŞAĞI
19.00 Emret Komutanım Yeniden (Yerli Dizi - Tekrar)
19.50 Dövüşçülerin Kralı (Yabancı Sinema - Tekrar)

21.40 Amiral (Yabancı Sinema - Tekrar)

TV8 PRİME TİME KUŞAĞI
19.30 Son Görev (Yabancı Sinema - Tekrar)
21.45 Ölümcül Tehdit (Yabancı Sinema - Tekrar)

TV8 GECE KUŞAĞI
23.30 Bir Ses Bir Nefes (Müzik Programı - Canlı)

Hangi Yapımı İzleyeceksiniz ? / İzlediniz ?

Günün Dizileri:

Seksenler / TRT 1
59. Bölüm
(Yeni Bölüm)

19.50

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]... @Arslan Bey, @emreemreu, @xdragxx, @BesaleT, @takas, @çocuklarduymasın, @kvp ...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

11899_452438111500278_951596515_n.jpg

Yol Ayrımı / TRT 1
18. Bölüm (Yeni Bölüm)
23.00

Can havliyle erişilmiş bir ülkünün şafağında yorgun, uykusuz, fakat dinlenmeye vakti olmayan ülkenin sokaklarındayız. Tarih 1930... İstiklal Mahkemesinin sıraları çürümeden, Kara Kemal’in cenazesinin üzerinden dört sene geçmeden Türkiye yeniden “Demokrasi” diyor… Yönetmenliğini Yasin Uslu’nun üstlendiği Yol Ayrımı, 1930 yılında Türkiye’nin ilk çok partili döneme geçiş sürecini anlatıyor. Dizide gerçek kişilikler de yer alıyor; Yavuz Sepetçi Atatürk’ü canlandırırken Haluk Cömert İsmet İnönü’yü, Seda Yıldız Fethi Okyar’ı, Ali Tutal ise Salih Bozok’u canlandırıyor.

3ba5ca55-bdd1-4938-8af7-972eae477bd9-galeri.jpg

20 Dakika / Star TV
15. Bölüm
(Yeni Bölüm)

20.00

Ali kendisiyle çelişki içindedir!

Bugün Ali'nin büyük bir imtihanı var. Herkesten önce kendiyle. Paranoyalarıyla başetmekte zorlanıyor. Fakat şüpheleri, Ali'yi ya doğru isimlere götürecek, ya da çevresindekileri kaybetmeye.

Demirbahçe'de Melek ve Zorba'nın şantajcının kim olduğuna dair şüpheleri var. Kim olduğunu öğrenmek istiyorlarsa, onunla işbirliği yapmak zorundalar.

Ozan, Özgür'ün sırrını keşfetmeye artık çok yakın. Ama biri ondan erken davranacak. Ve Özgör'ü köşeye sıkıştıracak. Ali'yi tehdit eden gizemli kadın da kimliğini daha fazla saklayamayacak.

[TR]
[TD]... @Arslan Bey, @*Dream*, @hayret bi şey, @Fks14, @BesaleT, @charming ...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

64421_301795379952261_925281212_n.jpg

İşler Güçler / Star TV
36. Bölüm (Yeni Bölüm)
23.00

İşler Güçler ‘in balı tuttu!

Ekibin çektiği bal reklamı umulmadık reaksiyon alırken, Ahmet tüm Türkiye’nin tanıdığı bir oyuncu haline geliyor. Murat ve Sadi destek kuvveti olarak yanındalar,ama halkın ilgisi ikisinin de ünsüzlük katkısının çok çok üzerindedir.

Hazır Salih, Onur ile arkadaşlığının karlı bir alışverişe dönebileceğini fark etmişken,Vedat ceket cebinde para olduğu için giyilmeyeceğini anlamışken ve hazır Münir “daha iyi yenil!” mottosunu uygulamaya geçmişken, ekip yeni maceraların peşine düşmüştür bile.

[TR]
[TD]... @Arslan Bey, @Forumdash, @SuskunFelon ...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

644201_601191159910413_1914012033_n.jpg

Benim İçin Üzülme / ATV
24. Bölüm
(Yeni Bölüm)
20.00

[TR]
[TD]... @darksaal, @muhtesemyuzyil, @Fks14, @eskici ...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

558937_539775269405938_817237557_n.jpg

Öyle Bir Geçer Zaman Ki / Kanal D
111. Bölüm
(Yeni Bölüm)
20.00

Tuğrul, Cemile’ye istediğini yaptırabilmek için, onu teşvik edici bir paket gönderiyor. Paketi alan Cemile’nin ise, Arif’ten boşanmaktan başka çaresi kalmıyor.

Tuğrul, Cemile’ye istediğini yaptırabilmek için, onu teşvik edici bir paket gönderir. Paketi alan Cemile’nin Arif’ten boşanmaktan başka çaresi yoktur. Ancak buna Mete şiddetle karşı çıkar. Cemile’yi direnmesi için ikna etmeye çalışır. Kendi durumu da hiç iyi değildir. Eski hayatına adapte olamamıştır. Gece kabuslar görüp, çığlık çığlığa uyanmaktadır. Ayça ise, Mete’ye bir türlü yaklaşamaz ve onun artık kendisini sevmediğini düşünmektedir. Hakan, Carolin’i etkilemeyi başarır. Onu, kendisinden gerçekten hoşlandığına ikna eder. Fakat ikilinin bu samimi halini gören Berrin çılgına döner ve Hakan’a ağır hakaretler eder. Bahar ise Süleyman ve Deniz ile iş birliği yaparak Soner’den gizlice evde kalır. Deniz ile koyun koyuna uyuyan Bahar, sabah gözlerini açtığında şoke olacak bir durumla karşı karşıya kalır. Ekrem Tatlı’nın sağlığı giderek kötüye gitmektedir. Az bir zamanı kalmıştır. Bunu öğrenen Hakan, planına hız verir ve babasına gizli bir not gönderir. Mete kimseye haber vermeden evden çıkar. Onun nereye gittiğini bir türlü öğrenemeyen Cemile ve Osman, Mete’nin peşine düşer.

[TR]
[TD]... @yakup09, @emreemreu, @*Dream*, @Reytinger ...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

552983_410110919086117_561383664_n.jpg

Bir Aşk Hikayesi / Fox TV
4. Bölüm (Yeni Bölüm)
20.30

“Kimsesiz olmak bir başına olmak demek değildir. Kimsesiz olmak annesiz olmak demektir…”

Korkut büyük özlemlerle aradığı annesini tanıdıkça, acısı ve annesine olan nefreti katlanmaktadır. Gönül’ün biricik oğlum diye yere göğe sığdıramadığı Tolga , Korkut’un hedefi haline gelir. “Sen bizim hayatımızı, umutlarımızı çaldın!… Ben de senden yaşama nedenini alacağım!… ” Diyerek intikam yemini eder. Artık tek bir yaşama amacı vardır. Tolga’nın sahip olduğu her şeyi almak! Bunun içinde ilk olarak Eda’ya yönelir. Ancak hiç planlamadığı bir şey olur ve giderek yakınlaştığı Ceylan bu oyundan en çok zarar gören kişi olacaktır!

[TR]
[TD]... @xBUGRAx, @BesaleT ...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

155713_485483201523954_1467197216_n.jpg

Her Şey Yolunda Merkez / Show TV
2. Bölüm
(Yeni Bölüm)
20.00

Banka soyguncusu tarafından rehin alınan Yasemin ne yapacağını bilemez. Selçuk Yasemin'i soyguncudan kurtarmak için kendi rehin alınmayı talep etse de soyguncu tarafından bu istek reddedilir. Bankada sıkışan Selçuk ve Yasemin ne yapacaklarını bilemezler.

Diğer taraftan çarşı iznindeki ikinci sınıflar, çatıya çıkmış bir adamı ikna etmek zorunda kalacaktır ancak onları bekleyen şaşırtıcı bir süpriz vardır. Serap müdürün annesinin yemek teklifini kabul eden Sami Yavuz uygunlarsa bu yemek teklifini kabul ettiğini ve onlara gelebileceğini söyler. Bu haber ilk planda Serap müdürü mutlu etse de, Sami Yavuz'un yanında biri ile yemeğe gelecek olması Serap müdürü şaşırtır.

Bu arada Yasemin'in babası kızının polis okulunda okuduğunu öğrenir ve kızını okuldan almak için okula gelir. Vakıf müdür bu konuda Yasemin'in babasına yardım edebileceğini söyler.Diğer taraftan mikser Batu ile birlikte çarşıda olan Vahap, Mikser'in ona hazırladığı bir sürprizle karşılaşır.

Hamsi İdris ve Tırsak Kemal ise kendilerinden hoşlandığını düşündükleri iki kızın peşinden gitmeye başlarlar ancak onları da bir başka ilginç durum beklemektedir.

[TR]
[TD]... @Arslan Bey, @dizi kolik, @denizz19, @BesaleT ...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

top_HerseyYolundaMerkez.jpg

Ekip 1 / Samanyolu TV
23. Bölüm
(Yeni Bölüm)
19.50

Ekip 1 bu kez, üniversitede kanlı bir eylem yapmak üzere olan öğrencilere müdahale eder.

Ancak öğrenciler Ekip 1’den önce davranarak bir öğretim görevlisini ve Kadir isimli bir öğrenciyi rehin alır.

Kurtarma operasyonuna katılan Balta, öğrenciyi de örgütten zannettiği için vurur ve olayın ardından açığa alınır. Tüm kamuoyu bu olayı konuşurken, Kadir’in cesedi kaybolur.

Diğer yandan ekibi bir mezara yönlendiren militanlar ise, toprağa ceset yerine patlayıcı gömerek ekibe tuzak kurar.

[TR]
[TD]... @emreemreu, @tekkol, @takas ...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

395005_203871153081662_907431607_n.jpg

YASAL UYARI:
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Son düzenleme:
19.30 Deniz Yıldızı (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 800. Bölüm

19.50 Seksenler (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 59. Bölüm
20.00 Her Şey Yolunda Merkez (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 2. Bölüm

Seksenler'i, 20 Dakika'yı ve İşler Güçler'i izleyeceğim. Belki Her Şey Yolunda Merkez'i de biraz izlerim. :)

23.00 İşler Güçler (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 36. Bölüm

yalnız beni etiketledin yere bak biü izlemiyorum ki ben izlersem ekip 1 izliyorum biü ne alaka anlamadım :D

yalnız beni etiketledin yere bak biü izlemiyorum ki ben izlersem ekip 1 izliyorum biü ne alaka anlamadım :D

Ne bileyim bir ara izler gibi duruyordun da. Yani en azından BİÜ'ye karşı olumlu yaklaşıyorsun. Peki değiştireyim o zaman. :D

Ne bileyim bir ara izler gibi duruyordun da. Yani en azından BİÜ'ye karşı olumlu yaklaşıyorsun. Peki değiştireyim o zaman. :D

değiştir tabi ne biü si :D ekip 1 izlerim ben salı günü

- - - Ekleme - - -

seksenlerde süper bu ikisi de olur yani

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy