niye hayal kurayım kiHayal bile kurdurtamıyorsa dizi sana
niye hayal kurayım kiHayal bile kurdurtamıyorsa dizi sana
Ergenlik? hayal? Saçmamasanniye hayal kurayım kiergenlik yaşım çoktan geçti gerçekçi olmak lazım
izlediğim dizinin ederini biliyim panpaErgenlik? hayal? Saçmamasan
Şuan paramparça olan diziyi mi savunuyorsun?izlediğim dizinin ederini biliyim panpasenin gibi karadayının paramparçayı geçmesini beklemedim
savunmadım gerçekçiyim dedimŞuan paramparça olan diziyi mi savunuyorsun?bence 4 reytinglik diziyi izlemeye devam et
Sen de şaşirdın dimi 4 diyince totaldeki reytingini bilmiyorum ben hala abdekine göre dedim. En fazlası 5 filandır şimdi sen ortalama olarak sunarsınsavunmadım gerçekçiyim dedim4 reytinglik dizi
ay yine hayallere daldın sen neyse kösem başlıyor çüzSen de şaşirdın dimi 4 diyince totaldeki reytingini bilmiyorum ben hala abdekine göre dedim. En fazlası 5 filandır şimdi sen ortalama olarak sunarsın
Sana da çüşzzzzay yine hayallere daldın sen neyse kösem başlıyor çüz
semamın ağlayışı reyting yapıyormış demek kiPoyraz'ın durgun bölümlerde yüksek alıp güzel bölümlerde düşük alması sinirimi bozmaya başladı artık. ss
Neyse bölümün sonu heyecanlı bitti baya, Survivor da olmayacak haftaya, iyi bir yükseliş yaşarız gibi.
Halkımız ne meraklıymış ağlamaya zaten zor günlerden geçiyoruz dünkü bölüm daha yüksek almalıydı. sssemamın ağlayışı reyting yapıyormış demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?