16 Kasım 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Maç çok iyi gitmiş, tebrik ederim.
Show Tv maçlarla uçuyor, yatoğ kalkıp dua etsin bence.

Gönül İşleri biraz düşüş yaşamış gibi ama haftaya yükselir diye düşünüyorum ben.
Güzel bölümdü çünkü.

O Hayat Benim şaşırttı.
UE'nin gitmesi ile uçmuş dizi. Ama ŞM ile yine düşülere geçecektir diye düşünüyorum.

Küçük Gelin ağır total her zamanki gibi.
AB grubu vasat olsada totali gayet iyi dizinin sezon sonu bitmeli bence artık.

Ben Bilmem Eşim Bilir +3 alarak bence iyi gitmiş. Ama kanalı memnun etmemiştir bence.
4.5-5 alan yapımları bitiren kanaldan bahsediyoruz.

Haftaya Şeref Meselesi'nin gelmesiyle tablo bence değişecek.

Gönül İşleri'ni dün kaçırdım, az sonra netten izleyeceğim. Ama ben bu düşüşün fazla sürmeyeceğini düşünüyorum. Yakın zamanda kendini toparlar.
Şeref Meselesi Yaklaşırken'in reytingleri gayet iyi. Dizi tutacak gibi görünüyor. Özellikle AB'de iyi reytingler alacak bence dizi.
Galip Derviş çok sevdiğim bir diziydi. Çoktandır izleyemedim. Umarım bitmez, gerçekten çok sevimli, şirin bir dizi.

Diğer yarım totalde 44 ab de 41 olmuş Atv ye helal olsun da halen bitirmiyor ...
Sanki bitirse daha iyi bir şey mi koyabilecek. ATV'nin Aşk Bir Hayal'den sonra pazar gününe dizi tutturabildiğini hatırlamıyorum

O Hayat Benim iyi bir yükseliş yaşamış

bu dizi mi efendi milli maç yoruma bak ya

Galip hazin sona doğru gidiyor
yakında yayından kaldırılır aga
)

Sanki bitirse daha iyi bir şey mi koyabilecek. ATV'nin Aşk Bir Hayal'den sonra pazar gününe dizi tutturabildiğini hatırlamıyorum

O Hayat Benim iyi bir yükseliş yaşamış
Aynen kardeşim Atv-Aşk bir Hayal'den sonra pazarı tuturamadı ama yanlış hatırlamıyorsam o da ahım şahım bir şey değildi

Diğer yarım bitmemeli güzelim dizi harcanıyor ....

bu dizi mi efendi milli maç yoruma bak ya

yakında yayından kaldırılır aga
)

Ne efendisi şuan anlamadım.

Milli maçdan çok yüksek beklemiyordum sadece ve 13 en fazla bekliyordum tabi bu beklenti sen gerçekle yine karştırmışsın.😉

Aynen kardeşim Atv-Aşk bir Hayal'den sonra pazarı tuturamadı ama yanlış hatırlamıyorsam o da ahım şahım bir şey değildi

Diğer yarım bitmemeli güzelim dizi harcanıyor ....
Diğer Yarım bitmez gibi Atv ye yeter reytingler