16 Kasım 2012 Cuma Reyting Tahminleri

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
star-tv-yeni-logo.jpg
kanal-d.gif
33599.jpg
bf27f62f3da153a85f8fc505a595be8f.jpg
373351_155539297887537_1860138472_n.jpg

Huzur Sokağı mı?
Dila Hanım mı?
Yalan Dünya mı?
Kayıp Şehir mi?
Emir'in Yolu mu?
Behzat Ç. mi?

Hangi yapım günü zirvede tamamlar?
Sıralama ve reytingler nasıl olur?

hayret bi şey ÖZEL

Huzur Sokağı totalde,Yalan Dünya ab de zirvede yer alır diye düşünüyorum.Kayıp Şehir totalde 2.olur.Emir'in Yolu orta karar gider.Dila Hanım keza öyle.

Haftalardır yazıyorum tutmuyor ama bu sefer tutacak eminim Dila Hanım'ın total grubunda 2.liğe yükselmesini bekliyorum fragman çok başarılı ve geçtiğimiz haftalara göre tvde daha fazla yayınlanıyor. Ayrıntılı tahmin yarın.

Her hafta diyorsun fragman şöyle böyle kesin 2.olacak diye... Çok duyduk bu lafları. :) Neyse sıralama şöyle olur:
1.Huzur Sokağı
2.Yalan Dünya
3.Emir'in Yolu
4.Kayıp Şehir
5.Dila Hanım

Klasik bi Cuma tablosu bekliyorum Huzur Sokağı a/b'de Yalan Dünya total'de düşer Huzur Sokağı totalde 8.5 ​Yalan Dünya a/b'de 9 civarında alır Emir'in Yolu totalde ikinci olur

kanal-d.gif

Ekli dosyalar

• kanal-d.gif
    kanal-d.gif
    9.2 KB · Hit: 2
TOTAL
1. Huzur Sokagi
2. Kayip Sehir
3. Yalan Dünya
4. Dila Hanim
5. Emir'in Yolu

A/B
1. Yalan Dünya
2. Huzur Sokagi
3. Kayip Sehir
4. Emir'in Yolu
5. Dila Hanim

Hs nin fragmanı fena vadide paso gösterdiler 2 gruptada 1.olur

TOTAL
1. Huzur Sokagi
2. Kayip Sehir
3. Yalan Dünya
4. Dila Hanim
5. Emir'in Yolu

A/B
1. Yalan Dünya
2. Huzur Sokagi
3. Kayip Sehir
4. Dila Hanım
5. Emirin Yol'u

ben bu bölümde emirin yükseleceğini düşünüyorum . fragman çok iyi emmire düşen yıldırım kızıyla emir çok yakıştılar ve senaryoda düzeldi eskisi gibi dandirikten değil. emirin yolu seneyede devam edebilir. huzur sokagı berbat senaryosuyla bu haftada düşer kimseyi vurmadılar hastaneyede yolamadılar :)))))) dila hanım tüm kozlarını kulanıyor ama bir reytingin üstüne çıkamıyor eski ryrinleri civarında dolanacak

huzur sokağı rahat bi 1.lik alır yine fragmanı çok güzeldi

Totalde Huzur Sokağı abde ise Yalan Dünya zirvede yer alır. Dila Hanım iki kategoride de reytingini arttırır totalde 2.liğe çıkar. Emir 'in Yolu total grubunda ilk 10'da yer alır. Kayıp Şehir yine saatine göre başarılı gider.