Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Huzur Sokağı totalde,Yalan Dünya ab de zirvede yer alır diye düşünüyorum.Kayıp Şehir totalde 2.olur.Emir'in Yolu orta karar gider.Dila Hanım keza öyle.
Haftalardır yazıyorum tutmuyor ama bu sefer tutacak eminim Dila Hanım'ın total grubunda 2.liğe yükselmesini bekliyorum fragman çok başarılı ve geçtiğimiz haftalara göre tvde daha fazla yayınlanıyor. Ayrıntılı tahmin yarın.
Her hafta diyorsun fragman şöyle böyle kesin 2.olacak diye... Çok duyduk bu lafları. Neyse sıralama şöyle olur:
1.Huzur Sokağı
2.Yalan Dünya
3.Emir'in Yolu
4.Kayıp Şehir
5.Dila Hanım
Klasik bi Cuma tablosu bekliyorum Huzur Sokağı a/b'de Yalan Dünya total'de düşer Huzur Sokağı totalde 8.5 Yalan Dünya a/b'de 9 civarında alır Emir'in Yolu totalde ikinci olur
ben bu bölümde emirin yükseleceğini düşünüyorum . fragman çok iyi emmire düşen yıldırım kızıyla emir çok yakıştılar ve senaryoda düzeldi eskisi gibi dandirikten değil. emirin yolu seneyede devam edebilir. huzur sokagı berbat senaryosuyla bu haftada düşer kimseyi vurmadılar hastaneyede yolamadılar ))))) dila hanım tüm kozlarını kulanıyor ama bir reytingin üstüne çıkamıyor eski ryrinleri civarında dolanacak
Totalde Huzur Sokağı abde ise Yalan Dünya zirvede yer alır. Dila Hanım iki kategoride de reytingini arttırır totalde 2.liğe çıkar. Emir 'in Yolu total grubunda ilk 10'da yer alır. Kayıp Şehir yine saatine göre başarılı gider.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.