- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
İffet sezon finali ile umarım yükselir çünkü fragman bomba
lale devri sezon finaliyle 8 alıcak. Iffet'te cemil ve iffet kacirilmisti ve ali ihsan ölmüstü o bölümde 3 bile alamadı bu bölümde de 2 alır.
aga yeni bölümleri zaten 8 almıyomuydu yapma aga ya8 mi lale devri birinci olmasi hayal emre)))
Iffet bu aksam bence 4 veya 5 reyting alabilir.. Fragman muhtesem olmustu çünkü, kesin reytinglerine yansayacaktir...
aga yeni bölümleri zaten 8 almıyomuydu yapma aga yahep 8 almıyodu ama böle önemli olaylarda 8 alıyo hatta bundan 2-3 hafta öncesine bak 8 almıştı şimdi bu bölümde inanılmaz olaylar oluyo Yeşim Toprak'a yalvarıyo o sahne acayip çok izlenicek
- - - Ekleme - - -
Güzel rüya kanka
Offf bugün maç vardı dimee lanet olsun! [sm=s20.gif] unutmuşum o zaman 8 i unutim ben ama 7 alırmaclari gecemez
aga yeni bölümleri zaten 8 almıyomuydu yapma aga yahep 8 almıyodu ama böle önemli olaylarda 8 alıyo hatta bundan 2-3 hafta öncesine bak 8 almıştı şimdi bu bölümde inanılmaz olaylar oluyo Yeşim Toprak'a yalvarıyo o sahne acayip çok izlenicek
- - - Ekleme - - -
Güzel rüya kanka
Lale Devri zaten geçer Iffet'i fakat Iffet'in 2 reytingde kalacagini pek zannetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?