- Reaksiyon puanı
- 28,125
- Puanı
- 1,059
Yazık, gerçekten acıyorum sana.Tüm gruplarda 1. olan Masterchef'e kocaman tebrikler.
Yazık, gerçekten acıyorum sana.Tüm gruplarda 1. olan Masterchef'e kocaman tebrikler.
Yine başladın olmayan şeyleri listede görmeye.Yazık, gerçekten acıyorum sana.
Yine başladın olmayan şeyleri listede görmeye.
Durumunu hiç iyi görmüyorum olmayan şeyler görenlerin sonu pek hayırlı olmaz genelde.
Asıl sen kendi durumuna bak. Gözlerin bozulmuş belli ki.Durumunu hiç iyi görmüyorum olmayan şeyler görenlerin sonu pek hayırlı olmaz genelde.
Şekil a'da göründüğü gibi 👇@Aserat ağlıyordur şuan.
Tüm gruplarda 1. olan Masterchef'e kocaman tebrikler.
Beter olsun böyle davrandıkça daha çok hüsrana uğrar.Şekil a'da göründüğü gibi 👇
Çarşamba devam edecek Sen Çal Kapımı'Sen Çal Kapımı' harika gidiyor, ABC1'de +10 reytingi geçecekmiş neredeyse. Haftaya görebilir çift rakamı, diğer iki grubu da çok iyi. FOX umarım gününü değiştirmez dizinin.
Şu an en boş gün 'çarşamba' rakipler gelmeli bir an önce. Kanal D'nin yerinde olsaydım hızlı bir şekilde bir diziyi yayına sürerdim bugüne. Star da aynı şekilde.
Serap mügeyi nasıl geçsin müge bu havalarda 5 reyting alıyor, kış gelince de 7 reyting alıyor dizilerle yarışıyor.serap ezgü muge yi geçemiyor fox haberide geçen yok
mügede reyting kralıçesi olduSerap mügeyi nasıl geçsin müge bu havalarda 5 reyting alıyor, kış gelince de 7 reyting alıyor dizilerle yarışıyor.
Mügeyi diğer gündüz programlarıyla kıyaslamak gereksiz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?