16 Eylül 2014 Salı ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Türkiye'de olduğu gibi ABD'de televizyonları yeni sezon heyecanı sardı. Biz de FavoriForumum olarak ABD'deki televizyonların reyting nabzını bugünden itibaren her gün tutmaya çalışacağız.

ABD'de henüz pek çok yapım sezonu açmadı ve ekranlar tekrar bölümlere emanet durumda. Bu hafta yeni yeni yapımlar sezonu açmaya ve yeni diziler başlamaya başlıyor.

Dün iki dizi sezonu açtı. Bunlar dördüncü sezona giren New Girl ve üçüncü sezona giren The Mindy Project idi.

New Girl 1.6 reyting alarak kendisinden önce başlayıp 1.0 reyting alan Utopia'ya bakılacak olursa iyi bir başlangıç yaptı sezona. The Mindy Project ise 1.3 reyting ile daha düşük bir başlangıç yaptı. Genel anlamda ise iki dizinin de reytinglerinin düşük olduğunu fakat son yıllarda başarısız bir grafik çizen Fox için idare edebilir seviyede olduğunu belirtmekte fayda var.

Ekleme: New Girl'ün reytingi güncelleme sonrası 1.6'dan 1.7'ye yükseldi.

Fox'u hayal kırıklığına uğratan yapım ise şüphesiz Utopia. Sezonun en bomba işlerinden olması beklenen reality show, Fox'u büyük hayal kırıklığına uğrattı. Yarışma beğenilmedi ve düşük reytingler alıyor. Böylece Fox sezona büyük bir hayal kırıklığıyla başlamış oldu. Öyle ki yarışmaya epey güvenen Fox, birkaç farklı akşamda yayınlayacaktı, duruma bakılırsa Utopia'nın ömrü oldukça kısa olacak...

Yabancı dizi reytingleri için takipte kalın.

SaatKanalShow18-49 Rating/ShViewers (Millions)
8:00CBSBig Brother2.3/86.91
ABCDancing with the Stars2.2/712.68
NBCAmerica's Got Talent - Tekrar1.2/45.31
FOXUtopia1.0/32.42
CWArrow - Tekrar0.3/10.91
9:00NBCAmerica's Got Talent (9-11PM)2.5/811.46
FOXNew Girl - 4. Sezon Açılışı1.7/53.04
CBSNCIS: Los Angeles - Tekrar (9-10:01PM)0.9/35.40
ABCMarvel's Agents of S.H.I.E.L.D. - Tekrar0.7/23.16
CWSupernatural - Tekrar0.3/10.83
9:30FOXThe Mindy Project - 3. Sezon Açılışı1.3/42.68
10:00CBSPerson Of Interest - Tekrar0.8/34.63
ABC20/200.6/23.43

Son düzenleme:
Her zaman paylaşılacaksa Abd tv'sindende haberdar olmamızı düşünmeniz gerçekten süper bir şey.

Düzenli olarak takip edeceğim bir konu olacak gibi.

Abc en iyi kanal olarak biliyordum ama Salı çok kötü.

Utopia bizede uyarlanan Utopia mı.
@OzaN

Ben en azından bu birkaç hafta devam ederim de gerisi ilgiye bağlı. Yorum yaparsanız benim de yorum yapasım gelir bir sonraki gün için.

ABC'nin Salı günleri geçen sene çok kötü değildi. Şimdi de kötü sayılmaz. Dancing with the Stars gayet iyi izlenmiş. (Bizdeki Yok Böyle Dans)

Utopia evet bize uyarlanmaya çalışılan Utopia. Bakalım bizde becerebilecekler mi?

İlgi görecektir bence en azından 1 sayfa doldurmak için uğraşırız.

Utopia Abd'de çok düşükmüş. İçime kurt düşmedi değil ama bizde Acun yapıyor tutma ihtimali daha yüksek bence. Yinede belirsiz.

Bakalım, inşallah ilgi görür.

Bilmiyorum ama X-Factor ABD'de pek tutmadı sonra bizde de tutmadı.

@OzaN Gecen sene de böyle bi hamle yapmiştin dimi

Yabancı diziler pek yorumlanacak gibi olmuyorlar ki adamlarda kendi dizilerini pek yorumlayamıyorlar
ben bile o sitede bi kaç sevinç paylaşip kaçmiştim

Bakalım, inşallah ilgi görür.

Bilmiyorum ama X-Factor ABD'de pek tutmadı sonra bizde de tutmadı.

X Faxtor'ün bizdede tutmayacağı belliydi pek umutlu değildim zaten. Çok büyütmek istemiyorum ama tekrar belirteyim Acun yapıyor. Abd'deki ilgiden daha fazlasını görür eğer görmezse Tv8'e bağlarım ben.

Bi kurt daha düşşün içine
Rising Star da yazın leş gibi reytingler alıyordu

@OzaN Gecen sene de böyle bi hamle yapmiştin dimi

Yabancı diziler pek yorumlanacak gibi olmuyorlar ki adamlarda kendi dizilerini pek yorumlayamıyorlar
ben bile o sitede bi kaç sevinç paylaşip kaçmiştim
Sanırım evet ama geçen sene konuya kendim de pek hakim değildim o nedenle çok kısa sürdü, bu sene daha hakimim. Geçen sene baya yakından takip ettim reytingleri.

Aslında gayet yorumlanacak gibi bence. Geçen sene bazı dizilerim reyting sıkıntısı çektiği için heyecanla beklediğim çok gün olmuştur.

İsrail'den aldığı mı.😱 Ben Acun'a güveniyorum.
Evet

Ben gecen sene bir tek spn'yi hararetle takip ediyordum
bölümler gittik e güzelleşiyordu reytingi de yansıyordu. Bu sezon CW yukselir şimdiden diyeyim

Evet

Ben gecen sene bir tek spn'yi hararetle takip ediyordum
bölümler gittik e güzelleşiyordu reytingi de yansıyordu. Bu sezon CW yukselir şimdiden diyeyim
CW fanlığı yapacak gibisin ama bakalım. Gerçi sende NBC fanlığı da vardı.

Şaka bir yana CW Flash etkisiyle biraz yükselebilir ama işte CW sonuçta ne kadar yükselebilir ki? Gerçi bu gidişe Fox'u geçer bazı günlerde.

Kanal fanlığı cw da yaparı forumcak uvey evlat muamelesi yapılıyor
Arrow ve spn merakla bekleniyor

Fox gecen sene de düşüktü yanılmıyorsam
cbs yine lider olur

iyi oldu bu abd reytingleri takipçisiyim konunun

Kanal fanlığı cw da yaparı foru cak uvwy evlat muamelesi yapılıyor
Arrow ve spn merakla bekleniyor

Fox gecen sene de düşüktü yanılmıyorsam
cbs yine lider olur
İlk cümlende baya tuhaf şeyler olmuş herhalde.

Fox evet düşüktü. Brooklyn Nine-Nine da mesela düşük kuşakta mağdur olmuştu.
(New Girl'ler ile aynı kuşaktı)

Glee falan da çökmüştü zaten. Tüm umutları Gotham artık bu sene. Gotham beklendiği gibi tutarsa kurtarabilirler sezonu bir nebze.

Valla genelde kim birinci oluyor bilmiyorum futbol falan giriyor işin içinde ama dizilerde CBS lider olur TBBT ve 255 farklı polisiye dizisiyle.

Sen hızlı alıntılamişssin

Aynen cbs tbbt'yi versin yine fox'u geçer en kötü reytingiyle
Fox'un dizileri cbs'ye bin basar onu da belirteyim
cbs'nin komedi haricinde efsane dizisi var mı aklıma takıldı

ütopia yı benim izlemeye çalıştığım ama fiyasko ile sonuçlanan dizi zannettim

Sen hızlı alıntılamişssin

Aynen cbs tbbt'yi versin yine fox'u geçer en kötü reytingiyle
Fox'un dizileri cbs'ye bin basar onu da belirteyim
cbs'nin komedi haricinde efsane dizisi var mı aklıma takıldı
CBS komedide iyi sadece. Onun dışında hep polisiye yapıyorlar ki başka dizileri yok. Tabii bir de The Good Wife var ödüllere falan da oynuyor.

Biraz baktım geçmiş dizilerine ama pek efsane bir şeyler yok herhalde.

Fox daha çok bilim kurgu yapıyor gibi son dönemde ama hiçbiri de tutmuyor.

Foxun efsane diyebileceğimiz House ve Fringe abc nin Lost CW nin kitlesi güçlü hepsi uzun diziler