16 Eylül 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 2 16.7%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

• Firar (Star)

Oy: 6 50.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 6 50.0%
  • 5'er Beşer (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Sensiz Olmaz - Tekrar (Show)

Oy: 1 8.3%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

Oy: 1 8.3%
  • Dinle Sevgili (Fox)

• Küçük Gün Işığım - Yabancı Sinema (Fox)

• Diğer (Belirtiniz)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]
1
[/TD]
[TD]
ADINI FERIHA KOYDUM
[/TD]
[TD]
SHOW
[/TD]
[TD]
20:58:44
[/TD]
[TD]
1:42:26
[/TD]
[TD]
7,04%
[/TD]
[TD]
22,87%
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2
[/TD]
[TD]
BIR COCUK SEVDIM
[/TD]
[TD]
KAND
[/TD]
[TD]
20:36:22
[/TD]
[TD]
1:30:28
[/TD]
[TD]
4,92%
[/TD]
[TD]
15,80%
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3
[/TD]
[TD]
ALEMIN KRALI
[/TD]
[TD]
ATV
[/TD]
[TD]
19:58:39
[/TD]
[TD]
1:43:06
[/TD]
[TD]
3,68%
[/TD]
[TD]
12,45%
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Adına Feriha Koydum geçen seneye baktığımızda ne yükseldi ne düştü
Bir Çocuk Sevdim beklenenlerin altında yola devam ediyor yol uzun kısa sürebilir.)
Alemin Kralı bu sezon idare eder Atv'nin bu sezon 5 reyting'i geçen yapımını göremedim
Doktorlar,Akasya Durağı,Adanalı,Müge Anlı,Saba Tümer,Doktorum bu yapımların gündüz kuşağın en iyi izlenenler arasına girdi

Alemin Kıralı bana da kısa sürede reyting sıkıntısı çeker gibi geliyor. Nuri gibi...

evet bu ilk bölümleri iyi oyuncular için seyredip sonra bırakıyorlar...
gelelim diğer programlara
startv bu sefer de gündüz kuşağında sıkıntı çekiyor
fox yine döktürüyor unutma beni,deniz yıldızı,hayat bilgisi güzel reytingler almış
saba tümerin programı da iyi reytingler alıyor
bana her şey yakışır beni şaşırtıyor güzel gidiyor

Gündüz Kusak Yorumum:

Bana Hersey Yakisir geçen sezon gibi basarisini sürdürüyor. Gerçekten çok iyi reytingler aliyor. Ve umarim bu basariyi herzaman sürdürür.

Saba Tümer'le Bugün'e dün Adini Feriha Koydum ekibi konuk olmustu ve güzel bir bölümdü dün. Reytingleri de fena degil, iyi gidiyor bu program. Basarisini herzaman sürdürür umarim.

Müge Anli ile Tatli Sert'de basarisini sürdürüyor herzamanki gibi ve kendisini alt siralarda bulmuyor. Müge Anli programini çok iyi sunuyor ve o'nun sunuculugunu çok begeniyorum. Basarilar dilerim bu programa.

Olan Star Tv'ye oluyor.. Star Tv'nin gündüz kusaginda ki programlari maalesef iyi gitmiyor, gelecek hafta Altin Günü is yapabilir ve Gelin Duymasin. Bekleyip görecegiz.

MADE BY: Fks14

Star reyting sıkıntısı olan bir kanal oldu sanki reyting cihazı olan evlerde Star diye bir kanal yok bir problem var.Geniş Aile dizisi 11 reytinglerden 2 reytinglere düştü hangi dizi gelirse gelsin Star'ın laneti var sanki

Kanal Hakkında Yorumum

Star reyting sıkıntısı olan bir kanal oldu sanki reyting cihazı olan evlerde Star diye bir kanal yok bir problem var.Geniş Aile dizisi 11 reytinglerden 2 reytinglere düştü hangi dizi gelirse gelsin Star'ın laneti var sanki:frown:

Kanal D bu sezon en iddialı dizileri olan mükemmel reyting aldıran bir kanal en kötü yapımı bile 5'den aşağı reyting almıyor sanki reyting cihazı olan evlerde bir tek Kanal D dizisi var

Atv bu sezon star ile yarış yapar geçen sene çok iyi reyting getiren kanallar arasındadı ama bu sezon tam bir fiyasko oldu

Show diğer adı Acun Ilıcalı'nın show kanalı Acun Ilıcalı olmasa bu kanalda tam bir fiyasko diziler arasında Muteşem Yüzyıl'a ve Adına Feriha Koyduma dua etsinler

Tnt bu sezon iddialı kanallar arasına girdi

Tv'en kanal daha yayın dönemine girmemisine rağmen sanal ortam büyük patlama yaptı

The Wampir Diars izledim bn ama ben reytinglerden anlarım feriha koydum eli kulanda 5 6 bölüm sonra geçicek kanald dizisi feriha 2.ci olacagini düsünüyorum starın en çok tutucak dizisi yüzde yüz iffet olcak

Reyting hakkında yorumum;
- 'Adını Feriha Koydum' iyi bir şekilde devam ediyor. 1. sırada yer alıp, iyi izlenmiş sayabiliriz.
- 'Bir Çocuk Sevdim' dramatik sahneleri ile herkesin beğenisini kazanmış bir yapım olduğunu her iki yerde de 2. sırada yer alarak gösterdi.
- 'Alemin Kıralı' iyi bir şekilde başlamış ama önemli olan bu başarısını sürdürmesi ki zaten ilk başlayan dizilerde böyle iyi bir şekilde başlamasını normal karşılayabiliriz. Total'de 3., A/B'de 5. sırada yer almış.
- 'Firar' o kadar çok reklam verdiki bence bunun karşılığını kötü bir şekilde aldı. Heralde bu diziyi izlememek için 'Firar' etti Millet.
Total'de 7., A/B'de 14. sırada yer almış.
- Fox'un dizileri çoğunlukla Total'de iyi gidiyor ama A/B'de düşüşe geçiyor aynen böyle devam ediyor.

Gün geçtikçe artan diziler ile dahada zorlaşacak reyting yarışı. 'Alemin Kıralı' iyi başlarken, 'Firar' milleti 'Firar' ettirerek soğutmuş olsa gerek milleti.

leyla ile mecnun gibi bir diziyi izleyen birinin alemin kıralı gibi bir diziyi nasıl sever anlamıyorum burak ama senin fikrine saygı duyuyorum

yanlış anlama leyla ile mecnun ile alemin kırali arasında dağlar kadar fark var ondan söyledim 🙂

'Leyla ile Mecnun', 'Alemin Kıralına'da gönderme yapar yakın bir zamanda.

Bence de gönderme yaparlar Alemin Kıralı'na

Alemin Kıralı'nı Şafak Sezer kurtarıyor. Çok iyi oynuyor ve güldürüyor. Türk Malı'nda da öyleydi
Dizide iyi espriler de var ama çok iğrenç espriler de var

İğrenç esprilerden Oya Başar yani Aselet; "İdrarını içse yeter yahu..." Bu iğrenç mesela. Zaten kızların isimleri çok değişik; "Ayben,Aysen ve Ohben" Kubat'ın Nihale'yi döverek sevmesi bile çok değişik. Yani kısacası; Çok değişik bir yapım.

Ben izlemem artık Alemin Kıralını.Bu kadar beğenilmediyse yakında reytingler düşer ve biter zaten.İzleyip sonra bittiğinde üzülmüyim.

Ben izlemem artık Alemin Kıralını.Bu kadar beğenilmediyse yakında reytingler düşer ve biter zaten.İzleyip sonra bittiğinde üzülmüyim.

Dizinin reytingleri ortada ve 3. sırada, A/B'de 5. sırada yer alıyor. Dizi buna göre beğenilmiş oluyor. O kadar dizinin arasında 3. olmak o kadar kolay değil.