16 Eylül 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 2 16.7%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

• Firar (Star)

Oy: 6 50.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 6 50.0%
  • 5'er Beşer (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Sensiz Olmaz - Tekrar (Show)

Oy: 1 8.3%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

Oy: 1 8.3%
  • Dinle Sevgili (Fox)

• Küçük Gün Işığım - Yabancı Sinema (Fox)

• Diğer (Belirtiniz)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Merakla beklenen Cuma reytinglerinde bu hafta ne oldu ?
Geçen hafta yeni sezonu çok iyi reytinglerle zirvede açan Adını Feriha Koydum zirvedeki yerini koruyabildi mi ?
Geçen hafta ilk bölümüyle oldukça iyi bir giriş yapan Kanal D'nin yeni dizisi Bir Çocuk Sevdim bu hafta ne kadar izlendi ?
Star'ın haftalardır inanılmaz bir şekilde tanıtımları yapılan yeni dizisi Firar ilk bölümüyle başarılı olabildi mi ?
Diğer bir yeni diz ATV'nin sit-com'u Alemin Kıralı ilk bölümüyle kaçıncı oldu ?
Hepsi ve çok daha fazlası ayrıntılı incelemelerle yarın burada olacak.
Reyting FavoriForumum'dan izlenir!

Sonuçlar belli oldu.

Adını Feriha Koydum yeni sezondaki ikinci haftasında da zirvede yer aldı.

Kanal D'nin iddialı dizisi Bir Çocuk Sevdim özellikle A/B'de çok iyi gitti. Zirveyi kılpayı kaçırdı. İlerleyen haftalarda dizi A/B'de zirveyi geçirebilir! Dizinin hemen sonrasında yayınlanan tekrarı da çok iyi gitti.

ATV'nin yeni sit-com'u Alemin Kıralı totalde 3. A/B'de 5.olarak çok iyi bir giriş yaptı.

Star'ın günlerdir yoğun bir şekilde reklamı yapılan dizisi Firar beklentilerin epey altında kaldı. Dizi özellikle A/B'de geride kaldı ve sadece 7 share alabildi.

Fox'un günlük dizileri Deniz Yıldızı ve Unutma Beni başarılarını sürdürdüler. Dinle Sevgili ise A/B'de 3 shareye kadar düştü. Fox'un A/B'deki bu kötü gidişe bir dur demesi gerekiyor!

ATV'nin gece komedisi 5'er Beşer yine çok kötü gitti. İlk 50'ye dahi giremedi! Dizinin yayından kalkması çok yakındır, bizden söylemesi!

Gündüz kuşağında da yoğun bir rekabet yaşanıyor.

Kanal D'nin yarışması Bana Her Şey Yakışır A/B'de 20 shareyi geçti ve 8.sıraya kadar yükseldi. Program gerçekten büyük başarı gösteriyor.

Saba Tümer ile Bugün ilk haftasında büyük bir patlama yapamasa bile iyi gidiyor.

Kanal D'de ÇGHB, ATV'de Adanalı, Show'da Doktorlar'ın tekrarları çok iyi sonuçlar almaya devam ediyor.

Son düzenleme:
'Alemin Kıralı'nı izliyorum ve bu arada 'Adını Feriha Koydum' ve 'Bir Çocuk Sevdim' arasında geçecektir yarış. 'Alemin Kıralı'da eklenebilir tabi zirve'de oluşacak listeye. Bakalım hangi yayın 1. sırada yer alacak.

alemin kıralı olmamış şafak sezere hiç yakışmamış

dün alemin kıralına baktım çok güzel değildi ama idare eder firara o kadar reklam yapıldı ama emekler boşa gitti

TOTAL
Kesinlikle Adını Feriha koydum 1.olmuştur.
Alemin kralı ise 3.oldu
Bir çocuk sevdim ise 2.oldu
firar ise 4.olabildi.
FOX ile deniz yıldızı ise 5.olabildi.
AB
Adını Feriha koydum 1.olmuştur.
alemin kralı 2.olmuş gibi xD
bir çocuk sevdim çok az bir farkla 3.oldu
Dün FOX ile Star çok iyi bi gün geçirdi denilemez.
Firar ise ortalarda bir reyting aldı..

İzlediklerim;
- Alemin Kıralı
- Mesut Yar'la Burada Laf Çok

Alemin Kıralı;
Güzel bir dizi diyebilirim ama yapmacık olduğunu söylemek isterim. Şafak Sezer yani rol ismiyle Aslan, bir sürü kadının, kızın içinde 1 tane erkek var. Kızların isimleride çok değişik; Ayben, Aysen ve Ohben... Evrim Akın güzel performan sergiledi diyebilirim. Jülide rolüyle birazcık eski konuşma tarzı ile konuşuyordu. Oya Başar bol bol esprili konuşuyordu. Diziyi izlerken bu esprilerin yanında birde efekt eklenince biraz sıktı ama güzel dizi diyebilirim. İleride daha iyi bir konuma getireceklerdir diziyi. Tabi reytingler buna engel olmazsa.

Mesut Yar'la Burda Laf Çok;
Konuklar; Gökhan Türkmen, Ayşe Çiğdem Batur, Gürkan Uygun ve Nuray Sayarı...

adını feriha koydum geçen haftaya göre kan kaybetmiş ama hala zirvede geçen hafta aldığı reytinglerle umut veren bir çocuk sevdim dizisi reytinglerini yükselterek zirve yarışinda olacağını gösterdi alemin kıralı iyi bir başlangıç yapmış bakalım bu başarıyi gelecek hafta gösterebilecek mi firar dizisi için o kadar reklam yapılmasına rağmen sonuç fiyasko olmuş geçen hafta star totalde 6 share alırken bu hasta 8 almış ab grubunda ise 4 share almıştı geçen hafta şimdi 6 share almış pek fazla değişiklik yok fox ise cuma günlerine alternatif bulmalı

FOX TV'nin yayın akışı acilen böyle olmalı;
15:00 Unutma beni (hemen yeni bölüm)
16:50 Dinle sevgili (hemen yeni bölüm)
18:00 FOX ana haber (hemen..)
19:15 Deniz Yıldızı (hemen yeni bölüm)
20:15 Normal DİZİLER (
(hemen yeni bölüm)
21:45 ''Ne isterseniz koyun''
SİZCE NASIL OLMALI?

Adini Feriha Koydum iki grupta da zirvede yer aliyor diye gözüküyor.

Bir Çocuk Sevdim, Adini Feriha Koydum'u takip ediyor.

Inanilmaz çok tanitimlari verilen "Firar" fiyasko olmus gözüküyor.

Alemin Kirali'da iyi bir baslangiç yapmayi basarmis. Ama ben diziyi sevmedim açikcasi.

Hemen yeni bölüm değil de özetli şekilde olmalı dediğin gibi

Şu anki yayın akışı Fox'u kötü bir yere götürür. Dinle Sevgili A/B'de çok kötü...

Dinle Sevgili hemen yayından kaldırılmalı ANTİ DİNLE SEVGİLİ!!

bir daha uzun yorum yapmayı düşünmüyorum zaten uzun bir aradan sonra ilk defa yapmıştım bir dahada yapmam

Adına Feriha koydum artık bu sezon rakipsiz olacak
Show'un Muhteşem Yüzyıldan sonra tek tutan dizisi.

Bir Çocuk Sevdim bu hafta ab grubunda Adına Feriha koydum ile sezon boyu yarışacaklardır.star ne kadar reklam yapsada yine olmadı yine tutmadı ve sonunda yine fiyasko şöyle düşünmeye başladım star için bu reyting cihazı olan evlerde Star Tv çekmiyor mu? Sorun mu var acaba

Firar Fiyasko reytingle başlangıç yaptı

ALemin Kralı cuma günler yarışta olmasada Atv'yi idare eder,Dünkü bölüm bana Türk Malı dizisinden hatırlatma gibi geldi,Şafak Sezer konuşması vs

Reytingler gelince daha ayrıntılı yorum için bizi takip edin

Adını Feriha Koydum iyi gitmiş ama rakipleri ile farkı az kaldı liderlik gidebilir....

Bir çocuk sevdim gayet iyi gitti ileriki zamanlarda 1.olabilir A/B de totalde ise farkı git gide azaltacaktır...

Alemin kralı iyi gitmiş ama komedi dizileri hep 2-3 bölüm iyi gidiyor sonra düşüşe geçiyor
Al yazmalımla gün değiştirmezler umarım...böyle iyi şuan..

Firar o kadar reklama ilk bölümünde bi 3. bekliyordum ama olmamış bence ilk bölüm böyle ise fazla uzatmasınlar

Deniz yıldızı, dinle sevgili ve unutma beni ilk 10 da lar iyi bence

Evet starın bombası firar elinde patladı.....alemin kıralını izledi ve güzeldi....adını feriha koydum iyi iş çıkarmaya devam ediyor...bir çocuk sevdim epey mesafe katederek ferihayla abde farkı milimlere indirdi totalde ise feriha rahat...deniz yıldızı iyi dnle sevgili hafta sonları yayınlanmalı bence....

Adını Feriha Koydum zirvede
Bİr Çocuk Sevdim özellikle abde iyi gitmiş ve zirveyi zorlamış
Alemin Kıralı iyi başlamış
Firar totalde daha iyi izlenmiş abde ise daha geride kalmış
Deniz Yıldızı istikrarını koruyor
Fox bu yayın akışıyla abde 6.kanal bile olabilir Dinle Sevgili kaçgündür 3 sharede saatinin değişmesi lazım

starin laneti devam ediyor bence starin az tutulması hariç bütün dizileri beklentilerin altında zaten az tutulmasıda pazar günü olmazsa beklentilerin altında kalırdı oda

Show Tv'de yayinlanan Adini Feriha Koydum 26.bölümüyle iki grupta da zirvede yer aliyor. Bu dizi çok güzel ilerliyor ve çok güzel yerlere geleceginden çok eminim. Belki haftaya Bir Çocuk Sevdim A/B'de birinci olur ama totalda birinciligini Adini Feriha Koydum kaptirmaz bence. Dizinin tekrarini su an izliyorum çünkü dün bakamadim.

Sezen Aksu'nun sarkilariyla beslenen ve basrollerini Çetin Tekindor, Bülent Inal ve Gülcan Arslan'in paylastigi "Bir Çocuk Sevdim" özellikle A/B'de de çok iyi gidiyor ve zirveyi kilpayi kaçirmis. Benim gözümde de Bir Çocuk Sevdim A/B'de de birinci çünkü bu dizi büyük bir drami anlatiyor ve kadrosu çok iyi. Yardimci oyuncular çok iyi performans sergiliyorlar.. Hakan Kurtas, Onuryay Evrentan, Tülay Günal, Sefika Ümit Tolun vs... Benden bir 10 aldi bu dizi. Basarilarinin devamini dilerim böylece ve çok iyi yerlere gideceginden eminim.

Haci Yatmaz, Aslan Kral ve son olarak Alemin Kirali oldu adi.. Ve reytingleri de kral gibi geldi ATV için. Dizi A/B'de de 5.sirada yer alirken, total'da 3.sirada yer almis. Bu reytingler ATV için iyi çünkü ATV yeni sezonuna çok kötü basladi diyebiliriz. Bu basariyi önümüzdeki haftalarda sürdürür mü orasini bilmem ama ilk bölümüyle umut vaad etmis bence.

Akli Firar, Gönlü Firar, Hayattan Firar! Firar Yakinda Star'da ! < Bu sözleri günde 100 kere duymus oldum.. Ve kendi kendime dedim ki: "Umarim bu tanitimlar bosa gitmez" Ki gitmis sayilir A/B'de de.. Bu kadar az reyting alacagini tahmin edemezdim. Özellikle A/B grubunda. Total'da iyi gitmis ama orada da ilk 5 hatta ilk 3'te bekliyordum. A/B'de ise ilk 5'te bekliyordum ki ikl 15'te yer almis. Birinci haftadan gelecegini belirlemek dogru olmaz ama iyi yerlere gelir umarim. Tanitimlari çok çok yapildi, Star elinden geleninin fazlasiyla yapti. Kabahati Star'da bulmamak gerek bu sefer.

SON

adını feriha koydum eğer atv ve kanal d gibi kanallardan gün değişikliği gelmezse hep birinci olmaya devam eder
bir çocuk sevdim de iyi gitmiş hanımın çiftliğinin yerini doldurmasa dahi güzel
alemin kıralı totalde üçüncü ab'de beşinci olarak iyi iş yapmış ama xdragxx dedi dersiniz bu dizi 2 3 haftaya reyting sıkıntısı çeker aga
firar beklentilerin altında kaldı zaten internet ortamında da beğenilmedi

Yorumlarım :

Adını Feriha Koydum iyi gitmiş ve Totalde en yakın rakibine fark atmış. Ancak A/B'de rakibiyle arasındaki fark çok az. Haftaya A/B'de birinciliği kaybedebilir.

Bir Çocuk Sevdim bu hafta toparlanmayı başarmış. Tekrarı bile her iki grupta da ilk beşe girmeyi başarmış.
Alemin Kıralı iyi bir başlangıç tapmayı başarmış. Ancak dizinin tekrarı biraz gerilerde kalmış.

Kanal D'nin bazı dizilerinde bile tanıtımı yapılan Firar dizisi iyi bir başlangıç yapamamış. Dizinin yeni bölümü Totalde 7. olurken tekrarı ise 10. olmuş. Dizi A/B'de adeta çökmüş. Yeni bölümü 14. olurken tekrarı ise 20. olmuş. Yakında gün değişikliği yada PT-2'ye alınır. ( Tabi böyle devam ederse. )
Deniz Yıldızı başarısını sürdürerek Totalde 5. , A/B'de 11. olmayı başarmış.
Bana Her Şey Yakışır süper giderek Totalde 17, A/B'de 20 shareye kadar çıkmayı başarmış.
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı da iyi gitmiş. Totalde ve A/B'de 15 shareyi geçmeyi başarmış.
BKM Mutfak tekrarlarıyla göz doldurmaya devam ediyor.
Show TV'nin bıkmadan usanmadan yayınladığı Doktorlar'da düşüş söz konusu. Ama yinede iyi gitmiş.
Günde 2 bölüm yayınlanan Adanalı'nın tekrarları iyi gitmiş ve 10 shareyi geçmeyi başarmış.
Saba Tümer ile Bugün programı da iyi gitmiş.

Gündüz kuşağı olarak en başarılı kanal ise Kanal D olmuş. Totalde bütün yapımları 10 shareyi geçmeyi başarmış. A/B'de ise 1-2 yapımı haricinde diğerleri 10 shareyi geçmeyi başarmış.

Gündüz kuşağı olarak en başarısız kanal ise Star TV olmuş. Yapımları 3-4-5 sharelerde geziyor. Pazartesi günü yeni başlayacak programları tutacak mı şimdiden merak konusu.