- Reaksiyon puanı
- 50,350
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Merakla beklenen Cuma reytinglerinde bu hafta ne oldu ?
Geçen hafta yeni sezonu çok iyi reytinglerle zirvede açan Adını Feriha Koydum zirvedeki yerini koruyabildi mi ?
Geçen hafta ilk bölümüyle oldukça iyi bir giriş yapan Kanal D'nin yeni dizisi Bir Çocuk Sevdim bu hafta ne kadar izlendi ?
Star'ın haftalardır inanılmaz bir şekilde tanıtımları yapılan yeni dizisi Firar ilk bölümüyle başarılı olabildi mi ?
Diğer bir yeni diz ATV'nin sit-com'u Alemin Kıralı ilk bölümüyle kaçıncı oldu ?
Hepsi ve çok daha fazlası ayrıntılı incelemelerle yarın burada olacak.
Reyting FavoriForumum'dan izlenir!
Sonuçlar belli oldu.
Adını Feriha Koydum yeni sezondaki ikinci haftasında da zirvede yer aldı.
Kanal D'nin iddialı dizisi Bir Çocuk Sevdim özellikle A/B'de çok iyi gitti. Zirveyi kılpayı kaçırdı. İlerleyen haftalarda dizi A/B'de zirveyi geçirebilir! Dizinin hemen sonrasında yayınlanan tekrarı da çok iyi gitti.
ATV'nin yeni sit-com'u Alemin Kıralı totalde 3. A/B'de 5.olarak çok iyi bir giriş yaptı.
Star'ın günlerdir yoğun bir şekilde reklamı yapılan dizisi Firar beklentilerin epey altında kaldı. Dizi özellikle A/B'de geride kaldı ve sadece 7 share alabildi.
Fox'un günlük dizileri Deniz Yıldızı ve Unutma Beni başarılarını sürdürdüler. Dinle Sevgili ise A/B'de 3 shareye kadar düştü. Fox'un A/B'deki bu kötü gidişe bir dur demesi gerekiyor!
ATV'nin gece komedisi 5'er Beşer yine çok kötü gitti. İlk 50'ye dahi giremedi! Dizinin yayından kalkması çok yakındır, bizden söylemesi!
Gündüz kuşağında da yoğun bir rekabet yaşanıyor.
Kanal D'nin yarışması Bana Her Şey Yakışır A/B'de 20 shareyi geçti ve 8.sıraya kadar yükseldi. Program gerçekten büyük başarı gösteriyor.
Saba Tümer ile Bugün ilk haftasında büyük bir patlama yapamasa bile iyi gidiyor.
Kanal D'de ÇGHB, ATV'de Adanalı, Show'da Doktorlar'ın tekrarları çok iyi sonuçlar almaya devam ediyor.
Son düzenleme: