Çiğdem sen CW'nin yeni dizisine pek sıcak bakmamıştın demek ki içine doğmuş.
Çiğdem sen CW'nin yeni dizisine pek sıcak bakmamıştın demek ki içine doğmuş.
ABC demek istedin sanırım.CBS'in dizileri iyi gitmiş bence. Cuma günü pek TV izlenmediğini düşünürsek 1.3 kötü sayılmaz, bu yüzden sezon onayları almaları yakındır.
cw kanalında fantastik dışında dizi görmek istemiyorum ben ayolll yakışmıyor benceÇiğdem sen CW'nin yeni dizisine pek sıcak bakmamıştın demek ki içine doğmuş.
olabilir habire birde reklamını yapıyor bu işin içinde iş var
ayol safoz bu @Çiğdem- be beni diziyi götüren adama benzetiyor bilmiyor ki yakında yapımcı onun parlak oğlanlarının totosuna tekmeyi basıp korişi başrol yapacakÇiğdem sen CW'nin yeni dizisine pek sıcak bakmamıştın demek ki içine doğmuş.
Zaten fantastik dışında tutan işi yok buna rağmen CW arada farklı şeyler denemeye çalışıyor.cw kanalında fantastik dışında dizi görmek istemiyorum ben ayolll yakışmıyor bence
Yanlışlık olmuş, düzelttim. Bence Cuma için 1.3 gayet iyi, sonuçta o günü de bir şekilde doldurmak zorundalar.ABC demek istedin sanırım.ABC komedileri daha yüksek alıyor 1.3 az bence.
Evet ama yeni diziler bunlar haliyle kanal daha beklentide olur bizim yerli kanallarda da bu mantık var mesela Kanal D örneği var önümüzde.Yanlışlık olmuş, düzelttim. Bence Cuma için 1.3 gayet iyi, sonuçta o günü de bir şekilde doldurmak zorundalar.
Mr. Ken neyse de, Last Man Standing kaç yıllık dizi. Niyetleri olsa çoktan bitirirlerdi zaten.Evet ama yeni diziler bunlar haliyle kanal daha beklentide olur bizim yerli kanallarda da bu mantık var mesela Kanal D örneği var önümüzde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?