16 Ekim 2011 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar gecesi ne izlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 2 25.0%
  • Yok Böyle Dans (Show)

Oy: 6 75.0%
  • Kurtlar Vadisi Filistin (ATV)

Oy: 4 50.0%
  • Aşağı Yukarı Yemişlililer (ATV)

Oy: 2 25.0%
  • Ay Tutulması (Star)

Oy: 1 12.5%
  • Arka Sıradakiler Umut (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Huzurum Kalmadı (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Pazar neler oldu ?

Dünyaca ünlü model Adriana Lima'nın konuk olduğu Yok Böyle Dans'ın açılışı mı ? Yoksa ilk iki bölümüyle müthiş oranlara alan Umutsuz Ev Kadınları mı ? TV'de ilk kez yayınlanan Kurtlar Vadisi Filistin mi ? Hangisi zirvenin sahibi oldu ?

Ay Tutulması, Arka Sıradakiler Umut, Huzurum Kalmadı ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Umutsuz Ev Kadınları iki grupta da zirvede.

TV'de ilk kez yayınlanan Kurtlar Vadisi Filistin ikinci olmayı başardı.

Birbirinden ünlü yarışmacıları ve dünyaca ünlü model Adriana Lima ile Yok Böyle Dans ancak 5. olabildi ve hayal kırıklığı yarattı. Programın kısa olan bölümü ise 3.oldu.

Ay Tutulması ve Arka Sıradakiler Umut ise yarışta gerilerde kaldılar...

Son bölümüyle ekrana gelen Aşağı Yukarı Yemişlililer yine düşük oranlar aldı...

</SPAN>

Son düzenleme:
Az biraz izledim yapımları. Biraz Kurtlar Vadisi Filistin biraz Yok Böyle Dans'a baktım
Yok Böyle Dans'ın 1. , K.V.Filistin'in 2. , Umutsuz Ev Kadınları'nın 3. olacağını düşünüyorum

yok böyle dansı seyrettim süper yarışmaymış yarın birinci olacaktır

Yok Böyle Dans total grubunda 1.olacaktir fakat A/B grubunda Umutsuz Ev Kadinlari birinci olacaktir bence..

Televizyon izlemedim ve Sanal Alemdeydim.

Bana göre ilk 3 için aday şunlar;
- Kurtlar Vadisi Filistin
- Umutsuz Ev Kadınları
- Yok Böyle Dans

Hangisi 1. olacak bunu söylemek biraz zor olacak ama bunlar zirve için en güçlü adaylar.

* 'Kurtlar Vadisi Filistin' çok sevilmiş olan bir filmdi. Birde TV'de ilk kez gösterecek olması dizinin reytingini etki edecektir.
* 'Umutsuz Ev Kadınları' istikrarlı bir dizi. Düşüşe geçeceğini sanmıyor, yükseliş içinde olacağını düşünüyorum.
* 'Yok Böyle Dans' ünlülerden kurulu bir program ve yükseliş içinde olacağını düşünüyorum.

Bakalım reytingler nasıl olacak hep birlikte göreceğiz.

Sosyal medyada Yok Böyle Dans fırtınası esiyor. Twitter'da 10 trendin 9 tanesi Yok Böyle Dans'a ait. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim
Bence günü kesin birinci tamamlar

Sosyal medyada Yok Böyle Dans fırtınası esiyor. Twitter'da 10 trendin 9 tanesi Yok Böyle Dans'a ait. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim
Bence günü kesin birinci tamamlar

Alex de Souza bile seyirciler arasında vardı

Kurtlar Vadisi Filistin seyrettim ve beğendim bu durum reytinglere yansımış zaten.Erdal Beşikçioğlu çok durgun durmuş filmde

Aşağı Yukarı yemişlilerin son bölümümüydü ? final yazmıyordu ama

Yok Böyle Dans total'da fiyasko olmustur Acun ve Show Tv için ama A/B grubunda çok iyi gitmis..

Umutsuz Ev Kadınları Dizi başlamadan önce bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim... Benim tahminimce 2. veya 3. olabilir diye düşünüyordum...

Kurtlar Vadisi Filistin çok iyi gitti ülkede büyük bir Kurtlar vadisi serüveni var

Yok Böyle Dans'da Adriana Lima Rüzgarı Esti... Yarışma Totalde 3. oldu ama bence gelecek hafta A/B rahat 1.olur...

Ay Tutulması ve Arka Sıradakiler bekleneni veremediler...

@Fks 14 kafa mı buluyorsunuz 3 alan reytinglere mükemmel diyorsunuz Yok Böyle Dans Ab'de 11 reyting ve Totalde 7 kusur reytinge fiyasko diyorsunuz siz ne bekliyordunuz 20 reyting mi😉

Genel kanal siralamalari eklenmistir.

Umutsuz Ev Kadınlar'ına helal olsun. İki güçlü adayı her iki grupta da geride bırakara 1. olmayı başarmış.
Yok Böyle Dans iyi bir başlangıç yapmayı başarmış. 1-2 hafta sonra program 1.liği alabilir.
Kurtlar Vadisi Filistin ile ATV iyi gitmiş. Bu arada filmi de güzel yapmışlar. Yapanların eline sağlık

Ay Tutulması güçlü rakipleri karşısında ilk 10'a dahi girememiş. Diziyi Pazartesi PT-1'de yayınlamaları lazım Behzat Ç. gelince.
Aşağı Yukarı Yemişlililer yükselişe geçse de yetersiz. Dizi A/B'de ilk 20'ye dahi girememiş.

@Fks 14 kafa mı buluyorsunuz 3 alan reytinglere mükemmel diyorsunuz Yok Böyle Dans Ab'de 11 reyting ve Totalde 7 kusur reytinge fiyasko diyorsunuz siz ne bekliyordunuz 20 reyting mi😉

11 ve 7 reyting dediklerin kısa olan kısmının reytingleri. Asıl uzun olan kısım daha düşük oranlar almış.

Bu oranlar elbette çok iyi. Show TV'de çok çok rahat devam eder bu şekilde ama hemen hemen her programıyla birinci olan Acun Ilıcalı'nın programı, birbirinden ünlü yarışmacıların ve dünyanın en ünlü modelinin olduğu program için bu oranlar beklentilerin altında.

Gelecek hafta Adriana Lima da olmayacak. Bu oranlar daha da düşebilir...

Ben Kurtlar Vadisi Filistin ve Yok Böyle Dansi izledim. Umutsuz Ev Kadinlari bu zor günde süper reyting alarak zirvede, Yok Böyle Dans Adriana Lima ya ragmen Total de umdugunu bulamamis ama AB de 11 Reyting ile zirveyi kil payi kacirmis, Kurtlar Vadisi Filistin Atv nin yüzünü güldürmüs dizi Total de 2. AB de 3. sirada yer alarak bence basarili sonuclar elde etmis.

Umutsuz Ev Kadınları güçlü rakiplerine rağmen yine çok güzel gitmiş ve iki grupta da 10 reytingi geçmeyi başarmış.

Kurtlar Vadisi Filistin filmi de reytingleriyle Atv'yi mutlu etti iki grupta da ilk 3'te yer alarak 7 reytingi geçti.

Yok Böyle Dans, Adriana Lima ve Twitter'daki tepkilere bakılınca zirvede olacağı beklenirken total'de 3. , A/B'de 2. olabilmiş. Uzun kısmı ise daha da kötü gitmiş... Yine de reytingleri özellikle A/B'de çok iyi, diyebiliriz.

Ay Tutulması rakiplerine fazla direnememiş ama iki grupta da ilk 15'e girmeyi başarmış. Dizinin bu reytinglerine Star bir süre tahammül edecektir ama sonrası belirsiz!

Aşağı Yukarı Yemişlililer total'de ilk 15'e girmiş ama A/B'de ilk 20'de yok.

Arka Sıradakiler Umut total'de 25. , A/B'de 66. olarak eski günlerini mumla aramaya devam etti. Dizi rakiplerine direnemiyor ve sonu o kadar da uzak değil.

Süper Kulüp ilk 15'te kendine yer bulmuş.

Huzurum Kalmadı ise ilk 80'de kendine yer bulamayarak 0,5 reytingi geçemedi. TNT'nin diziyi hemen bitirmesi beklenmez. Çünkü TNT Huzurum Kalmadı yerine ne koyarsa koysun böyle olacaktır. TNT, ilk etapta bu reytinglere tahammül etmek zorunda.

Öte yandan TNT ilk 100'e birçok program sokarak iyi bir gün geçirmiş. Özellikle Ömer Çelakıl'la Hayatın Şifreleri kanalını idare ediyor.

Ana Haber Bültenleri yarışında Kanal D Ana Haber ile Mehmet Ali Birand kazanan taraf olmuş.

Diğer taraftan saat 14.30'da yayınlanan Geniş Aile tekrarı yeni bölümünden çok da farklı bir tablo çizmedi, 1 reytingi geçerek başarılı oldu bile diyebiliriz.

Kanal D'de saat 16.00'da yayınlanan BKM Mutfak Ç.G.H.B. total'de 12. olarak dikkat çekti.

Son düzenleme: