- Reaksiyon puanı
- 50,350
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Sonuçlar belli oldu.
Adım adım finale yaklaşan Kavak Yelleri yine iki grupta da zirveyi elinde tuttu. Yıllardır ekranlardaki macerasına devam eden dizi iki hafta sonra ekranlara veda edecek.
Star'da yayınlanan Hababam Sınıfı Üç Buçuk daha önce defalarca yayınlanmasına rağmen totalde ikinci olarak büyük başarı elde etti.
ATV'de ekranlara gelen Tövbeler Tövbesi ise orta karar ilerlemeye devam ediyor. A/B'de 3.olmayı başaran dizi, totalde ise 7.oldu.
Kim Milyoner Olmak İster ise totalde 3. A/B'de 2.sırayı alarak gecenin parlayan işlerinden oldu.
Fox'un günlük dizileri Unutma Beni ve Dinle Sevgili totalde çok iyi giderken A/B'de yine gerilerde kaldılar.
Star Akademi ise totalde 56.sıraya kadar gerilerken sonunun yakın olduğunun sinyallerini verdi.
Show'da yayınlanan ve geçen sezon fenomen hale gelen Canlı Para, bu sezon aldığı düşük reytinglerle gerilerde kalmaya devam ediyor...
Show TV'nin gündüz ve gece kuşaklarında sürekli ekrana sürdüğü ve bu nedenle büyük tepki aldığı Doktorlar, reytinglerle kanalını memnun etmeye devam ediyor. Dizi son dönemin parlayan işlerinden oldu. Geçtiğimiz gün de 4.olarak büyük başarı elde etti. Geçtiğimiz sezon Doktorlar'ı yeniden çekmeyi deneyen fakat bunda başarılı olamayan Med Yapım'ın yeniden çekmeyi bu yıl da deneyip denemeyeceği merak konusu...
Son düzenleme: