16 Ağustos 2011 Salı Reyting Sonuçları

Dün gece ne izlediniz ?

• Kavak Yelleri (Kanal D)

Oy: 2 33.3%
  • Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Tövbeler Tövbesi (ATV)

Oy: 1 16.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 50.0%
  • Canlı Para (Show)

• Şangay Şövalyeleri (Show)

• Hababam Sınıfı Üç Buçuk (Star)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Derin Sular (Fox)

• Garfield 2 (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

• TV izlemedim

Oy: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Adım adım finale yaklaşan Kavak Yelleri yine iki grupta da zirveyi elinde tuttu. Yıllardır ekranlardaki macerasına devam eden dizi iki hafta sonra ekranlara veda edecek.
Star'da yayınlanan Hababam Sınıfı Üç Buçuk daha önce defalarca yayınlanmasına rağmen totalde ikinci olarak büyük başarı elde etti.
ATV'de ekranlara gelen Tövbeler Tövbesi ise orta karar ilerlemeye devam ediyor. A/B'de 3.olmayı başaran dizi, totalde ise 7.oldu.
Kim Milyoner Olmak İster ise totalde 3. A/B'de 2.sırayı alarak gecenin parlayan işlerinden oldu.
Fox'un günlük dizileri Unutma Beni ve Dinle Sevgili totalde çok iyi giderken A/B'de yine gerilerde kaldılar.
Star Akademi ise totalde 56.sıraya kadar gerilerken sonunun yakın olduğunun sinyallerini verdi.
Show'da yayınlanan ve geçen sezon fenomen hale gelen Canlı Para, bu sezon aldığı düşük reytinglerle gerilerde kalmaya devam ediyor...
Show TV'nin gündüz ve gece kuşaklarında sürekli ekrana sürdüğü ve bu nedenle büyük tepki aldığı Doktorlar, reytinglerle kanalını memnun etmeye devam ediyor. Dizi son dönemin parlayan işlerinden oldu. Geçtiğimiz gün de 4.olarak büyük başarı elde etti. Geçtiğimiz sezon Doktorlar'ı yeniden çekmeyi deneyen fakat bunda başarılı olamayan Med Yapım'ın yeniden çekmeyi bu yıl da deneyip denemeyeceği merak konusu...

Son düzenleme:
doktorlar şahane iş çıkarıyor
dinle sevgili idare ediyor
star akademi dökülüyor
ve günün alkışı banker biloya yüzüncü kezde olsa izledim ve güldüm aşağı yukarı yemişlilerden 100 kat iyidir.....

Dinle Sevgili ve Tövbeler Tövbesi'ni izledim az çok.

Doktorlar 3 reyitng almış :grey:neden bu kadar tekrarı izleniyor anlamış değilim

- Tövbeler Tövbesi finale doğru gidiyor sanki ama Mahir ile Fidan'ı tekrardan birleştirdiler ilginçtir.

- Kavak Yelleri'nin zirveyi kaptırmamasını normal karşılamak gerekir. Nede olsa final çok yakın.

- Doktorlar tekrarları oynuyor ama hep zirveye oynuyor.

- Kim Milyoner Olmak İster özlenmiş ve aldığı reytinglerle görüyoruz.

- Unutma Beni'de özlenmiş ve bunu da aldığı reytingle görüyoruz.

- Dinle Sevgili'de düşüş seziyorum. İlk başlarda iyiydi ama daha sonra kötüleşti.

Umarım Doktorlar yeniden çekilir ama Yasemin Ergeneli , Kutsili , Yağmur Atacan, Aysun Kayacı , Hilal Cebeci de olabilir
Zenan dizideki ismiyle , bunalr olursa olur şekil A da görüldüğü gibi
ama yeni yeni oyuncularla TUTMAZZZZ... ÖRN. çocuklar duymasın Selami hariç oynuyor ve halen devam ediyor 😉

Ben Kim Milyoner olmak isteri izledim, Kavak Yelleri Finale cok yaklasti artik son iki bölümdede zirveyi kimseye birakmaz, Kim Milyoner olmak ister bence cok iyi gitmis, Tövbeler Tövbesi ayni sekilde devam ediyor, Doktorlarin tekrari bence süper...