+16 3 Erkek 0 Kadın 1.Bölüm

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,373
Puanı
535
ERROR :D:D

Son düzenleme:
Anayı karıştırmayaydın iyiydi. :D

Pek fazla gülmedim, çok bel altı olmuş ama zaten bel altı olması gerekiyormuş sanırım. :D

8 veriyorum.

Bu arada burada yanlışlık mı var ben mi anlamadım, köpek-69 aynı şey değil diye biliyorum. :D
Kenan: Yok o anlamda değilde yani ağaç yaş iken eğilir.O kadın önünde köpek pozisyonuna geçemez ki.Bel fıtığı var onun.

Kerem: Oğlum birtek 69 pozisyonu mu var.1000 tane pozisyon var lan.

Pek fazla gülmedim, çok bel altı olmuş ama zaten bel altı olması gerekiyormuş sanırım. :D

8 veriyorum.

Bu arada burada yanlışlık mı var ben mi anlamadım, köpek-69 aynı şey değil diye biliyorum. :D
Kenan: Yok o anlamda değilde yani ağaç yaş iken eğilir.O kadın önünde köpek pozisyonuna geçemez ki.Bel fıtığı var onun.

Kerem: Oğlum birtek 69 pozisyonu mu var.1000 tane pozisyon var lan.

olabilir net bilmiyorum.:D

ek olarak senaryo reytinglerine dahil değil dizi.o yüzden anket yok.

güzelmişi :F:F:F
Kenan: Bırak oğlum ya.Sanki hayatımızda hiç çıplak kadın görmedik.

Berk: Gördük mü?

Kenan: Yani birebir canlı olarak görmesekte 3 boyutlu görmüşlüğüm vardır.

8 veriyorum.

Konuyu kim hortlattı bilmem ama iyi yakalamişssin :F :F

Konuyu kim hortlattı bilmem ama iyi yakalamişssin :F :F
Pozisyonların isimleri konusunda ciddi sıkıntılarım vardı biraz çözdüm.:D Berkann anlıyor bu işlerden.:D

Bu arada bu diziyi tüm bel altı şakaları biriktirip yazmıştım.1 yıl öncesine göre şimdi daha iyiyim.Baya iğrençmişim.Yazdıklarımdan utandım.:D