16-22 Temmuz 2018 Haftanın En Çok Beğenilen Mesajları

Aaa geçen hafta kadar olmasada bu haftada beğeniler çok iyi 10 un üstünde :Z Forumdakı çocuklarımı mutlu şekilde sizlere emanet ediyorum @serhatt @mrt-06
:bhr::bhr::bhr:

@kerem kendimi hiç yormadan zirveyi almışım :A Demek istediğim durum bu :A Diss Savaşları sağolsun :bhr: :A

Diğer söz ettiğin torpil sayılmaz. Asıl torpil burda :A
@gözlemci geçen hafta demiştik, bu hafta garanti diye :A

Ha sen bu yüzden Diss Savaşları'nı Pazar günü açıyorsun, seni çakal. :J:A
Aa ne alaka be. İlkkez beğeni aldım 6 bölümdür :A Güldürü almıştım ilk hafta ve @xemrexxx yi alt etmiştim. Sonra millet harika ve her telden vermeye başladı :F
Üstelik herkes beğeni verirken sen tek harika verdin :A İlk bölüm pazar olunca devam ettirdim :A
Ben haftalık değil, aylık yayınlıyorum :A

Aa ne alaka be. İlkkez beğeni aldım 6 bölümdür :A Güldürü almıştım ilk hafta ve @xemrexxx yi alt etmiştim. Sonra millet harika ve her telden vermeye başladı :F
Üstelik herkes beğeni verirken sen tek harika verdin :A İlk bölüm pazar olunca devam ettirdim :A
Ben haftalık değil, aylık yayınlıyorum :A
Birtek ben Harika verdiysem değerimi bil, herkes cimri davranıp doğum soğuk beğeni vermiş. @MasacRE- yüzünden. :A

Diss Savaşları'na da baya iyi hazırlandım. Şimdiden 25 dissim oluştu. :F

Birtek ben Harika verdiysem değerimi bil, herkes cimri davranıp doğum soğuk beğeni vermiş. @MasacRE- yüzünden. :A

Diss Savaşları'na da baya iyi hazırlandım. Şimdiden 25 dissim oluştu. :F
Sayma disslerini:bağır: Eylül yada Ekimde döneriz :A
@MasacRE- sayesinde 2 haftadır zirveden inmiyorum :bhr:
Ben reyting hesabı yapsam harika gelsin derdim :A

Ben uyumaya kaçar :A görüşürüz Kerem :bhr:

@turkuazz geçen hafta gece 12 den sonra beğenini attım diye girememiştin listeye. Neyseki sondanda olsa aldık senide buraya :A
Açılış benden, kapanış senden olmuş :A

Sayma disslerini:bağır: Eylül yada Ekimde döneriz :A
@MasacRE- sayesinde 2 haftadır zirveden inmiyorum :bhr:
Ben reyting hesabı yapsam harika gelsin derdim :A

Ben uyumaya kaçar :A görüşürüz Kerem :bhr:

@turkuazz geçen hafta gece 12 den sonra beğenini attım diye girememiştin listeye. Neyseki sondanda olsa aldık senide buraya :A
Açılış benden, kapanış senden olmuş :A
Listede yer almak iyi:A