16-22 Ocak 2012 Haftalık Dizi Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ALİ KAPTAN GİTSİNDE BE GÖRÜRÜM ZAMAN HİÇ GEÇMEZ
bence reyting ler & 100 düsecek

Ali Kaptan iddia edildiği gibi giderse elbette çok ciddi bir düşüş olur ama yine de karşısına güçlü bir rakip gelmediği takdirde Salı günü zirveyi bırakması zor...

Ali Kaptan iddia edildiği gibi giderse elbette çok ciddi bir düşüş olur ama yine de karşısına güçlü bir rakip gelmediği takdirde Salı günü zirveyi bırakması zor...

kesin gidecek gendi söyledi
saglık durumu kotuymus

Bulacaklar o zaman bir çaresini. Başka karakter falan girer devreye, gelecek sezon da en kötü 11-12 reytingle devam eder
Zaten gelecek sene sonu da bitirmeleri gerekir daha fazla uzatmadan...

Yazdıkların hepsi doğru ama Küçük Osman,ALi Kaptan giderse 11-12 reytingi alması çok ama çok süpriz olur doğru dürüst karekterler gelmezse yeni

total
1-ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ
2-FATMAGÜLÜN SUÇU NE
3- MUHTEŞEM YÜZYIL
4-HAYAT DEVAM EDİYOR
5-ADINI FERİHA KOYDUM

AB GRUBU

1-MUHTEŞEM YÜZYIL
2-FATMAGÜLÜN SUÇU NE
3-ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ
4-YALAN DÜNYA
5-BEHZAT Ç.

TNS ölçümlere başladığında benim tahminim sıralama yukardaki gibi olacaktır.

O kadar büyük değişikliklerin olması bence imkansız.

Kurtlar Vadisi Pusu bu tempoda devam ederse totalde kesin ilk 5'te olur yine.
Fatmagül'ün Suçu Ne, A/B'de hiçbir zaman Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi geçemez bence.
Behzat Ç'nin A/B'de ilk 5'te olması çok çok zor...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki [/B]yine alisildigi gibi zirvede yer aldi. Dizi geçen sezonunu reytinglerinden uzak olsada su an hala Türkiye'nin en iyi dizisi. Diziyi tebrik edip basarilarinin devamini dilerim.

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yükselise geçerek Fatmagül'ün Suçu Ne dizisini gerisinde birakti, dizi haftalik statüslerde de Total grubunda 2. ve A/B grubunda 3.olarak yapimcisinin ve özellikle kanalinin yüzünü güldürmeyi basardi.

Muhtesem Yüzyil, Fatmagül'ün Suçu Ne ve Adini Feriha Koydum'da üst siralarda yer almayi basaran diger yapimlar.

Yer Gök Ask dizisinin reytingleri geçen hafta biraz düsmüs olsa da FOX'un en çok izlenen dizisidir. Dizi bu reytinglerle sezon sonunu rahatlikla görür.

TRT'nin dizileri de az da olsa yükselmeyi basarmislar bu hafta.[/SIZE][/COLOR][/FONT]

uzun zamandır verdiğiniz haftalık reyting oranlarınızı takip ediyorum AB grubunda fatmagülün suçu ne öyle bir geçer zamanki ile aradaki mesafeyi bayağı kapatmıştı. hatta geçtiğinide hatırlıyorum FSN bu sene sonu final yapıyor heyecan artacaktır öyle bir geçer zamanki ise devam edecek gibi sanırım tempo düşecektir.

KVP ise her hafta polatı vurdurmayacağına göre sürpriz şekilde arada bir totalde ilk beşe girer genel olarak gireceğini sanmıyorum.

behzat ç. konusunda yanılmış olabilirim haklı olabilirsiniz ilk beşe girerse sürpriz olur.

Bir ara Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile Fatmagül'ün Suçu Ne arasındaki fark kapanmış olabilir ama şu an yeniden epey açıldı. Heyecan artsa bile geçebileceğini sanmıyorum. Belki son 2-3 bölümü ile geçebilir...

KVP, bu hafta Polat vuruldu diye ciddi şekilde yükseldi. O nedenle 2-3 hafta sonra reytinglerde biraz düşüş olabilir ama 10-11 reytingin altına inmez totalde kolay kolay. Bu durumda da ilk 5'te olma şansı yüksek...

belki polat vuruldu diye biraz yükseldi ama son yılların en hareketli bölümlerinden biridi son yıllarda hep havadan sudan bölümler vardı 1-2 yıl önce bu bölümler vadinin normal bölümlerinden biri havasında.....

fatmagülde heyecan artsa nolur en heycanlı bölümünde fatmagül hastalanır anca
bu arada destere kvp takıntın mı var vadi ilk 5 i bırak ilk 3 ten bile kolay kolay çıkmaz bu gidişle